* UKK    * Etsi

Tänään on 17.10.2018 10:00





Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 47 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Omatekoiset hääkakut
ViestiLähetetty: 31.07.2004 09:47 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 16.03.2004 13:08
Viestit: 772
Aloitanpas tästä nyt aiheen kun en nähnyt puusilmilläni aihetta missään. Eli. Sellaista vaan mietin, että jos tekee itse kakun, niin missä vaiheessa siihen kannattaa täytteet ja kuorrutus laittaa. Edellisenä päivänä vai samana päivänä kun se syödään?

_________________
Ei mielikuvituksen ja todellisuuden välillä ole mitään eroa. Ei
ainakaan mielikuvituksessa, todellisuudessa vain. Martin 9v.


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 02.08.2004 16:53 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 16.03.2004 13:08
Viestit: 772
Tarkoitus olisi tehdä suklaakuorrutteinen kakku, siksi mietin, että joskos sen suklaakuorrutteenkin voisi tehdä edellisenä päivänä, kun varsinaisena tarjoilupäivänä on sitten paljon muutakin hommaa.

_________________
Ei mielikuvituksen ja todellisuuden välillä ole mitään eroa. Ei
ainakaan mielikuvituksessa, todellisuudessa vain. Martin 9v.


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 02.08.2004 17:09 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini

Liittynyt: 08.06.2004 20:47
Viestit: 2540
Juu suklaa kuorrutteisen voi tehdä kokonaan edellisenä päivänä, ja olis jopa suositeltavaa! :wink: Kovettuu ja "asettuu" paremmin ja varmemmin kakun pintaan. Suosittelen kokeilemaan kakun kuorrutetta etukäteen että kestää jääkaapin kosteutta. Oon joskus törmänny huonoihin ohjeisiin! Hyvä kuorrute kestää varmasti! :)

_________________
Tee yksi ihminen onnelliseksi joka päivä - vaikkapa se olisit sinä itse. -Tony Pettito


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 02.08.2004 17:30 
Poissa
Sivustovastaava
Sivustovastaava
Avatar

Liittynyt: 09.12.2003 13:12
Viestit: 5433
Paikkakunta: Adilan nojatuolin piilossa
Vilkaiskaapas joutessanne myös hääoppaan puolelta ohjeita. Siellä on hääkakkuvinkkejä.. myös kuorrutuksiin :wink:

http://www.amoriini.com/Sivusto/Haaopas ... rjoilu.php

:girl: Admiina

_________________
www.amoriini.com Häiden koko maailma, vuoden jokaisena päivänä.


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 02.08.2004 22:47 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 03.03.2004 19:26
Viestit: 1924
Paikkakunta: Kurikka
Meillä oli mansikkakermakakkuja häissämme ja täytimme ja koristelimme ne edellisenä päivänä. Kerma ei maistunut vielä seuraavana päivänä yhtää pahalle, onneksi!! :) Eikä kakkujen päällä ollut edes kupuja.
Suklaakakun kuorrutus kannattaa kyllä tehdä edellisenä päivänä, kuten joku jo ennemmin mainitsikin.


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: ...
ViestiLähetetty: 24.08.2004 16:50 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini

Liittynyt: 05.01.2004 15:07
Viestit: 1315
Milla Magia kirjoitti:
Minulla on ongelma!

Katselin tuossa brittiläisiä lehtiä ja kirjoja ja törmäsin termiin iced cake katsellessani ihania hääkakkuja.. Nyt hakusessa ovat tarkemmat tiedot tuollaisista mystisistä kakuista, joissa näyttää olevan kova pinta (iced sugar?) ja joiden päälle on helppo tipautella esim kukkien terälehtiä! Olisi mukavaa löytää vaihtoehto tavalliselle kermakakulle ja tämä voisi olla potentiaalinen jos vain jostan löytyy reseptejä tai tietoa mistä metsästää niitä! :?

Kiitos jo etukäteen kovasti!! :D


Admiina kirjoitti:
Tässäpä linkkejä

Icing koristelu
http://www.imaginativeicing.demon.co.uk ... dCake.html
Kaulittavan icingin ohje
http://www.pastrywiz.com/wedding/wedding11.htm

Näillä pääset varmaan alkuun :)

_________________
--So lay me down/Close to you/Hold me now my lover/
I kiss your tears/My sweet one/And kiss again, my love--


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 27.08.2004 18:14 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 15.12.2003 20:16
Viestit: 76
Paikkakunta: Seinäjoki
Meillä tehtiin pitsikakut kermaa vaille valmiiksi jo ties kuinka kauan ennen häitä ja pakastettiin. Kermakoristelu pursotettiin kakun päälle sitten hääaamuna.

