* UKK    * Etsi

Tänään on 21.08.2018 08:20





Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 56 viesti√§ ]  Mene sivulle 1, 2, 3  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Suklaa
ViestiL√§hetetty: 04.09.2004 13:05 
Poissa
Enkeli
Enkeli
Avatar

Liittynyt: 21.06.2004 14:02
Viestit: 120
Tarkoitus olisi tehdä mokkapalojen ohjeella suklainen kakku. Siihen ei tulisi kuin kaksi kerrosta (koska syöjiä on vähän) ja niiden väliin geisha-patukoista muussattua mössöä (joka on mahdollisesti sekoitettu kermavaahtoon) ja kakun sivuille ja päälle tulisi suklaista kuorrutusta. Onko liian suklainen vai pitäisikö kerrosten välissä olla jotain muuta kuin suklaata? Ehdotelkaa täytteitä ja muita suklaisia juttuja.

Millaisia muita ihania suklaisia tarjoiluideoita sinulla on jakaa?

_________________
Tytöille on parempaa olla sinkku,mutta ei pojille.Pojat tarvitsevat jonkun siivoamaan heidän jälkiään! (Lynette, 9)


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 04.09.2004 13:45 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini

Liittynyt: 08.06.2004 20:47
Viestit: 2540
Mut Oi NAM! :food: Geisha mössöä, kuulostaa hyvältä! Mun mielestä ei ole liian suklainen, voiko mikää koskaa olla liian suklainen? :D Mut jos haluat muita vaihtoehtoja niin tässä.... Aprikoosimarmeladi sopii suklaan kanssa yhteen, sitten välissä voisi myös olla vaikka sitruunakreemi, tai vaniljakreemi. Nää tuli nyt ens alkuun mieleeni. :)

_________________
Tee yksi ihminen onnelliseksi joka päivä - vaikkapa se olisit sinä itse. -Tony Pettito


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 04.09.2004 15:07 
Poissa
Enkeli
Enkeli
Avatar

Liittynyt: 21.06.2004 14:02
Viestit: 120
Kiitos Minttura.Vaniljakreemi kävi itselläkin mielessä.Antaa tulla vaan ehdotuksia kaikesta suklaisesta mitä voi käyttää kakussa tai muuten vaan jossain hyvässä.

_________________
Tytöille on parempaa olla sinkku,mutta ei pojille.Pojat tarvitsevat jonkun siivoamaan heidän jälkiään! (Lynette, 9)


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 04.09.2004 15:13 
Poissa
Sivustovastaava
Sivustovastaava
Avatar

Liittynyt: 09.12.2003 13:12
Viestit: 5433
Paikkakunta: Adilan nojatuolin piilossa
Vadelmat, kirsikat :faint:

Kirsikoita saa nykyään aitoina, kokonaisena säilöttyinä. Ne vaaleanpunaiset ja vihreät kokkarikirsikat on aika äklöjä monen mielestä.

:girl: Ad

_________________
www.amoriini.com Häiden koko maailma, vuoden jokaisena päivänä.


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 04.09.2004 15:16 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini

Liittynyt: 08.06.2004 20:47
Viestit: 2540
Nii mulle tuli noista kirsikoista mieleen yksi suklaakakun täyte....
Kermaavaahtoa, voi olla ällö kirsikoita tai niitä Admiinan mainitsemia, ällöt ei tässä ole ällöjä! Suklaa rouhetta ja punssia vielä sekaan! On tosi hyvää!!!!!! :faint:

_________________
Tee yksi ihminen onnelliseksi joka päivä - vaikkapa se olisit sinä itse. -Tony Pettito


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 04.09.2004 17:17 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 13.04.2004 11:25
Viestit: 1233
Paikkakunta: Kuopio
Mun mielestä toi geisha-mössö kuulostaa ihan taivaalliselta! :faint:

_________________
Hääpäiväkertomus 18.6.2005 ja häämatka Dominikaaniseen tasavaltaan


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 04.09.2004 18:43 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 01.02.2004 16:47
Viestit: 573
Paikkakunta: Tampere
Mulla tuli banaani mieleen..

_________________
Avioliitto siunattiin 3.9.2005
√Ėtti-poika, Aleksi nimelt√§√§n, syntyi 16.1.2006


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 04.09.2004 18:56 
Poissa
Palstanhenki
Palstanhenki
Avatar

Liittynyt: 15.01.2004 20:50
Viestit: 260
Paikkakunta: Jyväskylä
Mansikat!

