* UKK    * Etsi

Tänään on 18.07.2018 01:13





Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 144 viesti√§ ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 04.03.2005 17:02 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 13.04.2004 11:25
Viestit: 1233
Paikkakunta: Kuopio
Meillä on nuotio, jossa on ritilä kuitenkin päällä. Eli vähän niinkuin grilli. :) Mun mielestä ei mene hankalaksi, jos kaikki huolehtii omistaan, eli käy laittamassa makkaraa jos haluaa. Tai vois vaikka tehdä niin että tyyliin "nyt kaikki jotka haluaa makkaraa niin sanokaa", ja sit joku paistaa. Ja jos joku vielä myöhemmin haluaa niin tekee uuden satsin. Saikohan tästä nyt mitään selkoa... :o

_________________
Hääpäiväkertomus 18.6.2005 ja häämatka Dominikaaniseen tasavaltaan


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 18.03.2005 20:34 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 03.02.2004 11:21
Viestit: 912
Monelleko vieraalle varatte iltapalaa? Jos on satakin henkeä, niin tuskin kaikki roikkuvat iltapalaan asti juhlissa :o

_________________
"When a fellow has a home and a dear, little, red-haired wife in it what more need he ask of life?" - Gilbert in Anne's House of Dreams

twi.fi


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Iltapalaa..
ViestiL√§hetetty: 20.05.2005 15:47 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 18.01.2005 09:26
Viestit: 12
Me ajateltiin tarjota iltapalaksi ruualta jääneitä salaatteja ja purjo-kinkkupiirakkaa. Piirakat on helppo tehtä itse etukäteen valmiiksi ja pakastaa.Hääpäivä-aamuna ottaa sulamaan ja illalla vain lämmittää ja syödä kertislautasilta salaatin kera.


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 20.05.2005 22:49 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 15.10.2004 18:21
Viestit: 830
Paikkakunta: Jyväskylä
Meidän iltapalamme grillimenun jatkeeksi:

Vihreää salaattia & kartanon salaatinkastike
Frittimuikut
Leivät & levitteet
Maito, vesi, mehu, kotikalja

5e/hlö

Ei mun mielestä kamala hinta, kun toinen vaihtoehto samaan hintaan olisi ollut riisi-/perunapiirakat, munavoi ja vihreä salaatti

_________________
Rouva K. 11.06.05 ->
Hääpäiväkertomus sun muuta

"Ei kauneus ole kaikki, Jaska Jokunen. Minä rakastun aina tyttöihin jotka tuoksuvat kirjastolta."-Eppu-


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 30.05.2005 02:17 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 23.04.2004 08:08
Viestit: 609
Paikkakunta: Kouvola
Meillä päädyttiin tarjoamaan kanasalaattia ja karjalanpiirakoita munavoilla. Oli siinä ja vänkäämistä pitopalvelun kanssa, emäntä vaikutti ottavan jonkinlaisena loukkauksena ruuan riittävyyden suhteen kun halusimme vielä tuommoisen iltapalan siihen päälle!

_________________
Naitu 2005
Tytär 2008
Kaasona 2012


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 03.06.2005 10:49 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 26.04.2005 20:54
Viestit: 6
Meillä on pääruokana ruokasalaatteja, kylmiä lihapullia ja uusia perunoita, sekä karjalanpiirakat munavoilla ja leipäpöytä. Ruokaa olisi tarkoitus tehdä niin paljon, että samoja voisi tarjoilla sitten myös iltapalalla. Tuolloin olen suunnitellut boolimaljan viereen lisäksi popcornia ja, jos budejetti sallii, vaahtokarkkeja. Kestikievarin emäntä oli sitä mieltä, ettei popcornit oikein kuulu häihin, mutta kyllä ne mun mielestä ilta-/yöpalalla kuuluu. Ja onhan ne valkosia! :D


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 03.06.2005 12:03 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 08.03.2005 16:45
Viestit: 1559
Vaahtokarkkeja voi kokeilla tehdä itsekin, tässä resepti
(siirtäkää pois jos näille on oma kohtansa :oops: )

Vaahtokarkit
(bongasin ohjeen Kodin Kuvalehdestä 10/2005)

7 liivatelehteä
1 dl vettä

3 tl vaniljasokeria
5 dl sokeria
1 dl vettä
elintarvikeväriä
2 valkuaista
tomusokeria

