* UKK    * Etsi

Tänään on 23.09.2018 10:29

Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 16 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Pienet (<20 hlön) häät
ViestiLähetetty: 07.07.2005 12:26 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 04.07.2005 11:31
Viestit: 447
Paikkakunta: Joensuu
Vieressä juoksee viestiketju yksinkertaisista häistä. Kaipaisin kuitenkin lisätietoa pienistä häistä. Pienillä tarkoitan alle 20 hlön häitä. Kuinka juhlat ovat menneet? Mitä teette/olette tehneet vihkitilaisuuden jälkeen? Noin pienelle porukalle taitaa olla aika turha rueta keksimään mitään ohjelmaa. Onko illanvietto sitten vaan syömistä ja juomista?


PS. Olen aika tuore tapaus tällä palstalla, vaihtakaa viestini toiseen paikkaan, jos se on väärässä paikassa.

_________________
Renkaat vaihdettiin 25.2.2006


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 07.07.2005 17:58 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 01.07.2005 09:41
Viestit: 53
Meillä on suunnitteilla tosi pienet häät 14 tai 22 henkilöä. Vihkiminen kirkossa ja Hääillallinen näillä näkymin ravintolassa. Mietittiin että halutaan vain molempien perheet ja mahdollisesti lähimmät ystävät.
Tarkoituksena viettää mukava, juhlallinen päivä hyvin syöden ja juoden :food:
Syömisten ja juomisten jälkeen voidaan siirtyä tanssimaan ravintolan yleiselle puollelle. Varataan pöydät seurueelle valmiiksi.
Juhlinnan jälkeen menemme sulhon kanssa saman paikan hääsviittiin :oops:

Minulle tulee kunnon hääpuku ja sulholle saketti (näillä näkymin:)
Suunnitelmat vielä kesken rekvisiitasta ja otetaanko kaasoa taikka Bestmania ym.. Innoissani olen kyllä :girl:

Tietenkin jos haluaa voihan sitä keksiä jotain pientä ohjelmaa.Viettää ihan sellaiset häät kuin haluaa, vaikka vieraita olisi vähän! :)

Itsellä ei ole nyt tähän hätään ideoita :o jos joku keksi??

Olen miettinyt jos sisko tai sulhon sisko esittäisi jonkun ihan runon jossain vaiheessa iltaa. Voisi joku laulaa luikauttaakin jonku kauniin laulun, mutta eipä taida ko.porukassa olla laulajia :lmao2:

Onko teillä suunnitelmat missä vaiheessa ja kaunko aikaa häihin?

Mukava tietää että joku muukin suunnitelee näin pieniä häitä :choir:


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 07.07.2005 18:13 
Poissa
Palstanhenki
Palstanhenki

Liittynyt: 20.05.2004 19:27
Viestit: 548
Paikkakunta: Tampere
Tääläkin on pikkuset häät tulossa :bounce:

Ollaan nyt viime päivinä alettu miettiin, että jos sittenkin karattais, ja häämatkalta lähetettäis kortit allekirjotuksella nuoremmat herra ja rouva G. :lmao2:

Mutta toisaalta tahtoisin päivän prinsessana, ja kutsuisimme vaan molempien puolelta äidit ja isät, siskot ja veljet ja niitten kersat, ei tulis kun 14 (tuo luku jos isosisko tulee avecin kanssa ja ellei kukaan nyt ala lisää kakaroita vääntämään :lmao2: )

Ja ois sitten siviilivihkiminen :kiss: ja sitten vaan syötäis jossain jotain, äiti varmaan ruuat tekis :o , ruuan jälkeen kakkua ja kahvia ja sitten kotiin nukkumaan (= niinkun sulho sanois :lmao2: )

_________________
Hääpäivän tapahtumia

Rouvapäikky


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 08.07.2005 06:49 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 04.07.2005 11:31
Viestit: 447
Paikkakunta: Joensuu
purppura: Meidän hääsuunnitelmat on erittäin vaiheessa. Olen vasta puhumassa miestä ympäri. On hän jo suostunut kosintaan (eli siis käskyyn, että mennään naimisiin :oops: ). Hän haluaa tosi pienet häät (eli vain me kaksi), mutta minä pidän pääni, että kutsutaan molempien vanhemmat, sisaret mahdollisine miehineen ja isovanhemmat (= 14 hlöä)+ kavereita.

