* UKK    * Etsi

Tänään on 26.09.2018 12:19





Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 64 viesti√§ ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 21.04.2005 10:45 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 03.02.2004 11:21
Viestit: 912
http://www.viinarannasta.ee/detail.php?id=21410
Anoppikin suositteli "venäläistä skumppaa", puolikuivana tai puolimakeena; mitä eroo niillä on :o
Miksköhän selostuksessa lukee made in Italy :o

_________________
"When a fellow has a home and a dear, little, red-haired wife in it what more need he ask of life?" - Gilbert in Anne's House of Dreams

twi.fi


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 21.04.2005 10:57 
Poissa
Palstanhenki
Palstanhenki
Avatar

Liittynyt: 10.03.2005 09:45
Viestit: 2819
Paikkakunta: Helsinki
:bye:
Miun mielestä paras on Freixenetin kuoharit.
http://www.alko.fi/www/wwwBachus.nsf/vi ... endocument


Ite tykk√§√§n erityisesti noista tosi kuivista. Nam! Eik√§ toi 8‚ā¨/plo ole mielest√§ni kallis (Gordon Negro).
Mut ehkä toi puolikuiva sopii useamman makuun paremmin ja on halvempikin. Tai sitten jonkun muun merkin puolimakea. Ehkä kannattaa valita joko puolikuiva tai puoliamakea eikä noita ääripäitä.

Hmm.. taitaakin pitää mennä kuoharikauppaan huomenna :wink: *janottaa*
:lmao2:


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 21.04.2005 11:00 
Poissa
Palstanhenki
Palstanhenki
Avatar

Liittynyt: 10.03.2005 09:45
Viestit: 2819
Paikkakunta: Helsinki
Viinien sokeripitoisuus määritellään termeillä. Sana kuiva tarkoittaa ei-makea. Kuiva on ei-makeampi kuin puolikuiva eli vähemmän sokeria. Ne menevät tässä järjestyksessä kohti makeampaa: kuiva, puolikuiva, puolimakea ja makea. Eli makea on makeampi kuin puolimakea.

Otin ton jostain netistä. Mut tolleenhan se menee.


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 28.04.2005 21:35 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 19.09.2004 18:57
Viestit: 884
Paikkakunta: Keski-uusimaa
Mun lemppari on tuo äskenkin kehuttu Freixenetin semi seco eli puoli kuiva!

_________________
Täydellinen hääpäivä vietettiin 2.7.2005 Pikkumies syntyi 2.6.2006


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 10.05.2005 16:22 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 23.06.2004 17:05
Viestit: 1059
Maistettiin vappuna mustaherukkaista Kir Royal:ia (Lejay Lagoute)



Makea, aidon mustaherukan makuinen (ei siis sellaisen inhan mustaherukkaesanssin) ja väriltään ihana tummanpunainen. Oli hyvää! :cheers:

Hinta Alkossa himpun verran alle 10 euroa pullo.

Hyvä kuoharivinkki heille joiden teemavärinä on tummanpunainen.

_________________
My colors are pink and pink


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 21.06.2005 12:37 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 01.10.2004 12:43
Viestit: 245
Tyhmä kysymys jälleen, mutta, eikö teidän mielestä Ballet Demi Sec maistu juuri siltä, mitä se maksaakin, eli halvalta? Meille tulee Marqués de Monistrol Reserva Selección Especial Brut (cava), hintaa sillä Alkossa 7,49. Hintaero Balletiin ei ole suuri, mutta laatuero ainakin omasta mielestämme on hintaeroa huomattavampi. Kumpaakin maisteltiin, eikä päätös ollut todellakaan vaikea tehdä... Mutta nämä ovat makuasioita :?


