* UKK    * Etsi

Tänään on 21.09.2018 16:11

Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 141 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5, 6  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 17.03.2005 20:47 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini

Liittynyt: 09.03.2004 19:41
Viestit: 1283
Nyt en ole varma, onko tästä jo aihetta... No, heivatkaa oikeaan paikkaan, mikäli niin on :wink:

Häitänne jo viettäneet!

Mikä häissänne pelasi :clap: ja mikä ei toiminutkaan ihan niin kuin piti :o ? Mitä siis ehdottomasti suosittelette ja mitä kehotatte ja alleviivaatte huomioon otettavaksi? Sanotaan vaikkapa 3 juttua kumpaakin...

Meidän häiden NAPPI-JUTUT:

:idea: Vieraskirjalakana. Aivan sikahauska idea ja toimi jopa paremmin kuin uskoimmekaan etukäteen! Ideana siis oli, että vieraat kirjoittavat terveisensä tekstiilitusseilla kahteen pussilakanaan, joista jäi meille ihanat hääpäivälakanat muistoksi! Lakanat oli pingotettu vanerin päälle ja niihin oli helppo kirjoittaa. Terveisiä tuli kaikenlaisia... Runoja, piirrustuksia, lasten piperryksiä, nimmareita, vitsejä, avioliitto-ohjeita... Odotan jo ekaa hääpäivää, kun saa laittaa ne sänkyyn ja naureskella hassuille
jutuille :)

:idea: Nimilaput. Paikkakortit toimivat myös nimilappuina, joita vieraat pitivät rintapielessä. Lapussa luki ihmisen nimi ja hänen suhteensa hääpariin ("Niilo Närhenpoika, morsiamen serkku"). Vieraat tutustuivat mukavasti ja ideasta on kuulunut monia iloisia kommentteja.

:idea: Kertakäyttökamerat. Saatiin tänään kuvat ja on ihan uskomattomia otoksia!!! Tajuttoman hauskoja tilannekuvia :lmao2: . Sellaisia ei olisi koskaan saanut joku ulkopuolinen valokuvaaja otettua. Kuvista välittyy se, että ne on ottanut joku kuvauksen kohteena olevan läheinen ihminen. Tunnelma on todella vapautunut.. Ja laatu yllätti... Todella hyviä kuvia!

Ja mitä olisi pitänyt vielä miettiä...:wink: :

:arrow: Kuvauksessa menevä aika. Olisi kannattanut testiajaa matkat ja miettiä, kuinka kauan kuvauksessa menee kirkon jälkeen. Meillä nimittäin meni aika kauan. Ei nyt mitenkään katastrofaalisesti, mutta kuitenkin. Onneksi vieraita viihdytti jousi/piano-triomme (yksi nappijutuista :wink: ).

:arrow: Kuvauslista. En antanut sellaista valokuvaajalle, enkä sitten oikeastaan saanut sellaisia kuvia, kuin olisin ehkä halunnut :? . Mutta onneksi oli ne kertakäyttökamerat ja vieraatkin ovat ottaneet paljon kuvia. Ja setäni otti ihanan videon :worship: (myös nappijuttu!)

:arrow: ...En enää keksi kolmatta juttua... :o No olisin voinut stressata vähemmän juhlien alussa :lmao2: Onneksi rentouduin illan myötä :) :choir:

_________________
Ei ole suurempaa sankaruutta kuin rakastaminen ja huolenpito.


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 17.03.2005 21:39 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 13.08.2004 07:46
Viestit: 2538
Paikkakunta: Pori
Kiitti Tulpu, tää ketju on nappi-juttu!


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 18.03.2005 10:02 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 02.03.2004 10:37
Viestit: 927
Juhlista on jo ½ vuotta, joten pti hieman miettiä :o
Plussat:
:yep: Paikan valinta: pidimme päämme, vaikka lähipiirikin morkkasi paikkaa kolkoksi ja sopimattomaksi. Juhlien jälkeen kukaan ei enää niin sanonut. Pienelläkin vaivalla ja järjestelyillä saa ihmeitä aikaan.