Eihän sitä muuten ole mitään hyötyä mennä naimisiin, jos kukaan ei näkisi ihanaa hääpukuani muuta kuin valokuvissa. Ja meidän suvussa ei tosiaan niitä häitä ole riittämiin asti. Ehkä kerran kymmenessä vuodessa.

Eli päivämäärää ei ole sovittu, itse haluaisin ensi kesänä (siis touko-elokuu 2006). Vuokrattais joku mökki ja vietettäis siellä iltaa, saunottais jne. Mies ehdotti eilen, että mentäis jo tänä kesänä :faint: APUA! Eihän mulla ole edes hääpukua.

No, se on jo selvää, että häät ovat ortodoksiset. Kirkkoakaan ei siis ole varattu kun ei tiedä sitä hääpäivää :roll:

Neitonen: Kävinkin jo kurkkimassa päikkyäsi, kun luin jostain muusta ketjusta, että järjestelet pieniä häitä. Itse ajattelin aloittaa päikyn, kunhan saan sulkista revittyä irti hääpäivän.

_________________
Renkaat vaihdettiin 25.2.2006


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.07.2005 21:02 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 10.08.2004 14:37
Viestit: 232
Hellou, meillä pikkuruiset häät myös :bye:

Tai noh... Teemme siis niin, että kutsumme kirkkoon kaikki kummin kaiman naapurit ja sukulaisten tuttavat ym. ym. jotta on paikalla sitten sitä seurakuntaa niinkun ne papit aina puheensa alottaa. Kun ollaan vielä soittajia molemmat niin niistä piireistäkin tulee populaa (toivottavasti soittamaan häämarssit) :wink:

Mutta siis sitten ne itse juhlat on vuokratulla huvilalla, jonne tulevat isäni ja avovaimo, veljeni, kummi, miehensä ja serkku, sulhon sisko ja sen mies. Lisäksi ehkä sulhon lapsuudenystävä. Siis, öö :o meitä on 11.

Vihkimistä olemme ajatelleet klo 16, jonka jälkeen syömme pitkään ja loistokkaasti huvilalla, sekä nautimme laadukkaita juomia.

Mitään sen kummempaa ohjelmaa ei ajateltu, mutta olen miettinyt oman hääkirjan sitomistä, jossa voisi olla valmiina kuvia ja tekstejä meistä ja johon jokaiselle vieraalle olisi varattu sivu, johon kirjoittaa ja myöhemmin lisätä vaikka kuva hääillalta. ( Jos kuvat on julkaisukelpoisia :D ) Yöllä miehet varmaan haluavat saunoa. Karaokelaitteetkin löytyis, mutta ei ehkä meidän häissää...

Juhlapaikan koristelun ja värit olen miettinyt tosi tarkkaan ja poiminut täältä pieniä yksityiskohtia kattaukseen. Hyvä apu ruuissa on se, että sulhon siskon mies on kokki ja lupasi illan menun valmistaa. Veljeni on kondiittori ja kummini mies (asuvat saksassa) on viinikauppias eli valitsee illan juomat :wink:

Tällaisia suunnitelmia tähän mennessä; intoa omiin suunnitteluihinne :girl:

_________________
Mein minihäät 6.1.06

Muinaiskuvat


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 27.09.2005 21:52 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 27.09.2005 20:16
Viestit: 25
Pienet häät on tännekin tulossa. :) Ykköshäissä tulee olemaan 11 henkilöä, ja juhlinta tapahtuu Kemin lumilinnassa :happy: Linna itsessään on jo ohjelmanumero, ja ruokailu tapahtuu linnan lumiravintolassa. Tarkoitus oli käydä myös jalokivigalleriassa, joten tekemistä riittää tarpeeksi pitkään. :)