- liota liivatteitakylmässä vedessä 10 min
- kiehauta 1dl vettä ja liuota kuivaksi puristetut liivatteet siihen
- mittaa toiseen kattilaan sokerit ja dl vettä (+ ripaus elintarvikeväriä)
- keitä lientä n. 5-10 min, ei liikaa ettei muutu karamelliksi
- vaahdota valkuaiset
- lisää ensin liivateliemi, sitten sokeriliemi + jatka vaahdottamista vielä 5-7 min
- kumoa seos pellille leivinpaperin päälle / isoon irtopohjavuokaan
- nosta viileään hyytymään yön yli
- leikkaa hyytynyt levy neliöiksi ja kierittele tomusokerissa

Ei kun kokeilemaan :)

_________________
Minun seppelnauhaani kirjoita:
Tuli, näki ja kuoli nauruun.
- Tommy Tabermann -

Hääpäivän onnea 30.7.2005
Juhannuspäivänä 24.6.06 kahdesta tuli kolme
Haikara tilattu vierailulle 24.9.2012


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 07.06.2005 20:38 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 22.03.2005 12:06
Viestit: 25
Paikkakunta: Tampere
Yöpala tottakai!
Mitä tarjoaisi onkin sitten ongelma.
Tutulla olis paella pannu jossa voisi valmistaa
pyttipannua.....mulle tuli ihan kauhee nälkä kun
luin tätä juttua :lmao2:
taidan livetä jääkaapille

_________________
~~vihdoinkin naimisiin~~


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 20.06.2005 08:30 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 23.04.2005 16:33
Viestit: 302
Meille tulee iltapala, koska (käsittääkseni) juhlapaikalla voi olla niin myöhään kuin haluaa. Ja iltapalaksi on suunniteltu hääaterialta jäljelle jääneitä salaatteja ja siihen lisäksi kinkkukiusaus. Nam nam.. :food:

t. E


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 14.09.2005 20:47 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini

Liittynyt: 08.06.2004 20:47
Viestit: 2540
Suolaisia piirakoita

Hazel kirjoitti:
Mun ehdoton suosikki on raejuustopiirakka.

Pohja:
3dl vehnäjauhoja
1/5tl suolaa
150g jääkaappikylmää voita
1-2rkl jääkylmää vettä

Täyte:
200g raejuustoa
1dl juustoraastetta
3 kananmunaa
1 1/2dl purjosuikaleita
1/2tl suolaa, samoin paprikajauhetta
valkopippuria ripaus

Tee ensin taikina. Mittaa jauhot kulhoon. Lisää voi isoina kuutioina, sekä suola. Nypi taikina veitsellä ryynimäiseksi. Lisää vesi ja nypi edelleen. Murut voi kaataa myös muovipussiin ja puristella ulkopuolelta taikinaksi. Pane se jääkaappiin n. tunniksi.

Kaaviloi taikina ohueksi piirasvuokaan, halkaisijaltaan 22-23cm. 30min jääkääpissä tai 10min pakastimessa auttaa taikinaa pysymään muodossa paiston aikana. Paista piirasta 200 asteessa 10-12min. Tee sillä välin täyte. Sekoita aineet keskenään ja mausta. Kaada pohjalle ja anna piiraan kypsyä vielä 30min.


chokolala kirjoitti:
Kastis, tässä mun suosikkeja ja linkkivinkki www.herkut.net :food:

Sienipiirakka

500 g voitaikinaa
1 kg suolasieniä
1 dl riisiä
3 dl maitoa
1 dl smetanaa
2 sipulia
2 munaa
50 g voita

Liota sieniä noin vuorokausi. Vaihda vesi pariin otteeseen. Keitä riisi maidossa. Valuta sienet ja hienonna ne veitsellä. Sekoita keitetty riisi ja sienet. Kuumenna voi pannussa ja paista silputut sipulit kuulaaksi. Lisää ne täytteeseen. Riko joukkoon vielä kananmuna ja sekoita tasaiseksi.

