* UKK    * Etsi

Tänään on 25.06.2018 04:06





Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 56 viesti√§ ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 26.04.2005 10:27 
Poissa
Palstanhenki
Palstanhenki
Avatar

Liittynyt: 05.02.2005 17:29
Viestit: 1248
Moikka! :bye:

Mä kokeilin tuota Suklaapaholaista ja se oli todella syntisen hyvää. Chili antoi siihen hyvän säväyksen.

Kiitokset ohjeesta! :girl:


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 26.04.2005 14:22 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 27.01.2005 08:38
Viestit: 214
Kazu:
eiköhän jostakin hyvinvarustellusta lelukaupasta löytyis lentokoneen muotoisia hiekkakakkumuotteja? Mä tein joskus jotain vastaavia ihan muovimuotilla. Voihan siihen halutessaan laittaa folion tai kelmun väliin.

Näitä luettuani taidankin seuraavaksi painua lähimpään kauppaan ostoksille :fiiu:


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 27.04.2005 17:24 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 01.02.2004 16:47
Viestit: 573
Paikkakunta: Tampere
Kas kummaa: Ne hiekkakakkumuotit voi olla siihen tarkoitukseen liian isoja, kun ajatuksena olisi että lentokoneet olisi tyyliin yhden suklaapalan kokoiset. Täytyy kuitenkin käydä katsomassa :bye:

_________________
Avioliitto siunattiin 3.9.2005
√Ėtti-poika, Aleksi nimelt√§√§n, syntyi 16.1.2006


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 27.04.2005 17:37 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 04.08.2004 17:19
Viestit: 261
Paikkakunta: Middle-earth
voi kääks.. Miks pieni suklaapuoti ei lähetä suklaata kotiin postissa?? Mä kun asun täällä kaukana kaikesta sivistyksestä niin ois kiva et sais nauttia herkkusuklaasta vaikkei aina sitä pääsiskään ostamaan, matkaa kun on kuitenkin reilut 450 kilsaa..

:( :(

_________________
Pysy mieleltäsi vireänä, ruoki lempineuroosejasi!

Tuikun ja murmelin aatoksia!


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 30.08.2005 09:50 
Poissa
Sivustovastaava
Sivustovastaava
Avatar

Liittynyt: 09.12.2003 13:12
Viestit: 5433
Paikkakunta: Adilan nojatuolin piilossa
HJH kirjoitti:
Kuinka kauan suklaa säilyy hyvänmakuisena ja -näköisenä :o ? Ajattelin siis ostaa mahdolliset hääsuklaat n. 5,5 kuukautta ennen häitä ja olisi tietenkin kiva, jos ne maistuisivat vielä hääpäivänä. Tarkoitus olisi ostaa suklaat ns. tehtaanmyymälästä.

Tyhmä kysymys, mutta kun en koskaan ole yrittänytkään säilöä suklaata :oops: . On tullut kyllä syötyä ennen kuin vanhentuu.

_________________
www.amoriini.com Häiden koko maailma, vuoden jokaisena päivänä.


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 30.08.2005 10:01 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 19.04.2004 12:47
Viestit: 30
Sillä aikaa kun minä vastailin suklaan säilymiseen, oli uusi aloitettu ketju näemmä lukittu…:D vastaillaan siis tänne oikeaan ketjuun.

Niiss√§ pit√§isi olla parasta ennen ‚Äďp√§iv√§ys. Ja varmaan voit kys√§ist√§ viel√§ sielt√§ tehtaanmyym√§l√§st√§. Tavallinen suklaa s√§ilyy varmasti ihan hyvin tuon ajan ja s√§ilytysl√§mp√∂tila on noin 12-18 astetta (esimerkiksi itse en meill√§ s√§ilytt√§isi keitti√∂ss√§, koska se on aika pieni tila ja on kuin sauna kokkaillessani). Ei my√∂sk√§√§n j√§√§kaappiin! Kun otat ne sielt√§ ulos, l√§mp√∂tilamuutos helposti harmaannuttaa suklaan pinnan, jolloin se ei en√§√§ n√§yt√§ kovin hehke√§lt√§, maistuu kyll√§ ihan samalta eli pilalla se ei ole. J√§√§kaapissa tulee my√∂s s√§ilytetty√§ monia voimakastuoksuisia elintarvikkeita, joten ei ole mukavaa, jos herkku maistuu vaikkapa valkosipulikurkulta :oops:

Kyseessä ei ilmeisestikään ole käsintehty suklaa, nehän säilyvät hyvinä melko vähän aikaa eli vajaassa puolessa vuodessa ne ovat kyllä entisiä.


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 30.08.2005 10:05 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 27.01.2005 08:38
Viestit: 214
Admiina kirjoitti:
Tämä on aito, meksikolainen "suklaapaholainen".

Sulata 200g voita ja 200 g hyvää, tummaa suklaata. Lisää 250 g sokeria ja anna massan jäähtyä hieman. Lisää 5 munaa, yksi kerrallaan ja hyvin sekoittaen. Lopuksi lisää yksi kukkurallinen ruokalusikallinen vehnäjauhoja ja yksi tasainen teelusikallinen chilipulveria. Laita taikina voideltuun irtoreunavuokaan. Paista n.25 minuuttia 200C uunissa.

Kääri jäähtynyt kakku kelmuun, laita se jääkaappiin muutamaksi tunniksi ja takaisin huoneen lämpöön tuntia ennen tarjoilua.


Mä muuten testasin tätä viikonloppuna. Hyvää tuli, kiitoksia Admiinalle ohjeesta! :)


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 30.08.2005 10:12 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 19.04.2004 12:47
Viestit: 30
tuikku80 kirjoitti:
voi kääks.. Miks pieni suklaapuoti ei lähetä suklaata kotiin postissa?? Mä kun asun täällä kaukana kaikesta sivistyksestä niin ois kiva et sais nauttia herkkusuklaasta vaikkei aina sitä pääsiskään ostamaan, matkaa kun on kuitenkin reilut 450 kilsaa..

:( :(

Voit koittaa tilata suoraan tehtailta. Osalla tehtaista on myyntiä myös ulkomaille. Hokasin tämän, kun surffasin useita nettisivuja läpi. Nyt on tarkoitus tilata ainakin jouluksi jotain herkkusuklaita lahjoiksi. Lentokentiltähän saa myös (jos joku tuttu menossa matkalle, niin voi tuoda), mutta itse en ole ennen joulua enää menossa mihinkään ja ajattelin uteliaisuuttani koittaa tilaamista jostain tehtaasta.

Linkkejä en ehdi nyt tähän hätään laittaa, voin niitä listailla myöhemmin. Godiva, Neuhaus, Leonidas, Marcolini, Galler, Manon, Debailleul, La Maison, Mary Chocolatier, Wittamer, Pralinette…Googlella varmaan löytyy ensihätään.


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 30.08.2005 10:32 
Poissa
Palstanhenki
Palstanhenki
Avatar

Liittynyt: 15.01.2004 20:50
Viestit: 260
Paikkakunta: Jyväskylä
Tai aina voi kääntyä kotimaisen, todella namin suklaan puoleen: http://www.kultasuklaa.fi/.

_________________
If you live to be a hundred,
I want to live to be a hundred minus one day,
so I never have to live without you.
- 9.7.2004 -


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 30.08.2005 11:06 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 17.08.2004 10:32
Viestit: 911
Paikkakunta: Vantaa
Tohon alkuun, että mikä sopii suklaan kanssa ni minttu! NJAM! :food:

_________________
Onnellisesti naimisissa vuodesta 2006.


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 01.09.2005 12:43 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 29.07.2005 17:10
Viestit: 99
Paikkakunta: Helsinki
Kertokaa mulle ihmeessä, mikä on suklaasuihkulähde?? Tuolla suunnitteluosuudessa luki jotain sellaisesta. KUULOSTAA AIVAN TAIVAALLISELTA!! Ajatelkaa: seisomassa taivaalta satavan suklaan alla! Noh.. ehkä se ei mee ihan just näin... Mut kertokaa miten se toimii!!! :clap: :bounce:


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 14.09.2005 17:58 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 13.08.2004 07:46
Viestit: 2538
Paikkakunta: Pori
Ale kirjoitti:
Onkos kellään tietoa mistä löytäisi sellaisia karkkisilikonivuokia? Haluaisin löytää sellaisia, joissa olisi simpukan tai kalan tms meriaiheiseen sopivia. Sokoksella olen nähnyt ruusuja, mutta ne ei oikein käy tyyliin...

Entä onko tietoa löytyykö jostain sellaisia 3D muotteja, joihin voisi valaa suklaata? Näin vaan kaupassa sellaisen tee-se-itse-suklaapukin :D Olis hauska jos löytys muita malleja niin voisi käyttää esim. kakunkoristeena tai hääkarkkina :)


Admiina kirjoitti:
Hei Ale :)

Silikonivuokia valmistaa ainakin yritys nimeltä Lékué. Valikoima on laaja, ihmettelisin ellei niistä löydy myös jotain meriteemaa. Voit tietenkin tiedustella ensin maahantuojalta löytyykö heiltä meriteemavuokia:
http://www.nexet.fi

Kannattaa kokeilla myös Sinoopeerista ja Sinellistä tai muista askartelukaupoista, jotka myyvät tällaisia tuotteita. Jotkut saippuoiden, kipsien ja kynttilöiden valmistukseen/valamiseen tarkoitetut vuoat soveltuvat suklaan valamiseen.

Itse olen tehnyt tavallisella jääpalamuotilla suunnilleen tällaisia namuja. Silikonijääpalamuotin ostin muistaakseni Stocmannilta. Kysy siis vuokia suurempien liikeiden taloustavarapuolelta myös silikonijääpalavuoka-nimellä.

Jos mistään muualta et vuokia löydä (melko mahdotonta :D että niin kävisi), kokeile ruotsalaista panduro hobby askartelukauppaketjua. Ehkäpä he toimittavat myös Suomeen? Siellä ainakin on runsaasti erilaisia suklaa- ja kynttilämuotteja.

http://www.pandurohobby.se

Toivottavasti näistä löytyy sinulle sopiva vuoka :)

- Admiina


Ale kirjoitti:
Kiitti avusta! Täytyy käydä kyseleen noilta jälleenmyyjiltä. Kipsimuoteista oon löytänytki kivoja kuvioita, mutta ajattelin ettei ne kestäis kuumaa suklaata. Pitää käydä Sinoopierissa katteleen ja kyseleen uudestaan.


Admiina kirjoitti:
Ale kirjoitti:
ajattelin ettei ne kestäis kuumaa suklaata.


Ale, varmaankaan kaikki muotit eivät sovellukaan elintarvikekäyttöön tai suklaan valamiseen, joten kannattaa varmistaa asia myyjältä.

Itse olen kuitenkin onnistunut tekemään suklaita ihan kipsimuoteilla sillä suklaa ei ole kovinkaan kuumaa sulana. Vinkkinä sanoisin, että kannattaa penslata muotti ruokaöljyllä ihan kevyen kevyesti. Se helpottaa saamaan suklaan irti muotista murtumatta. Valitse mahdollisimman matala muotti ja jos mahdollista, kuminen (pehmeä). Kyllä niillä perus-läpinäkyvillä ohutmuovisillakin muoteilla homma onnistuu..ainakin pienen testaamisen jälkeen.