Kakkoshäihin taitaa maksimissaan tulla kolmisenkymmentä hlöä, ja nekin vaikuttaa minusta aika pieniltä (nykymittapuun mukaan)... Vihkipaikka ja juhlapaikka on taas samassa syssyssä, amerikkalaisessa luonnonpuistossa. 8)

Meille oli tarkoitus tulla vastaanotto suomihäihin, mutta kun on kahdet juhlat kustannettavana niin jostain oli luovuttava. :roll: Päädyttiin sitten järjestämään kunnon juhlat niille vähille vieraille, eikä tuo tunnu kovin pahalta enää. (pahalta siinä mielessä, että oli kurja mieli kun tiesi ettei kaikki pääse juhlimaan) :)


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 28.09.2005 09:49 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 01.07.2005 09:41
Viestit: 53
Meillä muuttuivat suunnitelmat kesällä, vieraita tulee sittenkin 51 kpl. On bestmanit ja kaasot, ruoat ja boolit, leikit ja kerroskakut :D No kun suunnitelimisen makuun päästiin :oops:
2.5 viikkoa aikaa enää :shock: alkaa tässä vielä jännittämään.. :faint:


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 09.05.2007 21:02 
Pikkusiskollani oli pienet häät, vieraita taisi olla 15. Helluntaiseurakunnan pastori siunasi liiton (joka oli maistraatissa solmittu pari tuntia aikaisemmin), sulhasen sukulainen lauloi. Sama sukulainen lauloi myös ruokailun ja kahvin välissä. Muuta ohjelmaa ei ollut, seurusteltiin vaan, otettiin valokuvia jne. Siskolla oli hääpuku ja morsiuskimppu ym.


Ylös Etusivu
  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 13.11.2008 13:12 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 13.10.2008 09:50
Viestit: 6
Meille tulee tosi pienet häät, 10 aikuista ja 3 lasta + me. Vihkitilaisuus on kirkossa ja syödään ja kahvitellaan seurakuntasalissa, jossa ei saa tietenkään ottaa mitään alkoholia, se vähän harmittaa. Tosin ohjeistin vieraita varautumaan omalla taskumatilla jos jano yllättää ja veikkaankin että osa käy parkkipaikalla naukkailemassa.

Ohjelmaa ei olla suunniteltu, pyysin appiukolta jos se pitäs ees pienen puheen ja tarkensin että vaikka pari lausetta, mihin vastaus oli että ei....Vissiin se "puheen pitäminen" kuulostaa niin viralliselta että pelottaa, kai sitä nyt olis voinu sanoa jotain pientä edes, ärsyttää... :auts:
Päätettiin siis perjantaina että häät pidetään viikon päästä lauantaina ja voin kertoa että on pitänyt vähän kiirettä! Oli mulla onneksi puku katsottuna ja kuulutukset kerettiin hakea aiemmin, mutta on näissä pienissäkin häissä oma järkkääminen!


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 02.03.2010 11:13 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 01.03.2010 10:00
Viestit: 10
Huhuu? Nostelen tätä ketjua, josko tulevista häiden viettäjistä löytyisi pieniä häitä järjestäviä...?
Meille on tulossa n.15 hlön häät, eli perheen kesken ja muutama (n.neljä) lähintä ystävää :) Kaikki hommat on vielä ihan vaiheessa, vaikka häiden ajatus onkin ollut selvillä jo vuosia ennen hääpäivän sopimista :D

Muille kavereille on luvattu järkätä bileet häiden jälkeen (kotona), mutta nyt kyllä kaikkien näiden häämiettimisten keskellä niihin ei ole jaksanut ajatuksia tuhlata...ettei vaan tullu luvattua liikaa :auts:

Muiden fiiliksiä?