:yep: Ei leikkejä: me emme syttyneet ajatukselle, eikä kukaan vieraista tainnut pistää pahakseen. Aika meni seurustellen, muutaman musiikkiesityksen säestämänä.

:yep: Lastenleikkinurkkaus: monikin äiti kehui, ettei ole aiemmissa juhlissa sellaista nähnyt. Eivät kärttäneet lapset heti kotiin :)

:yep: Ei liikaa hermoilua: hyvin sain pidettyä itseni kurissa, että jos joku jää niin jää, ei vieraat sitä tiedä.

:yep: Musiikki: taustalla soi hiljakseen levyjä = tunnelma heti alussa rennompi. Ja tanssiorkesteri hyvä, jota oli ilo kuunnella vaikkei olisi tanssinutkaan.

Olisi voinut miettiä paremmin:
:?: Kuvaustausta juhlapaikalla: juhlissa otettiin tietenkin potretteja meistä perheiden ja vaikka kenen vieraiden kanssa. Olisi etukäteen pitänyt miettiä mikä tausta sopisi kuvaukselle, jotten taustana olisi kahvipöydän kulma :doh: (Niin ja kuvaus kannattaa muistaa ajoissa, ei heti häävalssin jälkeen, kun posket helottaa :oops: )

:?: Työjako juhlissa: bestman ei ole koskaan sanonut mitään, mutta olemme pohtineet ehtikö hän kuitenkaan nauttia juhlista ollenkaan. Eli työjako kannattaa miettiä ja hajauttaa.

Eiköhän näillä päästy juhlissamme jo aika pitkälle...

_________________
Rouvan elämää 11.9.2004 lähtien


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 18.03.2005 10:27 
tulpu! :bye:

Miten niiden lakanoiden pesu? Eikö tekstit lähde koneessa vai meinaatteko pestä ne joka kerta käsin? Ja laitatteko ne sänkyyn suoraan "juhlienraikkaana" vai teettekö niille jo jotain siinä välissä? Älyttömän hyvä idea, mutta mietityttää toi peseminen... :o


Ylös Etusivu
  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 18.03.2005 11:46 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 09.11.2004 13:39
Viestit: 319
Paikkakunta: Turku
Häistä vajaa kolme viikkoa ja vielä tuoreessa muistissa...Tosin kaikki meni niin hyvin, että en tiedä keksinkö mitään miinusta, mutta kolme plussaa tulee tässä:

+Juhlapaikka. Kartano omassa rauhassaan, kuitenkaan ei liian kaukana keskustasta. Hyvää ruokaa ja asiantuntevasti hoidetut järjestelyt paikan puolesta. SEKÄ sopivan kokoinen pyöreä juhlasali johon kaiki vieraat mahtuivat ja pääsivät "tasa-arvoisille" paikoille.

+Bändi. Hyvä bändi, joka soitti vieraiden makuun sopivaa musiikkia eli lähinnä poppi- ja rokkicovereita.

+Vuodenaika. Kaikki vieraatkin on kehuneet, kuinka mukavaa oli vaihteeksi olla talvihäissä. Erilainen tunnelma, eikä porukka hajaannu pitkin pihaa vaan pysyy koossa.

Näitä olisi lisääkin, mutta...En oikeesti keksi miinusta muuta kuin sen, että tuo paikka oli kallis, mutta osoittautui onneksi hintansa arvoiseksi!

_________________
Tahdoimme 26.2.2005!


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 18.03.2005 13:59 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini

Liittynyt: 09.03.2004 19:41
Viestit: 1283
nava, lakanoihin on kirjoitettu tekstiilitusseilla, jota kestävät pesua. Koska lakanoita käytetään vain kerran vuodessa, ne pestäänkin vain kerran vuodessa. Luulen että tekstit kestävät niin kauan kuin lakanatkin. Pestiin ne jo juhlienkin jälkeen. Tussin väri vähän vaaleni, mutta luulen että siitä se ei enää pahemmin muutu.