_________________
If you live to be a hundred,
I want to live to be a hundred minus one day,
so I never have to live without you.
- 9.7.2004 -


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 04.09.2004 19:17 
Poissa
Enkeli
Enkeli
Avatar

Liittynyt: 21.06.2004 14:02
Viestit: 120
Kiitos Ad,Minttura,ansku_2005,kazu ja Sunflower vastauksistanne.Mansikat olisi ihana idea mutta niitä ei silloin saa muuta kuin pakasteessa.Pitääkin kokeilla niitä kirsikoita(luulen kyllä ettei sulho tykkää)ja banaania.Nam!Lisää ideoita saa toki vielä antaa.Sulho ei ainakaan suutu jos teen monta koekakkua maistiasiksi :D

_________________
Tytöille on parempaa olla sinkku,mutta ei pojille.Pojat tarvitsevat jonkun siivoamaan heidän jälkiään! (Lynette, 9)


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 04.09.2004 19:33 
Poissa
Sivustovastaava
Sivustovastaava
Avatar

Liittynyt: 09.12.2003 13:12
Viestit: 5433
Paikkakunta: Adilan nojatuolin piilossa
Toi makeusjuttu on mun mielestä sellainen, että suklaajutut voi toisten mielestä olla hirmuisen makeita ja toisten mielestä juuri sopivan ihanan suklaisia. Ne joiden mielestä tarjottava on liian makeaa, voivat leikata itselleen pienemmän palan :)

Mun oma lemppariyhdistelmäni suklaisissa jutuissa on suklaa ja mustaviinimarjamössö. En ymmärrä miten en sitä maininnut :D Ne jotenkin "kaunistaa toisensa". Maut menee hyvin yhteen ja mustaviinimarja raikastaa suklaan makua. Sitä kannattaa kokeilla joskus - siihen jää koukkuun :nod: :D

:bye: Ad

_________________
www.amoriini.com Häiden koko maailma, vuoden jokaisena päivänä.


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 04.09.2004 20:30 
Poissa
Enkeli
Enkeli
Avatar

Liittynyt: 21.06.2004 14:02
Viestit: 120
Kiitos Ad!Täytyypä joskus tosiaan kokeilla.Aion tehdä kakun niin ettei keisha-kermaavaahto-mössöön lisätä ollenkaan sokeria jolloin vain kuorrutus olisi makea.Toivottavasti onnistuu.Nyt on kamala makean himo kun kaikki on antanut niin hyviä vinkkejä.Riittää ideoita muihinkin juhliin :) Voisiko tästä tehdä sellaisen yleisen suklaaketjun suklaaresepteille ja ideoille?

_________________
Tytöille on parempaa olla sinkku,mutta ei pojille.Pojat tarvitsevat jonkun siivoamaan heidän jälkiään! (Lynette, 9)


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 04.09.2004 20:48 
Poissa
Sivustovastaava
Sivustovastaava
Avatar

Liittynyt: 09.12.2003 13:12
Viestit: 5433
Paikkakunta: Adilan nojatuolin piilossa
Hyvä idea in_love :clap:

Muokataan otsikkoa ja napataan tänne toinen tynkäketju :)

:bye: Ad

_________________
www.amoriini.com Häiden koko maailma, vuoden jokaisena päivänä.


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 04.09.2004 20:50 
Poissa
Sivustovastaava
Sivustovastaava
Avatar

Liittynyt: 09.12.2003 13:12
Viestit: 5433
Paikkakunta: Adilan nojatuolin piilossa
Eloveena kirjoitti:
Jos olette menossa ennen häitänne Pietariin, niin kannattaa käydä tutustumassa Gastinyi Dvoriin ( suuri tavaratalo nevskillä ). Siellä on iso suklaamyymälä jossa on mm. suklaasta valettuja hääparikoristeita kakkuun. Löytyy myös valtavan kokoisia suklaapatsaita.


Neitonen kirjoitti:
Tukholman vanhassakaupungissa on myöskin karkki-puoti, mistä saa Belgialaista suklaata.. En vaan millään muista, että oliko ne vaan semmosta levy- ja könttisuklaata, mut se ainakin oli tajuttoman hyvää :faint:


Admiina kirjoitti:
Jos suklaamakunautinto meinaa kaatua matkan puutteeseen, ei hätää! Suomestakin saa todella hienoja belgialaisia suklaita ja ihan erikoissuklaapuodista ostettuna.

Ihailkaa :faint:
www.pienisuklaapuoti.fi

:girl: Admiina

_________________
www.amoriini.com Häiden koko maailma, vuoden jokaisena päivänä.


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 06.09.2004 12:13 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 20.03.2004 20:39
Viestit: 1679
Paikkakunta: Satakunta
Miten olis aprikoosi, se antais vähän kirpeyttä sen makeude keskelle :) . Aprikoosihillo ainakin sopii suklaan kanssa, on tosi hyvää..