Suklaamassa ei ole hirmuisen kuumaa sillä suklaahan ei saa mitenkään kiehua tai lämmetä kauaa. Itse sulatan/teen suklaamassan siten, että laitan kattilallisen vettä kiehumaan ja suklaat erilliseen kattilaan sen päälle. Alimman kattilan vesi ei kosketa suklaakattilan pohjaa. Kun suklaa alkaa sulamaan, nostan suklaakattilan pois lämmöltä ja annan suklaan sulaa loppuun. Vettä ei saa päästää suklaaseen, muuten homma menee pilalle. Suklaan saa siististi kattilasta muotteihin taikinanuolijalla tai muulla pehmeällä kumilätkällä. Jos tulee sotkua, ylimääräiset suklaat voi napsaista pois sitten kun suklaa on kovettunut. Nämä vinkiksi jos et ole suklaata ennen valanut.

Amoriinin hääoppaasta löytyy muuten vinkkejä, pakkauksia ja reseptejä suklaamakeisiin.

Tekemisen iloa :)

-Admiina


Sposa kirjoitti:
Ale käy katsomassa kokkipuodista jos olet Helsingissä. Sieltä löytyy..


Hilla kirjoitti:
Ale, mahdoitkohan löytää niitä vuokia? :?:

Ja jos satuit löytämään, niin mistähän päin, ja paljonko sellaisista saa pulittaa? :seek:


Ale kirjoitti:
Hilla kirjoitti:
Ale, mahdoitkohan löytää niitä vuokia? :?:

Ja jos satuit löytämään, niin mistähän päin, ja paljonko sellaisista saa pulittaa? :seek:


En ole nyt käynyt katselemassa... Ruusuja näin Porin Sokoksessa syksyllä. Hintaa en kyllä muista. Voin ilmotella jos löydän.


Akana kirjoitti:
Etolasta saattaisi löytyä..


Admiina kirjoitti:
Bongasin Sinellistä viime lauantaina hääsuklaamuotteja. Hinta taisi olla 5 euroa :)

:bye: Ad


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 14.09.2005 20:54 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini

Liittynyt: 08.06.2004 20:47
Viestit: 2540
SarZu kirjoitti:
Kuva

KOLMEN SUKLAAN KAKKU

1 ohut suklaakakkupohja (esimerkiksi suklaakääretorttulevystä leikattu)

Kiisseli:
6 isoa keltuaista
1¬ĺdl sokeria
2dl maitoa

1.Leikkaa kääretorttulevystä irtopohjavuoan (halkaisija noin 22cm) avulla pyörylä ja aseta se vuoan pohjalle
2.Sekoita ¬Ĺdl sokerista keltuaisiin. Yhdist√§ loput sokerista maitoon.
3.Kiehauta maito-sokeriseos ja lisää joukkoon keltuaisseos. Kypsennä miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes seos on paksuhkoa kiiseliä. Jäähdytä ja jaa kolmeen osaan.

Kerros tummasta suklaasta
⅓ kiisseli√§ (<- 1/3)
80g tummaa suklaata
2 liivatelehteä
1dl kuohukermaa

1.Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi (voit vaahdottaa samantien 3dl kuohukermaa, sillä sitä tarvitaan jokaiseen kerrokseen.)
2.Sulata suklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa
3.Lämmitä varovaisesti paksupohjaisen kattilan pohjalla tilkka keittämääsi kiisseliä, purista liivatelehdet kuiviksi ja liota kuumaan kiisseliin.
4.Lisää joukkoon loput kiisselistä sekä sulatettu suklaa koko ajan sekoittaen. Yhdistä lopuksi seokseen kermavaahto. Kaada täyte suklaapohjan pinnalle ja laita kakku jääkaappiin hyytymään.

Kerros maitosuklaasta
⅓ kiisseli√§
80g maitosuklaata
2 liivatetta
1 dl kuohukermaa

1.Tarkista, että tumman suklaan kerros on alkanut hyytyä.
2.Toimi kuten edellä, kun maitosuklaa täyte on valmis, kaada se varovaisesti tumman päälle ja laita kakku taas hyytymään jääkaappiin.