_________________
7.8.2004 mentiin eikä vaan meinattu!


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.06.2005 12:35 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 23.06.2004 17:05
Viestit: 1059
Haluaisin tehdä itse kakun mutta tuo kuorrutusasia mietityttää edelleen. Kermakakkua en halua! Vaikka äitee sanois mitä :eiii: Muuten on jo löytynyt hyvä kakkuresepti.

Kokeilin kerran tällä ohjeella:

mutta maku oli aika hirveä (äklömakeaa) ja siitä ei tullut valkoista vaan vaalean keltaista. En sitten tiedä olisko ton pelastanut noi ohjeessa olevat makuesanssit (luultavasti). Luulen että tavallinen levitettävä tomusokerikuorrutus on kanssa liian makeaa. :o

Ja miksi noissa amerikkalaisissa ohjeissa (royal icing) on yleensa mainittu glyseriini tai arabikumi? Miksi, miten, mistä?

Ai niin ja kun noissa ohjeissa usein lukee että kakku pitäisi pohjakuorruttaa voikuorrutteella, niin mitäs se sitten on?

_________________
My colors are pink and pink


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.06.2005 19:15 
Poissa
Sivustovastaava
Sivustovastaava
Avatar

Liittynyt: 09.12.2003 13:12
Viestit: 5433
Paikkakunta: Adilan nojatuolin piilossa
Pinjami :bye: Noita kuorrutteita löytyy ilman arabikumeja sun muita tuolta amon hääoppaan ruoka & juomaosastolta. Siellä on 2 eri koosteellista kakkuja: Hääkakut & Hääkakkubuffetti :)

:bye: Ad

_________________
www.amoriini.com Häiden koko maailma, vuoden jokaisena päivänä.


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.06.2005 21:12 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 23.06.2004 17:05
Viestit: 1059
Jeps, kiitos Ad, olen huomannut kyllä nuo hääoppaan kuorrutusohjeet. Pitää kokeilla vielä tuota mihin tulee mantelijauhoja, jos ei olisi niin hurjan makeaa, mutta eikös se ole sitten vähän niinkuin marsipaania? Ja marsipaanikin on minusta pahaa :yac: Ja tuota piparkakkukuorrutusta vierastan kanssa sen makeuden vuoksi... taidan olla vähän hankala :oops: Pitänee kehiterllä joku ihan oma kuorrutus tässä vielä ennen häitä :chef:

_________________
My colors are pink and pink


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 22.06.2005 17:45 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 23.06.2004 17:05
Viestit: 1059
Noniin, ostin marsipaania kun ajattelin kokeilla tuota marsipaanikuorrutusta sittenkin. Mutta kun se väritön ei ole valkoista vaan vaaleanruskeaa. Ajattelin että yritän värjätä sen vaaleansiniseksi. Onnistuuko? Multa löytyy sinistä elintarvikeväriä jauheena. Kun toi marsipaani on kumminki aika kiinteetä. Mä taidan olla ihan käsi :oops: No tuun sitten kommentoimaan tänne että miten kävi. :chef:

_________________
My colors are pink and pink


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 22.06.2005 21:00 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 23.06.2004 17:05
Viestit: 1059
Niin siinä kävi kuin vähän pelkäsinkin, että ei siitä kauniin vaalean sinistä saanut millään. Siitähän tuli vihreää :doh: Kuviksen tunnilla opittu siis pitää paikkaansa: keltainen+sininen=vihreä

No kun tarpeeksi väriainetta laittoi niin muuttui se siitä siniseksi, mutta ei sellaiseksi siniseksi kuin olisin halunnut, vaan enemmänkin turkoosiksi. Muuten koristelu ja päällysteen makukin olivat ihan kohdallaan. Tykkäsinkin marsipaanista :oops:


Seuraavaksi ajattelin kokeilla täällä myytäviä kakkumaaleja...