Jaa taikina kahteen osaan. Kauli uunivuoan kokoisiksi levyiksi. Laita toinen uunivuoan pohjalle tai uunipellille. Levitä täyte ja peitä toisella levyllä. Paina reunat tiiviisti yhteen haarukalla. Pistele myös pintaan kuvioita. Voitele kuori munalla ja paista 225 asteen uuninlämmössä 30 minuuttia. Tarjoa alkupalana tai ruokien lisukkeena.

Sillipiiras

Taikina:

4 dl vehnäjauhoja
3 rkl voita
1 dl rahkaa
1/2 tl suolaa
2 t1 sokeria
2 rkl vettä

Täyte:

n. 150 g silliä
3 munaa
2 rkl vehnäjauhoja
1 dl kermaa
2 rkl hienonnettua tilliä

Sekoita taikinan ainekset huolellisesti ja anna sen levätä kylmässä. Kauli taikina levyksi ja vuoraa sillä uunivuoka. Hienonna silli erittäin hienoksi tai kaada kaikki ainekset ruokamikseriin ja käynnistä se noin minuutiksi. Esipaista kuori 200 asteen uuninlämmössä noin 5 minuuttia. Kaada täyte kuoreen ja jatka paistamista 175 asteen lämmössä, kunnes täyte on kiinteytynyt ja noussut (35-40 minuuttia). Tarjoa lämpimänä tai kylmänä.

Vuohenjuusto-tomaattipiirakka :faint:

8 annosta

Perunavoitaikina:

125 g voita tai margariinia
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
¬Ĺ tl suolaa
2 (125 g) raastettua keitettyä perunaa

Täyte:

4 dl ranskankermaa eli cr√®me fra√ģchea
2 munaa
4 rkl silputtua tuoretta basilikaa
suolaa, valkopippuria
250 g kuutioituja tuoreita tomaatteja
150 g raastettua vuohenjuustoa
150 g raastettua punaleimaemmentalia
koristeeksi tuoretta basilikaa


Sekoita pehmeän rasvan joukkoon jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola. Lisää peruna ja sekoita. Taputtele taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille levyksi ja pane kylmään jähmettymään.
Kaaviloi j√§hmettynytt√§ levy√§ viel√§ niin, ett√§ saat tasaisen noin 35 x 35 cm:n levyn. Paista 180‚Äďasteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Sekoita ranskankerma, munat ja basilika ja mausta suolalla ja pippurilla.
Levit√§ tomaattikuutiot taikinalevyn p√§√§lle, sitten ranskankermaseos ja juustoraasteet. Paista 200‚Äďasteisessa uunissa noin 20 minuuttia. J√§√§hdyt√§ ja leikkaa 4 x 4 cm:n paloiksi. Koristele basilikalla.

Fetapiirakka

Kuorrutukseen ja pohjaan voit käyttää joko fetaa tai tavallista emmentalia. Useimmat fetalajikkeet ovat niin suolaisia, ettei muuta suolaa tarvitse lisätä.

Pohja:

100 g voita
1,5 dl vehnäjauhoja
3/4 dl juustoraastetta
2 rkl vettä

Täyte:

200 g fetajuustoa
2-3 tomaattia
1 sipuli
mustapippuria
(suolaa)
1 prk kermaviiliä
2 kananmunaa
2 rkl juustoraastetta

Sulata rasva ja sekoita taikinan ainekset siihen. Levitä sormin taikina tasaiseksi kerrokseksi n. 30 cm piirasvuokaan. Paista 200 asteen uuninlämmössä n. 5 minuuttia.

Huuhtele fetapala kylmällä vedellä ja viipaloi se. Aseta fetaviipaleet esikypsennetyn pohjan päälle ja peitä sipulirenkailla ja tomaattiviipaleilla. Ripottele pintaan mustapippuria.

Vatkaa kermaviiliin pari munaa ja levitä kuorrutus täytteen päälle. Ripottele pintaan hieman mustapippuria ja juustoraastetta. Kypsennä 20-30 minuuttia 175 asteen uuninlämmössä, kunnes pinta on saanut kauniin värin ja juustoraaste sulanut.