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 21.06.2005 13:07 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 29.07.2004 20:39
Viestit: 325
Paikkakunta: √Ąht√§ri
Meille tulee Chevaliers de Malte Sec (0,75:n hinta 6,09e). Siitä ei jää pahaa jälkimakua suuhun, kuten muista tähän mennessä maistetuista kuohareista. :cheers:

_________________

Hääpäiväkertomus Onnenpäivästä


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 27.06.2005 20:37 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 24.05.2005 15:23
Viestit: 2
Espanjalaiset cavat eli Freixenet ja Codorniu ja niistä EHDOTTOMASTI Brut eli kuiva!!! Mikään ei ole niin pahaa kuin makea kuohari -tulee ihan Elysee mieleen:-(


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 29.06.2005 10:30 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 01.11.2004 18:47
Viestit: 2
Me ollaan valittu Ballet Demi Sec ja meista se maistuu todella hyv√§lt√§ ja samoin monesta muusta, joilla sit√§ on maistatettu. Ja kaikki skumpat alle 20‚ā¨ on halpoja.


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 16.07.2005 07:00 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 02.02.2005 18:04
Viestit: 22
me otetaan 9 pulloo marques de monistral reserva seleccion especial brut. hinta 7,49 ja laatu hyvä. oli valittu jossain kuoharitestissä vappuna ykköseksi.


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 14.09.2005 17:36 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini

Liittynyt: 05.01.2004 15:07
Viestit: 1315
Anniliini kirjoitti:
Löytyisikö täältä sellaista asiantuntijaa, joka osaisi kertoa jotakin tästä varsin erikoisesta tavasta aukaista kuohuviini?

Minulle on kerrottu, että pullo voidaan avata lyömällä sen kaulaa pitkällä veitsellä tai miekalla, jolloin kaulan yläosassa oleva "mötikkä" irtoaa. Homma on kuulemma ihan siisti ja sirpaleeton, puhumattakaan toimituksen juhlavuudesta! (Työkaverini oli illallisilla, joilla näin tehtiin.) :faint:

Millä nimellä tätä "ohjelmanumeroa" kutsutaan? Haluaisin nimittäin löytää tällaisen kaulankatkaisijan omiin häihini!!! Onko vinkkiä Tampereen seudulle? Kysäisin häämessuilla Juvenekselta, mutta heillä ei ollut tietoa...


Admiina kirjoitti:
Asiantuntija ko. metodissa en ole, mutta tiedän kyllä mistä on kyse.

Kyseessä on siis Sabrage tai Sabre à Champagne. Tapa tulee Ranskasta. Väitetään (vaikka tätä ei historioitsijat ole todistaneet) että Napoleonin vieraillessa voitokkaiden taisteluiden jälkeen ylimpien sotilaidensa luona, heidän tapanaan oli kunnioittaa sotapäällikön vierailua kalauttamalla samppanjapullon korkin irti miekallaan tai "sapeliveitsellään". Tapaa pidetään hyvin juhlavana edelleenkin ja se on melko suosittu juhlan lisä monessa Keski- Euroopan maassa ja Amerikassakin. Alkuperä on siis hieman hämärän peitossa, mutta Sabre à Champagne on sangen juhlava juttu!

En osaa yhtään sanoa kuka tällaista Tampereella tai Suomessa järjestäisi. Ehkäpä joku asiaan paneutunut Sommelieri? ehkäpä työkaverisi kautta voisi tiedustella kuka heillä homman hoiti?

Haluat varmaan nähdä miten tämä juhlava samppanjapullon avaus tapahtuu? Löydät sen täältä 8ihan sivun alaosasta)
:) http://www.access-wines.com/sabre_champ ... gne_en.php

:girl: Admiina


Anniliini kirjoitti:
Hei sorry Daisy, en ollu huomannu kysymystäsi! :oops: Päätettiin sitten kuitenkin jättää tuo kaulankatkaisu väliin meidän häissä, joten en ottanut asiasta sen enempiä selville...

Jos sua (tai muita) kiinnostaa vielä, se paikka, jonka mainitsin tuolla aiemmin, on Hirvihaaran Kartano Mäntsälässä (p. 019-688 8255). Tuskin sieltä lähtevät kovin kauas katkomaan mitään, mutta voisivat tietää, mistä muualta noita taitajia löytyy.

Muuten, siinä kuulemma käytetään nimenomaan tylsää miekkaa... Kai se on enempi tekniikkalaji?? :?