_________________
My colors are pink and pink


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 23.06.2005 09:15 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 16.03.2004 13:08
Viestit: 772
pinjami, :worship: Vau!
Toihan on tosi hienon näkönen! Kaulitko sä sen marsipaanin miten? Ympyrän malliseksi ja sit tohon kakun päälle? Tosi hyvin onnistunut :clap:

Mä kokeilin eilen suklaakakun tekoa. Täytyy todeta, että taidan hääkakun tekemisen jättää jollekin taitavammalle jauhopeukalolle, mun kun jäi se kakkupohja vähän lituskaksi :D Mut sitten kuorrute oli hyvää, enskerralla en vaan saa vainoharhaisuuksissani laittaa tippaakaan makeutusainetta ja käytän pelkkää tummaa suklaata, luulen että maitosuklaan lisääminen teki kans siihen sitä ällömakeutta. Tein siis kuorrutteen kermasta ja suklaasta.
3 desiä kermaa kuumennetaan ja kaadetaan 300g palotellun tumman suklaan päälle. Sekoitellaan kunnes suklaa sulanut ja seos tasaista. Sit laitetaan jääkaappiin kunnes se on jäähtynyt ja pikkisen jämähtänyt. Ja sitten vaan sähkövatkaimella vaahdottamaan. Siit tulee vähän semmosta suklaamousse-tyyppistä.

Enskerralla täytyy kokeilla semmosta vähän tavallisempaa kuorrutetta, semmosta mitä tulee esim sacher-kakkuun.

_________________
Ei mielikuvituksen ja todellisuuden välillä ole mitään eroa. Ei
ainakaan mielikuvituksessa, todellisuudessa vain. Martin 9v.


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 14.09.2005 19:32 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 13.08.2004 07:46
Viestit: 2538
Paikkakunta: Pori
Hanhiemo kirjoitti:
Onkohan kellään mitään tietoa näistä:

Koristetaikina:

Kuva


Niitä myy Nova Ikka niminen firma.

Kakunpäällystaikina:
"Sugar Paste -taikinaa käytetään kakun pintakuorrutukseen kun halutaan samettisen sileä pohja sokeritaikinakoristeille. Kauli Sugar Paste ohueksi ja nosta kakun päälle. Jos käytät täytteenä kermavaahtoa tai muuta kosteaa täytettä, pohjakuorruta kakku esim. voikuorrutteella ennen pintakuorrutteen laittamista. Voikuorrute sulkee kosteuden sisäänsä ja pitää pintakuorruteen muodossaan."

Haluaisin valkoisen kakun. Onko kukaan uskaltautunut tekemään itse? Onko vaikeaa?


Admiina kirjoitti:
Ja hääoppaan puolella on reseptejä erilaisiin icing-kuorrutuksiin :)


:bye: Ad


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 03.10.2005 08:13 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 19.06.2004 09:40
Viestit: 1201
Paikkakunta: Helsinki
Meillä oli yhdeksää erilaista kakkua kakkubuffetissamme. Anoppi teki niistä kahdeksaa lajia ja oma äitini yhdenlaista.

* Mansikkakermakakku - peruskakku, koristelu samana aamuna
* Suklaamoussekakku - kaksi kappaletta, tehty pakkaseen n. viikkoa aiemmin, juhlapaikalla sulamaan n. puoli tuntia ennen tarjoilua, koristelu sulatetusta suklaasta tehdyillä sydämillä
* Saksalainen juustokakku - torstaina jo valmiiksi, tarjolla survotuista mansikoista tehtyä kastiketta
* Tiramisukakku - koristelu samana aamuna, päällä kaakaojauhetta
* Vadelmahyytelökakku - muistaakseni näitä oli kaksi, valmiiksi edellisenä päivänä, juhlapaikalla päälle sulatetusta valkosuklaasta tehtyjä sydämiä
* Lakka-valkosuklaahyytelökakku - näitäkin taisi olla kaksi, valmiiksi edellisenä päivänä, juhlapaikalla päälle sulatetusta valkosuklaasta tehtyjä sydämiä
* Prinsessakakku - koristeltu ilmeisesti samana aamuna, juhlapaikalla päälle tomusokeria ja sivuruusut paikoilleen
* Mangohyytelökakku - kaksi kappaletta, valmiiksi edellisenä päivänä, koristelussa violetteja orvokkeja
* Kinuskikakku - koristelu kermalla samana aamuna, ymmärtääkseni kinuski oli tehty edellisenä iltana

Kakkuja oli siis yhteensä vissiin 13 kpl, jonkin verran jäi ja oli hauska sitten maistella kakkuja vielä seuraavina päivinä, kun itse hääjuhlassa jäi vähän vähälle. :D Kakkubuffet sai todella paljon kiitosta ja jotkut jopa maistoivat ihan jokaista. Juustokakku loppui melko nopeasti, mutta kaikkia muita jäi ainakin vähän.