Kerros valkosuklaasta
⅓ kiisseli√§
80g valkosuklaata
3 liivatetta
1dl kuohukermaa

1.Toista taas samat työvaiheet ja kaada täyte hyytyneiden suklaakerrosten päälle. Hyydytä yön yli.
2.Irrota kakku vuoasta terävän veitsen avulla ja koristele kakku esimerkiksi sulatetulla suklaalla tai sirottelemalla päälle kaakaojauhetta

VIHJE:
Voit tehdä pohjan myös suklaakekseistä. Murenna keksit ja sekoita joukkoon sulatettua voita tai margariinia. Taputtele leivinpaperin päälle vuoan pohjalle.

SarZun huomio: Kerrokset voi tehdä missä tahansa järjestyksessä. Alkuperäisessä reseptissä (Helsingin sanomat viime syksyltä) kerrokset olivat tumma-, valko- ja maitosuklaa.

_________________
Tee yksi ihminen onnelliseksi joka päivä - vaikkapa se olisit sinä itse. -Tony Pettito


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 05.11.2005 20:19 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 19.04.2004 12:47
Viestit: 30
Huomasin, että joku oli suunnittelemassa suklaakuvioiden valamista. Huomion arvoinen seikka on, että suklaa pitää temperoida, että se kovettuu. Juttu ei mene ihan niin, että sulatetaan vain suklaa ja siinä se. Nimittäin vain temperoitu suklaa kovettuu. Tosin - olen kotona ekaa kertaa tuurilla onnistunut lämmittämään suklaan tiettyyn pisteeseen, koska se kovettui. Temperoitu suklaa kovettuu hetkessä, minuuteissa. Jos temperointi epäonnistuu (kyllä, sekin on taiteenlaji) sen kyllä huomaa.

Niin, tämä suklaaholisti lähettää hieman myöhästyneet terveiset maailmalta, suklaamessuilta. Ja ei voi kuin sanoa että :shock: - se on aivan oma maailmansa, sitä tapahtumaa on todella vaikea selittää sanoin, mutta oli se kyllä minun mielestäni eräänlainen seitsemäs taivas. Hyvin pärjäsi syömättä (ei malttanut poistua messuhalleista), kun naposteli joka kulmalla tarjottavia maistiaisia :D

Tänään oli tuttuja kylässä ja tuhosimme konvehteja ja muita suklaaherkkuja, joita tuli raahattua.


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 04.06.2006 07:31 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 29.07.2005 17:10
Viestit: 99
Paikkakunta: Helsinki
Mä en tiedä, mihin tää viesti oikeen kuuluisi, mut siirtäkää parempaan paikkaan jos löytyy....

Eli, te joilla on ollut hääkarkkeina suklaata kesähäissä, miten kävi, suliko suklaa? Miten säilytitte suklaata jos oli oikeen kova helle? Onko hyviä ideoita? Meinattiin, et annetaan (karkkibuffetista huolimatta) hääkarkeiksi vielä suklaata, mut sit tuli mieleen, et jos niistä tulee vaan sit sellasta suklaamössöä lämpimässä, mikä ei ois välttämättä mikään ideaali tilanne... Mikä ei kylläkään silti tarkoita sitä, et se suklaa ois maultaan yhtään sen huonompaa... :D

Eli lyhyesti: kannattaako unohtaa koko suklaa?

_________________
Whiten pönttö
White ja Kulta tahtoivat 18.8.2007


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 04.06.2006 09:23 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 26.04.2004 09:41
Viestit: 1485
Paikkakunta: Pori
Meillä oli Fazerin siniset konvehdit niissä normaalipapereissaan semmosen "pahvikassin" sisällä, eikä menny mikskään. Toisaalta, meidän häissä ei ollu hirvee helle, mutta sisällä oli silti kuuma. Ihan hyvä vaihtari ainakin mun kokemuksen mukaan vaikka ensin ajattelin, että ei onnistu... :)

_________________
-Vanha pari tietää pelkästä katseesta mitä toinen ajattelee. - Mitäs siinä mulkoilet?! - Tai sitten ei...
Viivi ja Wagner
Tapahtui 6.8.05
Pojat 9.2.08 ja 1.1.11