Kelju kirjoitti:
Hei vain! Tampereen alueella tarkemmin sanottuna Vammalassa on ainakin yksi kyseisen lajin hallitseva herra nimeltään Rauno Peltonen joka pitää myös pitopalvelua (Liekorannan kestikievari)... :)


pinjami kirjoitti:
Uusimmassa City lehdessä oli ohje kuohuviinipullon avaamiseen miekalla. Löytyy myös netistä kohdasta kansalaistaito.

_________________
--So lay me down/Close to you/Hold me now my lover/
I kiss your tears/My sweet one/And kiss again, my love--


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 14.09.2005 17:37 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini

Liittynyt: 05.01.2004 15:07
Viestit: 1315
xara kirjoitti:
Nyt löyty hyvä ohje :clap:

Samppanjan avaaminen miekalla :chat:


1. Samppanjapullon saa auki vesurilla.Samppanjapullon avaamista miekalla kutsutaan sabrage-menetelmäksi.
Pullon avaamiseen voi käyttää miekan asemasta suurta keittiöveistä tai jopa vesuria. Tärkeintä avausvälineessä on se, ettei terä jousta. Avaamiseen ei myöskään tarvita terävää terää, joten keittiöveitsen hamarapuoli sopii avaamiseen.

2. Jäähdytä samppanjapullo jääkaapissa 24 tuntia ennen avaamista
Kuori pullon metallifolio pois ja poista sidelanka. Aseta pullo tukevasti syliisi 45 asteen kulmaan. Poista ihmiset edestäsi.

3. Liu’uta miekkaa voimalla pullon saumaa pitkin, kunnes se kolahtaa pullon suussa olevaan kohoumaan.

4. Pullon sisällä olevan paineen voimasta kaula katkeaa korkin alapuolelta. Pullosta poistuu puoli lasillista samppanjaa, eikä pulloon jää lasinsiruja.

:cheers:

_________________
--So lay me down/Close to you/Hold me now my lover/
I kiss your tears/My sweet one/And kiss again, my love--


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 19.04.2006 10:16 
Poissa
Arkkienkeli
Arkkienkeli

Liittynyt: 16.02.2005 11:06
Viestit: 301
Paikkakunta: Tampere
Asti Tostia suosittelen itse. :) Makea eik√§ liian "v√§kev√§". Hintakin kohtuullinen (9‚ā¨)

_________________
Rakkautta on kun hän hoivaa sinua ollessasi sairaana


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 19.04.2006 21:31 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 13.08.2004 07:46
Viestit: 2538
Paikkakunta: Pori
Tänään Sillä silmällä -ohjelmassa mies opetettiin avaamaan pullo miekalla, ja ihan suht hyvin onnistui.


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 15.05.2006 02:55 
Poissa
Suojelusenkeli
Suojelusenkeli
Avatar

Liittynyt: 27.04.2006 00:52
Viestit: 291
Paikkakunta: Helsinki
Meillä on ensitreffeiltä asti ollut tapana lipitellä kuohuviiniä aina tilanteessa jos toisessakin, ja vähintään yksi pullo on aina jääkaapissa. Mies on kuitenkin sellainen herkkusuu ja ronkeli viinien suhteen, että hänen puolestaan mitä makeampi, sen parempi... :roll: Minäkin olen sitten kai "kääntynyt" tykkäämään aika makeista kuohareista, kun ollaan niitä yhdessä maisteltu. Jo mainitut italialaiset Asti Tosti ja Asti Gancia ovat oikein herkullisia! Jälkimmäinen on vain 7,5%:n vahvuista ja maistuu siltä kuin limpparia joisi... :) Molempien hinta noin 9 euroa.

Voipi olla että meidän häihin valitaan kuitenkin joku puolikuiva tai puolimakea kuohari joka maustetaan jollakin liköörillä.