Parsa-kinkkupiiras

6 annosta

3 voitaikinalevyä, pakaste

Täyte:
200 g ylikypsää palvikinkkua suikaloituna
3 kevätsipulin vartta tai
¬Ĺ ruukkua ruohosipulia
1 nippu parsaa keitettynä
3 kananmunia
1 dl kermaa
100 g tuorejuustoa
suolaa, rouhittua pippuria, jauhettua muskottipähkinää

Painele taikinalevyt piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Levitä kinkkusuikaleet ja silputtu ruohosipuli pohjan päälle.
Leikkaa parsat kolmeen osaan ja aseta ne parsatangon muotoon kinkkusuikaleiden päälle kahteen kerrokseen. Sekoita kananmunat, kerma, tuorejuusto ja mausteet kaada liemi vuokaan.
Paista piiras uunin alatasolla 175 asteessa noin 40 minuuttia. Nauti lämpimänä valkoviinin kanssa.

Pinaatti-mozzarellapiiras
√ł 26 cm piirasvuoka

Pohja:

1 pkt (400 g) piirakkataikinaa, pakaste

Täyte:

250 g tuoretta pinaattia
1 tl suolaa
0,5-0,75 tl jauhettua muskottipähkinää
0,5 tl mustapippurirouhetta
150 g mozzarellaraastetta
50 g parmesaanijauhetta

Liemi:

2 kananmunaa
1 dl maitoa

Kauli sulanut taikina jauhotetulla leivinpöydällä piirakkavuoan kokoiseksi pohjaksi. Tee lopputaikinasta kuvioita tai kansi piirakan päälle.
Täyte: Höyrytä huuhdotut pinaatinlehdet pienessä vesitilkassa kattilassa.
Valuta vesi pois ja levitä pinaatinlehdet laakeaan siivilään tai talouspaperin päälle valumaan. Ripottele puolet juustoraasteista pohjan päälle vuokaan, levitä suolalla, muskottipähkinällä ja pippurilla maustetut pinaatinlehdet päälle ja ripottele loput juustoraasteista pinnalle. Sekoita kananmunat ja maito. Kaada seos vuokaan.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-35 minuuttia. Tarjoa lämpimänä.


Lohipiiras

500 g lohta
2 valkuaista
2 dl kermaa
2 cl konjakkia
1 tl tomaattipyrettä
1 nippu ruohosipulia
1 nippu tilliä
3 rkl hienonnettua pinaattia
suolaa, cayennepippuria
500 g voitaikinalevyjä

Kastike:
pieni hienonnettu sipuli
4 dl kalalientä
3 dl kuivaa valkoviiniä
4 rkl voita
2 dl kermaa
1 nippu hienonnettua ruohosipulia
40 g mätiä
suolaa, cayennenpippuria

Irrota lohen liha nahasta ja jauha lohi kolmeen kertaan lihamyllyssä. Lisää valkuaiset ja kerma sekä konjakki ja cayennenpippuri.

Jaa seos kahteen osaan ja värjää toinen osa tomaattipyreellä ja toinen yrteillä ja pinaatilla.
Kauli puolet voitaikinasta pyöreäksi levyksi, ja laita se voideltuun irtopohjavuokaan. Leviä taikinan päälle puolet vihreästä seoksesta, sen päälle punainen kerros ja vielä vihreä kerros. Kauli loput voitaikinasta levyksi ja aseta se päällimmäiseksi. Sivele pinta keltuaisen ja veden seoksella ja pistele haarukalla pinta. Kypsennä 45 minuuttia 150 asteessa.

Kuullota sipuli voissa. Lisää viini ja kalaliemi sekä kerma. Kiehauta ja sekoita jäähtyvään kastikkeeseen mausteet, nokare voita, hienonnettu ruohosipuli ja mäti.

Tarjoa piiras ja kastike lämpimänä, ei kuumana.


ninuli kirjoitti:
Juustopiiras

Pohja:
    100g voi
    1 kananmuna
    1 rkl maitoa
    2 ¬Ĺ dl vehn√§jauhoja
    ¬Ĺ tl suolaa

Täyte:
    3 kananmunaa
    ¬Ĺprk maitorahkaa
    2 dl kevyt kermaa
    100 g juustoraastetta
    (2 valkosipulin kynttä)
    ¬Ĺ tl mustapippuria
    ¬Ĺ tl suolaa
    kinkkua