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.01.2006 23:15 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 03.08.2005 20:04
Viestit: 69
Paikkakunta: lappeenranta
HYIIIIIIII!!!!VIHREÄ KAKKU ÄLLÖ MAKEAA :lmao2:
Juotuu unohtaa nää versiot :wink:

Meille tulee kahta erillaista kakkua. En oo vielä kokeillu mut alustavat suunnitelmat on tässä lmoittelen mitä niistä tuli kun oon kokeillut :)

Kakku pohja 15-20 henkilöä

* 3 dl sokeria
* 6-7 kananmunaa
* 3 dl Myllyn Paras Karkeita vehnäjauhoja tai erikoisvehnäjauhoja
* 2 tl leivinjauhetta

Leivitykseen:

* margariinia tai voita
* Myllyn Paras Korppujauhoja

Perustäyte n.20

800 g vanilja tuorejuustoa
2 dl sokeria
8 kananmunaa
4 tl vaniljasokeria
8 rkl perunajauhoa

Vihreä kakku: lisää perustäyteeseen
4 rkl De Kuyper Sour Apple -likööriä,2 rkl kiivi melbaa,2rkl aprikoosi lasten sosetta johon laitettu tippa vihreetä elintarvike väriä

Kiille kakun päälle:
2 dl appelsiini mehua
2 dl hyytelösokeria
1,5 dl sour apple likööriä
2 dl omena mehua+tippa vihr. elintarvike väriä
toivottavasti suut ei tuu vihreäksi

Toinen kakku
Punainen: Perustäyteesen
2 rkl appelsiini mehua, 2rkl vadelma melbaa, 2rkl mansikka melbaa

Kiille:
1 dl mansikka melbaa
1 dl mustaherukka mehua
1 dl persikka sosetta
1 dl hyytelösokeria

Lisää ohjeita kakkujen valmistukseen löytyy
Kakkubuffetti amoriini.com

Toivottavasti nää onnistuu :o

_________________
PÄIKKY

KUVAT


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 18.01.2006 18:29 
Poissa
Arkkienkeli
Arkkienkeli

Liittynyt: 10.01.2006 16:19
Viestit: 451
:bye: Noita valmiiksi värjättyjä marsipaaneja ja kakkujen suklaakoristemassoja kannattaa myös kysellä pieniltä leipomoilta. Moni tilaa mielellään pelkästään niitä asiakkaille jos osaa vaan kysyä.


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 22.01.2006 10:20 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini
Avatar

Liittynyt: 02.01.2006 23:04
Viestit: 29
Paikkakunta: Kemi
Wautsi, nää pitää muistaa, ku alkaa suunnitteleen meidän kakkuja... :wink:

_________________
Minä -80 & mies -70
Rakkaat riiviöt:
Juho 4/99 & Iida 10/02

Meidän päivä 26.5.2006


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 11.02.2006 17:29 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 21.02.2005 15:49
Viestit: 737
Paikkakunta: Turku
Ennu kirjoitti:
täyte:
1prk vaahtoutuvaa vanijakastiketta
1 prk lakkahilloa
8 liivatetta
n.100 g valkosuklaata, maun mukaan.

Kokeilin tätä Ennun täytettä, sillä erolla, että hillona oli Lidlin vadelma-karhunvatukka-mustikkahillo, ja hyvää, joskin sangen makeaa tuli. Valkosuklaa on noinkin pienenä määränä maistettavissa, joskin enemmänkin voisi olla? Koostumus oli aika kiinteä, mutta ei vielä kumimainen, joten liivatteen määrää voisi koittaa alentaa, mutta ei ole vielä liikaa ainakaan.
Eli suosittelen. :nod:
Kuvia kakusta on päikkyni sivulla 13.

_________________
10.6. 2006 sanoi tahdon
6.1.2008 syntyi pikkumussukka
2.10.2010 syntyi Pikku2
Onnellisesti avioon - kertomus ja häämatkat


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 28.03.2006 19:01 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 06.02.2005 00:13
Viestit: 256
Paikkakunta: Turku
Onko jollain kokemusta, voiko n. 120 hengen häissä tarjota juustokakkua hääkakkuna? Perinteinen kermakakku on vaan niin paljon tukevampaa tavaraa, että pitäisikö juustokakkua olla kauheat määrät? Tuo keksimurupohjakin epäilyttää... Jos saisi kahden kakkupohjan väliin kunnon hyytelökerroksen, mutta entäs koristelu? Kakut taitaisivat tulla myös aika kalliiksi, kun tuorejuusto kuitenkin aika arvokasta. Jotakin pitäisi keksiä, helppoa ja edullista. Jotenkin ajatus perinteisestä kerma-mansikkakakusta ei innosta.