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 26.09.2004 13:48 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 05.03.2004 23:32
Viestit: 260
Paikkakunta: Madrid
Aah suklaata.... :food: :happy:

Mä oon aivan suklaahullu, ja musta ainakin toi Geisha-täyte kuulostaa taivaalliselta.
Mulla on sellasen ranskalaisen jouluhalon ohje, senkin täytettä vois kokella, on hyvää joskin aikas tuhdihkoa tavaraa:
1 dl rusinoita
1/2 dl punssia tai rommia
1 prk maustamatonta Hovi-juustoa tai Philadelphiaa
1 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
50 g tummaa suklaata rouhittuna
2 dl kuohukermaa

- liota rusinoita punssissa/rommissa muutama tunti
- hienonna liotetut rusinat (ihan silpuksi) ja sekoita ne, suklaarouhe, sokerit ja liotusrommi/punssi juustoon
- sekoita juustoseos vaahdotetun kerman joukkoon

Ainaskin mun mielestä hurjan hyvää...

:bye: -Salla-


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 24.10.2004 12:41 
Poissa
Enkeli
Enkeli
Avatar

Liittynyt: 21.06.2004 14:02
Viestit: 120
Unohdinpas tulla kertomaan siit√§ kakku kokeilusta.Kakku siis tehtiin mokkapalojen ohjeella ja kerrosten v√§liin laitettiin kermavaahtoa minne oli s√∂tk√∂tetty keishaa.Tuli siit√§ aika makeaa mutta HYV√Ą√Ą.Sit√§ ei paljoa voinut sy√∂d√§ mutta koko ajan teki mieli hakea lis√§√§.Voin kuitenkin muiden ilmeist√§ p√§√§tell√§ ettei kakku ollut kaikkien mielest√§ hyv√§√§ sen makeuden takia.Tulipahan kokeiltua.Onneks saa sy√∂d√§ sitten koko kakun itse kun seuraavan kerran tekee.

_________________
Tytöille on parempaa olla sinkku,mutta ei pojille.Pojat tarvitsevat jonkun siivoamaan heidän jälkiään! (Lynette, 9)


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 03.12.2004 11:32 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 29.11.2004 14:06
Viestit: 363
Tietääkö kukaan ohjetta suklaa(tumma)-chili -leivfoksista, konvehdeista tai vastaavista?
Idean sain ekakerran Pieni Suklaapuoti -elokuvasta ja Tallinnan vanhasta kaupungista eka kerran yhestä kahvilasta löysin sellasia leivoksia ja olivat taivaallisia!
Mietin vaan et mitenköhän sellasia tekis tai myydäänkö jossain valmiina?

Greta G


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 03.12.2004 17:24 
Poissa
Sivustovastaava
Sivustovastaava
Avatar

Liittynyt: 09.12.2003 13:12
Viestit: 5433
Paikkakunta: Adilan nojatuolin piilossa
Heips Greta :bye:

Tässä on yksi ja se on todella hyvä. Pinnasta tulee hieman rapea, sisus on melkein valuvaa, pehmeää suklaamassaa :faint: Tämä on aito, meksikolainen "suklaapaholainen".

Sulata 200g voita ja 200 g hyvää, tummaa suklaata. Lisää 250 g sokeria ja anna massan jäähtyä hieman. Lisää 5 munaa, yksi kerrallaan ja hyvin sekoittaen. Lopuksi lisää yksi kukkurallinen ruokalusikallinen vehnäjauhoja ja yksi tasainen teelusikallinen chilipulveria. Laita taikina voideltuun irtoreunavuokaan. Paista n.25 minuuttia 200C uunissa.

Kääri jäähtynyt kakku kelmuun, laita se jääkaappiin muutamaksi tunniksi ja takaisin huoneen lämpöön tuntia ennen tarjoilua.

Nämä voi tehdä myös muffinivuokiin, jolloin paistoaika on n. 10 min.

Jos joku on syntisen hyvää, niin nämä!

:bye: Ad

_________________
www.amoriini.com Häiden koko maailma, vuoden jokaisena päivänä.


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 03.12.2004 18:26 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 13.08.2004 07:46
Viestit: 2538
Paikkakunta: Pori
Ei voi lukea tällaisia, suklaa ollut pannassa jo kohta 10 kuukautta... :?


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 06.12.2004 16:27 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 19.04.2004 12:47
Viestit: 30
Suklaakakut on ihania, mutta nimenomaan sachertyyppinen eli kakkupohjaan on tultava rasvaa! Sokerikakkupohjaa en ole käyttänyt muihinkaan kakkuihin aikoihin.