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 15.05.2006 14:57 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 19.02.2004 17:54
Viestit: 1053
Paikkakunta: Turku
Mäkin kallistun ennemmin makean tai puolimakean kuoharin puoleen. Kuivat ei vaan mun mielestä maistu hyvälle! :D

Meille on tulossa juuri tuo Mistelinan mainitsema Asti Gancia, jota meill√§kin on tapana lipitell√§ jokaisessa hiukankin juhlallisemmassa tilaisuudessa (syntt√§rit, vuosip√§iv√§t tms.). Hinta on mun muistaakseni 9,99‚ā¨ joten ei oo valitettavasti ihan halvimmasta p√§√§st√§...

_________________
"All I really need is love, but a little chocolate now and then doesn't hurt." Tenavien Tellu

Sunista tuli rouva 19.8. 2006
Pienen pojan äidiksi 15.9. 2008
"Iita" syntyi 8.4. 2010


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 15.05.2006 16:51 
Poissa
Amoriini
Amoriini
Avatar

Liittynyt: 12.05.2004 09:38
Viestit: 672
ruska kirjoitti:
http://www.viinarannasta.ee/detail.php?id=21410
Anoppikin suositteli "venäläistä skumppaa", puolikuivana tai puolimakeena; mitä eroo niillä on :o
Miksköhän selostuksessa lukee made in Italy :o


Mun kokemukseni erityisesti venäläisestä skumpasta on (ja olen yleisesti skumpan suur kuluttaja että on mitä verrata :D ), että venäläinen on kyllä pahimman makusta skumppaa mitä voi hakea :yac: toi etikettikin näytti vähän tutulta, ettei olis vaan sitä samaa paloöljyä :shock:

_________________
Makoisana kaksi mieltä,
rakkauden polulla taivaltaa.
Usein, riittää hyvää mieltä,
kun käsikädessä kulkea saa.


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 15.05.2006 19:17 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 13.08.2004 07:46
Viestit: 2538
Paikkakunta: Pori
Jännä juttu xara, että kaverini joka käy Venäjällä työreissuilla ei vois muuta kuvitella siellä juovansakaan kuin skumppaa, ja tuo sitä kotiinkin. :)


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 17.05.2006 20:10 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 11.05.2006 18:35
Viestit: 1319
Mtienkäs, kun minä haluaisin kuoharin vihreäksi tervetuliais maljoihin!
Onko ainut mahdollisuus lisätä joukkoon vihreää likööriä?

_________________
-Aviolemää since 070707-
-Mimmi syntyi 160409-
Hupan talliin


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 01.08.2006 11:28 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 11.02.2006 13:51
Viestit: 295
Paikkakunta: Helsinki
Mä kyllä siitä venäläisestä pidän..
Ja laivalla(Eckerö Line) oli Blue Nun:nin..kuoharia jossa on niitä kultahippuja..7,50pullo,otin yhden vain meille sulhon kanssa,koska en pidä kuivasta.

_________________
-Miettiköön hevonen sillä on isompi pää-
110806 - Tahdottiin!
110209 - Poika syntyi!


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 01.08.2006 13:39 
Poissa
Sivustovastaava
Sivustovastaava
Avatar

Liittynyt: 09.12.2003 13:12
Viestit: 5433
Paikkakunta: Adilan nojatuolin piilossa
pikkuhevonen kirjoitti:
Mtienkäs, kun minä haluaisin kuoharin vihreäksi tervetuliais maljoihin!
Onko ainut mahdollisuus lisätä joukkoon vihreää likööriä?


Pikkuhevonen.. Drinkkivärilläkin tai värisiirapilla homma hoituu :)

Venäläinen skumppa, eli kuohuviini ei aina valmistu Venäjällä. Rypäleet tulevat monasti samoilta pelloilta kuin Eurooppalaisten kuohareidenkin rypäleet. Suurin ero lienee etiketissä, kielessä, jolla teksti kirjoitetaan. Lisäksi venäläiset kuoharit ymmärtääkseni valmistetaan usein champagne -tekniikalla, josta johtuu niiden kansanomainen nimityskin, vaikka samppanjaa ne eivät ole (rypäleet eivät tule Champagnesta).