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 04.03.2010 10:05 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 13.02.2007 09:17
Viestit: 24
Bileet kavereille häiden jälkeen voisi järjestää itselleen mahdollisimman helpoksi järjestämällä ne nyyttäriperiaatteella ja pyytämällä mahdollisesti tuomaan myös ohjelmaa.

Puheiden pitämisestä häissä tuli mieleen, että miksi sen pitäisi olla nimenomaan jommankumman isä -varsinkin jos vieraista mahdollisesti löytyisi joku, joka olisi innokas ja hyvä puheen pitäjä. Me ei pyydetty ketään pitämään puhetta ja häissä oli loppujen lopuksi kolme puhetta.


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 05.03.2010 14:17 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 01.03.2010 10:00
Viestit: 10
Ihan oikeassa olet Ilena :) Mutta toisaalta, kun häihin ei kaverit pääse, olis kiva kuitenkin jotain järjestää...suunnitteilla grillibileet omassa pihassa, ja ilman sen kummempaa ohjelmaa, kuhan oltais kaikki yhdessä hyvän ruoan ja juoman merkeissä :wink: Kattelin tossa päivääkin ja varmaan tasan kuukausi häiden jälkeen olis aika passeliaika...olis ehditty 'toipua' häistä ja häämatkasta sulhon kanssa :D


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 12.03.2010 17:59 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 08.01.2010 17:42
Viestit: 4
Meillekin on tulossa pienet, vierasmäärä on ilmeisesti vähän päälle kaksikymmentä.
Kirkkohäät, joiden jälkeen kahvitus, paikalle tahdomme perheiden lisäksi muutamia ystäviä.
Mitään erityistä ohjelmaa ei (ainakaan vielä) ole suunnitteilla, eiköhän vapaamuotoinen seurustelu ole riittävä. Eli yksinkertaista ja pientä suunnitteilla :)


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 21.03.2010 15:44 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 21.03.2010 15:33
Viestit: 20
Meillä on suunnitteilla pienet häät alle kuuden viikon kuluttua.

Vihkiminen on maistraatissa ja paikalla tulee olemaan max kuusi henkeä vihkijän lisäksi (vain neljä vierasta siis).

Itse seremonian jälkeen olisi tarkoitus mennä hyvään ravintolaan syömään ja vappu kun on, niin illalla mennään varmaan sitten baariin pitämään hauskaa "muun rahvaan" kanssa. :wink:

Meille on tulossa "salahäät", eli vain vieraamme tietävät aikeistamme.
On kivaa päästä jälkeenpäin shokeeraamaan ihmisiä uutisellamme. :evil:


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 30.03.2010 10:27 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 30.03.2010 10:19
Viestit: 1
Pienet häät on meilläkin suunnitteilla. Vieraita varmaankin noin 10-14, riippuen kutsutaanko myös molempien kummit.

Vielä on hyvin aikaa suunnitella, koska ajankohdaksi olemme valinneet tammi-helmikuun 2011. Koska silloin on paras aika lähteä ihanalle häämatkalla Aruballe :D

Kirkossa vihitään (ehkä) ja sen jälkeen syödään läheisessä ravintolassa. Toisaalta olemme kahden vaiheilla ruokailun kanssa, syödäkkö ravintolassa vai varata pieni juhlatila, johon ruoat tilaisi pitopalvelusta...

Olisi kiva, että päivästä tulisi mukava, vaikka onkin vähän vieraita. Hieman mietityttää, miten aika kuluu, jos ei ole mitään varsinaista ohjelmaa.

Hääpuvun hankinnassa vinkit olisivat tarpeen :)


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 07.04.2011 19:58 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 08.03.2005 16:45
Viestit: 1559
ansku10 kirjoitti:
Hei! Olen itsekseni suunnitellut alustavasti kuinka pikku häämme aikataulu menisi jouhevasti yms. juttuja. Toivoisin teiltä kommenttia tai vinkkiä miltä tällainen kuullostaa:

Vihkimiseen ja kakkukahveille tulisi meidän lisäksemme vain vanhempamme, sisaruksemme ja lapsemme, eli 10 hlöä. Lapsemme menisivät sitten isovanhemmille yökylään. Illaksi varaisimme jostain ravintolasta pöydän jossa söisimme ja istuisimme iltaa ystäviemme kanssa. Meitä olisi siellä n. 20 hlöä.