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 17.06.2006 11:54 
Poissa
Ylienkeli
Ylienkeli
Avatar

Liittynyt: 03.02.2005 19:33
Viestit: 1218
Paikkakunta: Ylöjärvi
saako noita suklaalähteitä vuokrattua suomessa jostakin?
kun toi osto hinta 159‚ā¨ on aika kova jos sit√§ vaan k√§ytt√§√§ kerran.. vaikka voisin kyll√§ kysy√§ et jos √§iti firman piikkiin ostais sit nii vois siell√§ sit√§ k√§ytt√§√§.. :o


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 17.06.2006 12:03 
Poissa
Sivustovastaava
Sivustovastaava
Avatar

Liittynyt: 09.12.2003 13:12
Viestit: 5433
Paikkakunta: Adilan nojatuolin piilossa
Suklaasuihkulähteitä ei saa Suomesta vuokrattua :x Boolisuihkulähdettä ei voi siihen käyttää, sillä se ei pidä suklaata lämpimänä ja suuttimet menee tukkoon saman tien.

Jos saat aidon, siis kunnollisen suklaasuihkulähteen 159 eurolla, osta se ihmeessä pois. Ne meinaan käsittääkseni maksaa moninkertaisesti!

Mä en kyllä ollut tietoinen siitä, että suklaasuihkareita saa ylipäätään ostaa Suomessa. Viimeksi kun soittelin jos mitä maahantuojia läpi, kaikki myivät "ei oota" :)

_________________
www.amoriini.com Häiden koko maailma, vuoden jokaisena päivänä.


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 26.06.2006 22:29 
Poissa
Rouva Palstanhenki
Rouva Palstanhenki
Avatar

Liittynyt: 05.01.2005 22:30
Viestit: 2449
Kuva
Kuva


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 26.06.2006 23:01 
Poissa
Rouva Palstanhenki
Rouva Palstanhenki
Avatar

Liittynyt: 05.01.2005 22:30
Viestit: 2449
Kuva


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 27.06.2006 18:57 
Poissa
Ylienkeli
Ylienkeli
Avatar

Liittynyt: 03.02.2005 19:33
Viestit: 1218
Paikkakunta: Ylöjärvi
laitoinpa sen suklaa lähteen tilauksen menemään..

*muoks. toi mun tilaamani on ihan koti k√§ytt√∂√∂n. l√∂ysin sivun jossa on sitten ihan "oikeita" l√§hteit√§. hinta nousee niiden kohdalla yli 2 000‚ā¨

jso olisin ja asuisin suomessa, aloittaisin bisneksen noiden vuokraamisella... :o :oops:


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 03.08.2006 20:26 
Poissa
Rouva Palstanhenki
Rouva Palstanhenki
Avatar

Liittynyt: 05.01.2005 22:30
Viestit: 2449
Tartten noita ylempänä olevia suklaajutskia..ehdottomasti :D *kuvittelee miten joku lausuu brittienglannilla hienostuneesti "Saisiko olla... After Dinner Willies...?" :lmao2:


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 03.06.2007 21:57 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 20.03.2004 20:39
Viestit: 1679
Paikkakunta: Satakunta
suklaalusikka :)
Kuva


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 19.11.2008 23:43 
Poissa
Suojelusenkeli
Suojelusenkeli

Liittynyt: 07.09.2008 22:06
Viestit: 269
Paikkakunta: Espoo
Kuva
Kuva
Kuva


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 20.01.2010 16:44 
Poissa
Suojelusenkeli
Suojelusenkeli

Liittynyt: 07.09.2008 22:06
Viestit: 269
Paikkakunta: Espoo
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
N√§yt√§ viestit ajalta:  J√§rjest√§  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 56 viesti√§ ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3  Seuraava

* UKK    * Etsi

Tänään on 25.06.2018 04:06


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hypp√§√§:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com