Makuasioista ei tietenkään sovi kiistellä, mutta sanottakoon, että venäläiset kuoharit ovat kyllä kovin suosittuja ja arvostettuja maailmalla. Huonoa en ole minäkään tainnut koskaan juoda. Tällä hetkellä mm. Red Russian sparkling wine on kovasti in Euroopassa :cheers:

Tosin tähän pätee taas se vanha juttu. Kannattaa ostaa juomansa asiallisesta paikasta. En vihjaa, että kyseinen paloöljy olisi ostettu jostain nurkan takaa pimeällä, mutta kaupalla ja kaupallakin tuntuu olevan eroa.

Tässä kaksi viikkoa sitten maistoin Venäjältä tuotua menthol-savuketta. Tupakkaa se oli, mutta ei mentholia :D Kun poltti hetken tuontiaskista otettua tupakaa ja imaisi lähikaupasta ostettua samaa tupakkia, ero oli melkoinen! :wink:

_________________
www.amoriini.com Häiden koko maailma, vuoden jokaisena päivänä.


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 02.09.2006 15:36 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 31.07.2006 17:52
Viestit: 2
^venäläisiä kuohuviinejä ei valmisteta shampanjamenetelmällä, vaan ns. venäläisellä tankkimenetelmällä, joka on jatkuva tankkikäymismenetelmä. Venäläiset kuohuviinit ovat lähes aina makeita tai puolimakeita ja suljettu monesti muovikorkilla.

Minä en ole saanut ikinä hyvää venäläistä skumppaa, vaikka olen yrittänyt löytää vähän kalliimpiakin. Kaikki ovat ällömakeita ja jotenkin epäpuhtaan rusinaisia. Eli viemäriin ovat menneet.


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 19.09.2006 14:12 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 15.06.2006 14:45
Viestit: 1
Itse suosittelen tutustumaan Espanjalaisiin Cavoihin. Aiemmin mainitut Freixenet sekä Marques de Monistrol ovat erinomaisia esimerkkejä.

Cava nimitys on tullut pulloihin EU:n myötä. Ranskalaiset kun saivat läpi direktiivin, jonka mukaan vain Champagnen alueen kuohareita saa kutsua shampanjaksi. Cavat ovat kuitenkin valmistettu samalla menetelmällä ja yhä monissa paikoissa käsityö on arvossaan. Niinpä espanjalaiset alkoivat nimittää omia "shampanjoitaan" cavoiksi. Summasummarum, cavat ovat halpa ja erittäin hyvä vaihtoehto shampanjoille. Itse juon mieluummin keskihintaista cavaa, kuin halpisshampanjaa.

Mielestäni kannattaa myös kuoharia valitessa miettiä ulkona vallitsevaa lämpötilaa. Kesällä kuiva voi raikastaa olotilaa, makea ei aiheuta muuta kuin lisää janoa. Talvella taasen makea voi hieman lämmittääkin. En tiedä onko tuossa mitään perää, omaa makuani vain mietin. Meillä ei tosin tarjota mitään makeaa, vaikka talvihäät onkin...

Vielä yksi vinkki:
saksalainen F√ľrst Von Metternich -kuohari voitti "paras viini maailmassa" -tittelin muutama vuosi sitten. Mukana vertailussa oli siis my√∂s valkkarit ja punkut. Hinta Alkossa karvan alle 15 euroa, saksalaisilla lentokentill√§ puolet tuosta. Kyseess√§ on kuiva, mutta hedelm√§inen kuohari, joten maistuu monille, jotka vierastavat √§√§rip√§√§n viinej√§.


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 19.09.2006 19:03 
Poissa
Palstanhenki
Palstanhenki
Avatar

Liittynyt: 06.10.2004 10:15
Viestit: 1918
Meidän häissä tarjottiin alkumaljana unkarilaista Törley Talisman Demi Sec:iä. Maksaa 5,98/plo ja on minun mielestäni hintaansa nähden hyvää kuoharia.