Aamulla häämeikki- ja kampaus. Pienempi lapsistamme päiväunille 11.30-13.30 (meillä lapset 4,5v. ja 1v.). Tällä välin voisimme mennä miehen kanssa hääkuvaan johonkin kuvaamoon, joku isovanhemmista voisi tulla lapsia hoitamaan siksi aikaa. 15.00 vihkiminen. 15.30-17.00...17.30 kakkukahvit (hääkakku ja voileipäkakku tms.) jossain ravintolassa lähellä hääpaikkaa. Täältä lapsemme lähtisivät isovanhempiensa luo yökylään ja me menisimme majoittumaan johonkin hotelliin hääsviittiin, tai kävisimme kotona jos päätämme yöpyä siellä. 19.00-23.00...24.00 ruokailua ja illanviettoa ystävien kanssa jossain ruokaravintolassa.

Miltä tällaiset pienet häät kuullostaa niiden mielestä jotka ovat olleet pienissä häissä tai jotka aikovat sellaiset järjestää tms? Tuo kakkukahvitushommeli minua lähinnä askarruttaa. Onko kukaan tuollaisia pelkästään järjestänyt jossain ravintolassa tms. tilassa, vai olisiko tuollainen järkevintä järkätä ihan omassa kotona tai esim. jommankumman vanhempien luona tms? Toisaalta en haluaisi hääpäivänäni häslätä mitään köökkihommia, vaan olla kerrankin toisten passattavana. Lasten kanssa saa ihan tarpeeksi touhuta, mikä toki on ihan mukavaa normaalisti. Mutta hääpäivä olisi kiva olla vaan, seurustella muiden kanssa ja nauttia.

Mitä te mahd. tekisitte tilanteessamme toisin tms., kommentteja ja ideoita kiitos! :-)
Admiina kirjoitti:
Ihan varmasti järjestetään kaikenlaisia häitä :) Tuollaiset häät voisi järjestää esimerkiksi jossain kivassa kahvilassa? Kannattaa muuten kurkata tuota hääoppaan http://www.amoriini.com uusinta artikkelia, jossa on juuri näistä hääjuhlien monista muodoista, myös kakkukahvituksista asiaa :) Pääset sinne pääsivulta ja myöhemmin juttu löytyy Hääoppaan osastolta Häiden suunnittelu.

Ainoa, mikä pistää tuossa pienenä haasteena silmään on se, että kannattaa varata joku ihminen katsomaan lapsia siihen aamuun ja jo päiväuninukutuksiin, että voitte itse valmistautua juhlaan ja kuvaukseen. Aika kuluu yllättävän nopeasti. Tämän tosin äitinä tiedät hyvin, mutta mainitsen asiasta silti :)

Kakkukahveilta siirrytte jouhevasti ravintolaan ja sieltä hääyöpaikkaan. Jos mahdollista, varatkaa ravintola ja yöpaikka samasta paikasta, eli hotellista. Heillä on nykyään tarjolla erilaisia paketteja. Voisit aluksi tutustua vaikkapa tuon Hääoppaamme osastolla Häiden suunnittelu, löytyvään artikkeliin hääyö, hääpäivät & vieraiden majoitus, mistä löytyy monia eri hotellien esittelyitä :)

_________________
Minun seppelnauhaani kirjoita:
Tuli, näki ja kuoli nauruun.
- Tommy Tabermann -

Hääpäivän onnea 30.7.2005
Juhannuspäivänä 24.6.06 kahdesta tuli kolme
Haikara tilattu vierailulle 24.9.2012


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 16 viestiä ] 

* UKK    * Etsi

Tänään on 23.09.2018 10:29


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 18 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com