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 29.03.2006 18:36 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 05.05.2005 13:00
Viestit: 404
HIps, montako kakkua te olette ahkeroineet kaiken kaikkiaan ja tuliko kamala kiire kaiken muun koristelun ym. viime hetken tehtävien ohella? :bye:

_________________
tänään otan puolisokseni ystäväni,
jonka kanssa nauran, jonka keralla
uneksin, jonka vuoksi elän...

Sanni-siskon_unelmat


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 29.03.2006 18:42 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 16.02.2004 20:00
Viestit: 2797
heelni kirjoitti:
Onko jollain kokemusta, voiko n. 120 hengen häissä tarjota juustokakkua hääkakkuna? Perinteinen kermakakku on vaan niin paljon tukevampaa tavaraa, että pitäisikö juustokakkua olla kauheat määrät? Tuo keksimurupohjakin epäilyttää... Jos saisi kahden kakkupohjan väliin kunnon hyytelökerroksen, mutta entäs koristelu? Kakut taitaisivat tulla myös aika kalliiksi, kun tuorejuusto kuitenkin aika arvokasta. Jotakin pitäisi keksiä, helppoa ja edullista. Jotenkin ajatus perinteisestä kerma-mansikkakakusta ei innosta.


Juustokakuthan on tehty toisinaan myös maitorahkasta, joka ei ole niin hintavaa... Valmiskakkuihin verrattuna, ihan tuorejuustoakin käytettäessä, omatekoiset juustokakut tulevat kyllä silti moninkerroin halvemmiksi kuin perinteiset tilatut hääkakut. :wink:


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 12.04.2006 12:53 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 25.10.2005 17:15
Viestit: 243
Paikkakunta: Lieto
Tässä on todella hyvän ja helpon kakun ohje ja mikä parasta se täytyy tehdä jo paria päivää aikaisemmin.
Ja jos sen ei tarvitse olla maidoton niin tavallisilla aineilla siitä tulee vielä edullisempi.
Kuva
Raikas hyytelökakku(maidoton)

Pohja:200g digestive keksejä
75g margariinia(sininen keiju)
Täyte:4dl vispautuvaa kauravanilja kastiketta
1dl sokeria
2tl vaniliini sokeria
1,25dl persikka-soijajogurttia
3rkl sitruunan mehua
6 liivatelehteä

Hienonna keksit monitoimikoneella ja lisää joukkoon sulatettu rasva. Leikka leivinpaperista n. 22-24cm kokoisen irtoreunaisen vuoan pohjan kokoinen pala. Painele keksiseos vuoan pohjalle.
Valmista täyte. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5min. Vatkaa vaniljakastike kuohkeaksi vaahdoksi ja mausta sokerilla ja vaniliinisokerilla.Sekoita joukkon persikkajogurtti. Purista liivatelehdet kuiviksi ja liota kiehuvaan sitruunamehuun. Kaada hieman jäähtynyt liivateseos ohuena nauhana huolellisesti sekottaen täytteen joukkon. Kaada täyte keksipohjan päälle.
Peitä vuoka ja anna hyytyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan tai seuraavaan päivään.
Pääle: 2prk mangososetta esim. piltti
Levitä mangoseos hyytyneen kakun päälle. Anna hyytyä vielä seuraavaan päivään. Irroita kakku vuoasta ja aseta tarjoiluvadille.

_________________
Kun katsoit minuun
Kuvituksia


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 03.07.2006 20:02 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 04.08.2004 17:19
Viestit: 261
Paikkakunta: Middle-earth
apuuva!

hääkakkukoosteessa sanottiin näin.. "Jos teet kerroskakun eri kokoisista kakuista, kasaa uusi kerros suoraan edellisen kerroksen päälle. "

Tämä siis tarkoittaa sitä että kakut voi kasata päällekkäin ilman mitään tukirakennelmia? Vai mitenkä? Jossakin kun sanottiin että ne sanoo läts eikä kestä, jos ei ole mitään tukijuttuja. Eli miten on?

_________________
Pysy mieleltäsi vireänä, ruoki lempineuroosejasi!

Tuikun ja murmelin aatoksia!


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 05.07.2006 12:50 
Poissa
Kerubi
Kerubi

Liittynyt: 29.10.2005 13:55
Viestit: 65
Kysymys:
Haluaisin itse leipoa kakkuja häihin, mutta asumme kolmen tunnin ajomatkan päässä paikasta jossa häitä vietetään. Onko joku onnistunut kuljettamaan pakastettua kakkua noin pitkän matkan niin, että sen voi sitten uudessa paikassa laittaa pakkaseen?


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 47 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2  Seuraava

* UKK    * Etsi

Tänään on 17.10.2018 10:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com