Sekoita pehmeään voihin maito ja muna.
Nypi joukkoon vehnäjauho-suolaseos.
Levitä taikina voideltuun halk. 27 cm:n piirasvuokaan.
Annostele pilkottu kinkku piiraspohjalle.
Vatkaa munat haarukalla ja sekoita joukkoon muut täytteen ainekset.
Kaada seos vuokaan.
Paista +200 c, n. 40 min.
Peitä piiras leivinpaperilla paistamisen lopulla, ettei pinta tummu liikaa.


salla kirjoitti:
Mä kans tein toissapäivänä sipulipiirakkaa (ei oo ohjetta paits pohjaan, kun tein omasta päästä...) ja se oli sairaan hyvää seuraavana päivänä kylmänä.
Ohje on suunnilleen näin:
Pohja:
100g huoneen läpöistä voita tai margariinia
2,5 dl jauhoja
3rkl kermaa
ripaus suolaa

Nypi jauhot ja voi sekaisin, lisää kerma nopeasti sekoittaen, ja laita taikina hetkeksi jääkaappiin vetäytymään.

Täyte:
5 melko pientä sipulia
hiukan voita
1/2 kasvisliemikuutio
2 munaa
2dl kermaa
n.100g juustoraastetta
muskottipähkinää
suolaa pippuria
oreganoa tai basilikaa

Kuullota ohuiksi renkaiksi leikattua sipulia voissa hiljaiseella tulella pitkään ja hartaasti. Lisää puolikas kasvisliemikuutio.
Vatkaa munat haarukalla ja lisää kaikki muut aineet.

Paista pohjaa piirakkavuoassa 225¬ļ ensin 10min, lis√§√§ t√§yte ja viel√§ n. 20 min.

Lämpinänä oli aikas mitáttömän makunen, mut seuraavana päivánä Slurps!

_________________
Tee yksi ihminen onnelliseksi joka päivä - vaikkapa se olisit sinä itse. -Tony Pettito


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 28.09.2005 06:34 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 20.08.2005 09:04
Viestit: 1054
Paikkakunta: Espoo
Meille tulee ehdottomasti Laurikaisen lihalörtsyt iltapalaksi sekä tietty kasvislörtsyjä, Mun mielestä Laurikainen ei niitä tee :o Noh pitää ottaa sitten Makkoselta :D Sulho on tuolta Savonlinnan suunnalta joten ainoa oikea valinta iltapalaksi... Ainoa vaan millä niitä toisi? Kun jos niitä pakastaa etukäteen, menee reuna ihan kovaksi... Tietty vois pyyttää sieltä tulevia vieraita tuomaan niitä.. mutta ettei ne sitten päivän aikana kuivahtaisi.. Ideoita savolaiset!? :girl:

_________________
Rouvaksi 111106
Möttönen 060207
Hulda 310110


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 30.09.2005 21:20 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 11.02.2005 18:40
Viestit: 403
Paikkakunta: lappeenranta
Meille tulee jotain pasteijjoita ja piirakoita..haluisin kyl kovasti tarjota ihan sipsejäkin dipin kanssa mutta saas nähdä miten suunnitelmat muuttuu??nyt oon viel ainakin leipomolla töissä eli puoleen hintaan piirakat ja pasteijat ja kaikki muu tollanen leivottava :clap:


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 14.10.2005 22:28 
Poissa
Rouva Palstanhenki
Rouva Palstanhenki
Avatar

Liittynyt: 27.03.2005 12:47
Viestit: 1284
Paikkakunta: Vantaa
Hmm.. Tämä onkin kysymisen arvoinen juttu juhlapaikasta. :o En nimittäin tiedä yhtään, että saako niitä mahdollisia jämäruokia käyttää iltapalana vai pitääkö sekin vielä erikseen maksaa. Tosin sinne saa viedä itse kuivaruokia (keksejä yms.), joten eikös tuohon kuivaruokiin kuulu esim. nachot ja salsa..? Jos tekis jonkun semmosen pienen iltapalan. Luulen, että meillä ruokailu menee kuitenkin lähemmäs 18, jos yritetään saada vihkiaika 15, sen jälkeen sitten kuvaus sun muut. Juhlapaikkakin on reilun 30km päässä kirkolta, joten matkatkin vie aikaa.. Kaikista mukavin iltapalavaihtoehto olis esim. karjalanpiirakat, munavoi ja vaikka jotkut minilihapullat/nakit, mutta niitä kun ei voi sinne itse sitten viedä. :?