Ja toinen on täyte+päällinen=ei kermavaahtoa pelkästään eli yleensä sekoitan kermavaahdon tuorejuustoon (huominen kakku vaniljatuorejuustoon) ja kermassakin tarkkaa mikä merkki. Se oli sellainen kevytvispi joka pysyi todella hyvin koossa = ei valu helposti ja selviää vähällä liivatemäärällä (täyte, koska sitä tulee paksu kerros väleihin).

Nämä on meikäläisen kikkoja ja toi kermavaahto näyttää kaveri- ja tuttavapiirissäkin olevan 'out' eli nyt suositaan muita täytteitä. Kermavaahto on kyllä yksikseen mielestäni aika etovan ällöä :oops: Rahkan sekoittaminen kermaan on toinen kiva, sopii marjoille, tuorejuusto+kermavaahto paremmin suklaan seuraksi.

Huomiseksi teen siis suklaistakin suklaisemman kakun, kostutettu minttuliköörillä. Pohja sacherkakku, väliin valkosuklaatuorejuustomössöä. Viikonlopun kakkua en ole vielä(kään) päättänyt. Yhtä juhlaa ollut tämä pariviikkoinen :clap: Eilisestä ei ole mitään enää jäljellä :shock:


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 13.04.2005 12:22 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 11.04.2005 18:18
Viestit: 24
Paikkakunta: Tukholma
Mun mielestä vesimeloni sopii suklaaseen. Siitä tulee raikas ja kevyt, mut ei kuitenkaan liian "hössö". Jos löytää vesimelonimarmeladia tai sit kakun voi kostuttaa vesimelonin mehulla. Yks kikka on myös sekottaa hedelmälihamössöä tai pelkkää mehua liivatteeseen ja sitä sitten väliin vaan! NAM NAM :faint:

_________________
Jos rakastaa, niin siitä vaan!


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 15.04.2005 17:59 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 06.10.2004 08:20
Viestit: 329
Admiina kirjoitti:
Mun oma lemppariyhdistelmäni suklaisissa jutuissa on suklaa ja mustaviinimarjamössö. En ymmärrä miten en sitä maininnut :D Ne jotenkin "kaunistaa toisensa". Maut menee hyvin yhteen ja mustaviinimarja raikastaa suklaan makua. Sitä kannattaa kokeilla joskus - siihen jää koukkuun :nod: :D


Hei, :shock: tää kuulostaa aivan mahtavalta! :food:

Onnistuisiko tuo kakkuna, jos ihan tavallisen suklaakakkupohjan (eli vaikka sokerikakkupohja, johon lisätty kaakaota) väliin laittaisi tuota mustaviinimarjamössöä? Vai pitäisikö mössön lisäksi välissä olla jotakin muutakin (esim. rahkaa)?


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 18.04.2005 17:50 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 01.02.2004 16:47
Viestit: 573
Paikkakunta: Tampere
Katoin eilen Yllätyshäät- ohjelmaa Subilta ja nehän teki siinä Eiffel-tornin muotoisia suklaapaloja sulattamalla suklaan muottiin ja jäähdyttämällä suklaan uudelleen. Itse suurena suklaan ystävänä keksinkin tehdä samanlaisia, mutta lentokoneen mallisia. Mutta mistä lentokonemuotteja :(

_________________
Avioliitto siunattiin 3.9.2005
√Ėtti-poika, Aleksi nimelt√§√§n, syntyi 16.1.2006


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 22.04.2005 08:58 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 21.02.2005 15:49
Viestit: 737
Paikkakunta: Turku
Fazerin kotisivujen mukaan toukokuussa on markkinoille tulossa Karl Fazer Hearts -niminen konvehti. Eli kaiketi Fazerin sinistä sydämenmuotoisena? :)

_________________
10.6. 2006 sanoi tahdon
6.1.2008 syntyi pikkumussukka
2.10.2010 syntyi Pikku2
Onnellisesti avioon - kertomus ja häämatkat


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 22.04.2005 09:06 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 29.11.2004 14:06
Viestit: 363
Admiina!

Myöhäinen kiitos!

Miten multa on jäänyt tää palsta lukematta? :?

(Varmaan sik ku oon ollu herkkulakossa... :D
Eli en voi kokeilla vielä tuota, mutta vein sen päikkyyn talteen, suurkiitos!
Ja 4 kiloa on jo lähteny lakon aikana... eli on tästä jotain hyötyäkin vaikka välillä ketuttaakin! :wink: )


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
N√§yt√§ viestit ajalta:  J√§rjest√§  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 56 viesti√§ ]  Mene sivulle 1, 2, 3  Seuraava

* UKK    * Etsi

Tänään on 21.08.2018 08:20


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hypp√§√§:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com