_________________
Rouvailua 15.7.2006 alkaen
√Ąitin√§ 1.6.2008 alkaen

Hääpäiväromaani


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 11.10.2006 17:04 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 03.04.2004 20:52
Viestit: 3160
Paikkakunta: Oulu
Tuopa tännekin listan Alkon tällähetkellä nettisivuillaan tarjoamista punaisista kuohareista/shampanjoista:

Rosé Kavaljeeri
Oranssinpunainen; hieman kehittynyt
Tuoksu: marjaisa
Maku: makea, vadelma-arominen, makean herukkainen, pirteähappoinen
Hinta: 6,57e/0,75l


Elysée Rosé:
Oranssinpunainen; hieman kehittynyt
Tuoksu: marjaisa
Maku: puolikuiva, vadelmaisen hedelmäinen, pehmeähappoinen
Hinta: 6,94e/0,75l


Törley Charmant Rouge Doux:
Runsaanpunainen; tuore
Tuoksu: raikas, hedelmäinen
Maku: makea, punaviinimäinen, hennon mansikkainen, pehmeähappoinen
Rypäleet: Kékfrankos (100 %)
Hinta: 6,19e/0,75l


Muscador Muscat Rosé:
Oranssinpunainen; hieman kehittynyt
Tuoksu: runsaan rusinainen
Maku: makea, kukkea, rusinainen, karamellimainen, pehmeähappoinen
Rypäleet: Muscat
Hinta: 6,22e/0,75l


Chevalier Rosé:
Vaaleanpunainen; tuore
Tuoksu: kirsikkainen
Maku: kuiva, kevyehkö, marjainen, tasapainoinen, pirteän hapokas
Rypäleet: Gamay, Cinsault, Cabernet, Sciacarellu
Hinta: 7,45e/0,75l


Freixenet Brut Rosé:
Oranssinpunainen; hieman kehittynyt
Tuoksu: raikkaan metsämarjainen
Maku: erittäin kuiva, aromikas, vadelmainen, pirteähappoinen
Rypäleet: Trepat (70 %), Garnacha (30 %)
Hinta: 8,43e/0,75l


Codorníu Pinot Noir Brut:
Oranssinpunainen; hieman kehittynyt
Tuoksu: kevyen hedelmäinen
Maku: erittäin kuiva, keskitäyteläinen, aromikas, marjaisan hapokas
Rypäleet: Pinot Noir (100 %)
Hinta: 10,77e/0,75l


Nicolas Feuillatte Rosé:
Vaaleanpunainen; hieman kehittynyt
Tuoksu: hennon marjainen
Maku: erittäin kuiva, keskitäyteläinen, raikkaan marjainen, tasapainoinen, pehmeän hapokas
Rypäleet: Pinot Noir (60 %), Pinot Meunier (30 %), Chardonnay (10 % )
Hinta: 34,80e/0,75l


Mo√ęt et Chandon Brut Imp√©rial Ros√©:
Oranssinpunainen; hieman kehittynyt
Tuoksu: runsas, tasapainoinen, kukkea
Maku: erittäin kuiva, keskitäyteläinen, hedelmäisen paahteinen, elegantin vadelmainen, ryhdikkään hapokas
Rypäleet: Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay
Hinta: 39,50e/0,75l


Taittinger Brut Prestige Rosé:
Vaaleanpunainen; tuore
Tuoksu: kukkea, hedelmäinen
Maku: erittäin kuiva, kevyt, hennon marjainen, pirteän hapokas
Rypäleet: Pinot Noir (40 %), Pinot Meunier (30 %), Chardonnay (30 %)
Hinta: 43,90e/0,75l


Laurent-Perrier Cuvée Rosé Brut:
Oranssinpunainen; hieman kehittynyt
Tuoksu: tyylikkään hedelmäinen
Maku: erittäin kuiva, kevyt, tasapainoinen, hienostunut, miellyttävän hapokas
Rypäleet: Pinot Noir (100 %)
Hinta: 54,90e/0,75l


:girl:

_________________
Kyky ajatella tänään erilailla kuin eilen erottaa viisaan itsepäisestä.
~John Steinbeck

Rouvaksi 210505
√Ąidiksi 311006
Kaasona 250807 ja 280608
Tuplaäidiksi 150409


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
N√§yt√§ viestit ajalta:  J√§rjest√§  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 64 viesti√§ ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3  Seuraava

* UKK    * Etsi

Tänään on 26.09.2018 12:19


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hypp√§√§:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com