_________________
You completed me 24.2.2007
√Ąidin ihmeellinen el√§m√§


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 17.11.2005 17:09 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 19.10.2005 09:59
Viestit: 239
Paikkakunta: Oulu
Meillä tulee yöpalaksi perinteikkäät karjalanpiirakat+munavoi, pikkunakit, lihapullat ja perunasalaatti. Lisäksi pitopalvelun emäntä vannoi, että ruualta jää varmasti leikkeleitä, salaattia yms. jota voidaan myös laittaa lisäksi pöytään. Eiköhän näillä eväillä väki jaksa tanssata!!! :choir:


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 12.03.2006 21:30 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 25.01.2006 21:45
Viestit: 14
meillä juhlat alkaa klo18.00 ja aateltiin et lihapullia, sallaatteja, boolia ja suolaista piirakkaa..


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 13.03.2006 22:16 
Poissa
Enkeli
Enkeli

Liittynyt: 05.09.2004 21:17
Viestit: 135
Paikkakunta: Turku
Meille tulee sulahsen "suunnittelema" iltapala:
Ranei
Nugetei
Lihapullii
Nakkei

JA Hesen punasta ja valkosta majoo... :D

_________________
Meijän häät 18.8.2007


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 14.03.2006 15:49 
Poissa
Palstanhenki
Palstanhenki
Avatar

Liittynyt: 06.10.2004 10:15
Viestit: 1918
Kovasti olen yrittänyt pähkäillä tuota iltapalaosastoa... Meillä käytetään ainakin ruualta jääneet salaatit, leikkeleet tms. iltapalaan, mutta kovin paljon niiden varaan ei kuitenkaan uskalla luottaa jos niitä ei jääkään yli paljoa.

Alustavasti ollaan äitin kans mietitty karjalanpiirakoita + munavoita, lihapullia ja tuohon lisäksi vielä jotain. Ehkä vois ostaa valkohomejuustoa ja jotain toista juustoa sellaiset isot kokonaiset juustot, joista jokainen vois itse leikata palasen ja raikastukseksi viinirypäleitä tms. Niin ja sitten tietysti karkkibuffet!

Mihinkähän aikaan iltapala kannattais laittaa tarjolle :o Meillä on vihkiminen klo 15 ja pääruoka syödään varmaan joskus 16.30-17 aikoihin ja kakkukahvit on ehkä klo 19.30 aikoihin. Pitäiskö se iltapala laittaa joskus 21.30 vai onkohan se liian myöhään/aikaisin... Niin ja sekin pitäis miettiä moneltako boolimalja nostetaan esille... Kauheesti kaikkea pohdittavaa!!!

_________________
Rouvailua 15.7.2006 alkaen
√Ąitin√§ 1.6.2008 alkaen

Hääpäiväromaani


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 14.03.2006 16:54 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 16.02.2004 20:00
Viestit: 2797
Yksi vinkki iltapalan tarjoiluajankohtaan...

Jos teillä on bändi, laittakaa iltapala tarjolle bändin tauolla. Kun iltapala laitetaan tarjolle kesken bändin soiton, porukka ryntää syömään ja tanssilattia jää ammottamaan tyhjyyttään. :? Sillä ei sitten ole enää niin väliä, että iltasyöminki jatkuu vielä bändin tauon jälkeenkin. Suurin ruuhka iltapalalle menee ohi jo siinä normaalissa vartin tauossa.

Kellonaika mielestäni hyvä aika on n. klo 22. Riippuu toki siitä, mihin asti haluaa juhlien jatkuvan. :wink:


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 14.03.2006 17:00 
Poissa
Amoriini
Amoriini
Avatar

Liittynyt: 12.05.2004 09:38
Viestit: 672
Me kanssa ajateltiin iltapalaa, mutta nyt ollaan oltu niin monissa haissa missa iltapala on mennyt ihan hukkaan kun ei kukaan enaan siihen aikaan ole nalkainen (tai tarpeeksi selvinpain syomaan :D ), viikko sitten haissa ei ollu iltapalaa mika oli vaan hyva juttu :clap: eli,

meilla jaa iltapala pois :evil:

_________________
Makoisana kaksi mieltä,
rakkauden polulla taivaltaa.
Usein, riittää hyvää mieltä,
kun käsikädessä kulkea saa.


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 15.03.2006 07:59 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 21.04.2005 09:21
Viestit: 1970
Me leivotaan päivällä jääneiden lisäks pasteijoita ja karjalanpiirakoita ainakin. Toisaalta melko sama mitä sinne tyrkkää, ku siinä vaiheessa kun ne laitetaan esille jäljellä olevat on kuitenki jo aika tuiskeessa! :D Mulla tulee ainaki suolasen nälkä aina juodessa, joten iltapala ehdottomasti kuitenki tulee. :nod: Yksissä viime kesän häissä oli vaan leipää ja makkaraa ja vastaavaa, hyvin maistu! :D

Meillä on aikataulu aika samanlainen kun Hempuralla.. booli tulee kahvin jälkeen ja iltapa sitte joskus myöhemmin, bändin tauolla. ;) Kiitos Ems vinkistä, ei välttämättä tulis kuitenkaan muistettua tota siellä paikan päällä! :girl:

_________________
Aviomies on hän, joka tekee elämäsi turvallisemmaksi kuin ovet ja lukot. -June McDermott


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 15.03.2006 08:40 
Poissa
Palstanhenki
Palstanhenki
Avatar

Liittynyt: 06.10.2004 10:15
Viestit: 1918
Kiitti Emmi tuosta vinkistä :girl: En olis varmasti itse tullut edes ajatelleeksi tuommoista! Meillä on häävalssi kahdeksan aikoihin (kahvin jälkeen) ja booli tulee tarjolle heti kahvien jälkeen. Meidän bändi soittaa neljä 45 min settiä, joten eka tauko olis joskus klo 20.45 joka on liian aikaista iltapalalle, mutta seuraava taukohan olis sitten noin klo 21.45, jolloin iltapalalle olis hyvä väli :nod: Ekalla bänditauolla vois vaikka heittää kimpun ja sukkanauhan niin olis ohjelmaa siihenkin väliin!

_________________
Rouvailua 15.7.2006 alkaen
√Ąitin√§ 1.6.2008 alkaen

Hääpäiväromaani


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 15.03.2006 22:17 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 25.01.2006 21:45
Viestit: 14
paljonkohan lihapullia pitäisi varata 50 henkilölle :o ?


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 16.03.2006 13:48 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 14.03.2005 15:10
Viestit: 1157
Paikkakunta: Hulluuden rajamailla
-piiperoinen- kirjoitti:
paljonkohan lihapullia pitäisi varata 50 henkilölle :o ?


Se riippuu paljon siitä mitä muuta on tarjolla, minkäikäisistä vieraat koostuu ja minkäkokoisia lihapullia tekee. 4-7kpl on aika optimaalinen per syöjä, riippuen edellisistä seikoista :)

_________________
Lopeta totuuden etsiminen ja asetu aloillesi hyvään fantasiaan.


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 25.04.2006 08:26 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 15.12.2005 21:30
Viestit: 4
Pitopalvelu ehdotti iltapalalle hodarivaunua ja tykästyttiin kovasti ideaan. Näitä tarjoillaan perusnakkien lisäksi myös vegenakeilla.

Meillä on iltaosuus muutenkin rentoa menoa, tanssia ja boolia, joten hodarit sopii siihen kylkeen erinomaisesti. Hodarien kanssa voisi tarjoilla lisänä ruoalta jääneitä salaatteja, vaikka en usko että ne ovat välttämättömiä.


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 17.05.2006 20:01 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 11.05.2006 18:35
Viestit: 1319
Onkos jollakulla antaa vinkkejä, kun me ollaan ajateltu, että voitaisiin grillata kokonainen sika.
Siis jos vaan saadaan lupa tehdä pihalle avotuli.

Iltapalalla olisi siis
Grillattua sikaa + appiukon taivaallisen hyvää sinappia
Lämpöisiä leipiä (kasvis täytteellä)
päivältä jääneet salaatit ja lihapullat

Mutta kuka osaa kertoa miten tuo sika valmistetaan.

_________________
-Aviolemää since 070707-
-Mimmi syntyi 160409-
Hupan talliin


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
N√§yt√§ viestit ajalta:  J√§rjest√§  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 144 viesti√§ ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6  Seuraava

* UKK    * Etsi

Tänään on 18.07.2018 01:13


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hypp√§√§:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com