_________________
Ei ole suurempaa sankaruutta kuin rakastaminen ja huolenpito.


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 18.03.2005 22:44 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 21.09.2004 11:00
Viestit: 557
Paikkakunta: Suolahti
Kiitos arvon rouvat!!! :girl:
Tää on tosi hyvä ketju! :nod:

_________________
"Jokainen joka on pidellyt aaltojen silittämää kiveä kädessään tietää että jatkuvilla hyväilyillä on ihmeitä tekevä voima"
-Tommy Taberman


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 18.03.2005 23:09 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 27.01.2005 08:38
Viestit: 214
*kantaa kortensa kekoon*

:) Sää. Ihan oikeesti, vaikka häät oli toukokuussa, oli lämmintä ja aurinkoista ja luontokin jo vihersi kauniisti. Ei olisi etukäteen arvannut.

:) Nopeat valmistelut. Ihan riittävästi ehti jännittää ja hössöttää parissa kuukaudessa. Kahden vuoden valmisteluaika olis ollut mulle painajainen!

:) Juhlatunnelma. Ei liikaa ohjelmaa eikä pakko-osallistua-leikkejä. Ehdittiinn kaikki juhlia ja jutella ja viettää mukavaa aikaa!

:? Studiolla otetut hääkuvat. Tästä aiheesta avauduinkin jo tuolla palvelupalautteet-ketjussa... http://www.amoriini.com/amoriinibb/viewtopic.php?t=4879. Hienoja kuvia sen sijaan saatiin kun oltiin pyydetty siskoni kirkolle kuvaamaan. Ajettiin takasin kirkolle vieraiden lähdettyä kohti juhlapaikkaa ja otettiin ulkokuvia.

:? Itse tekemämme hienot tienviitat juhlapaikalle. Hienot ne kyllä oli mutta ilmeisen huomaamattomat tien varressa kun monet vieraat ja jopa kylttejä pois kerännyt porukka (jolla sentään oli kartta mistä kyltit löytyy :D ) ajoivat hieman eksyksiin matkalla kirkolta juhlapaikalle. Hienot kylttimme olivat itse maalattuja päreitä... No, meillä on vieläkin yksi muistona saunan seinällä :D

:? Sulhasen hääkampaus. Hänen tultuaan aamupäivällä parturin käsittelystä vein hänet kylpyhuoneeseen ja suin tukan ojennukseen ihan itse... Parturin tekemässä 80-luvun geeliotsatukkakampauksessa en voinut päästää häntä hääkuvaan! (Ok, no kuten yltä voi lukea ei niistä kuvista sitten kuitenkaan mitään tullut, mutta enhän voinut tietää sitä etukäteen :wink: )


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 18.03.2005 23:53 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 24.04.2004 11:46
Viestit: 1015
Yritän listata jotain... nämä jutut ei ehkä ole kauhean yleistettävissä, mutta

:) Kuvaus ulkona ja tuttu kuvaaja. Kumpikaan meistä ei pidä valokuvattavana olemisesta yleensä, joten studiokuvista olisi tullut kamalaa pönötystä. Ulkona, kaverin kuvaamina olimme rennompia ja kuvista tuli takuulla parempia!
:) Epämuodollinen tilaisuus: vihkiminen oli juhlapaikalla, kättelykierroksia tms. ei ollut vaan kiersimme tervehtimässä vieraita pöydissä (tämä ihan totta toimi). Vieraamme kiittelivät jälkeenpäin lämmintunnelmaisista ja rennoista juhlista.
:) Kaaso ja bestman sekä boolimestari, jotka hoitivat tehtävänsä aivan upeasti ja me saatoimme keskittyä juhlimaan.

Miehen mielipide: häissämme parasta olivat pappi ja hääyö. :lmao2:

Sitten niitä juttuja jotka olisivat voineet mennä paremmin:

:? Vaikka kuinka yritin, joistain jutuista unohtui sopia, mm. kuka laittaa lapsille varatut viihdykkeet esiin (jonka takia ne otettiin esiin myöhemmin kuin olisi voinut)
:? Siskoni hoiti lahjapöytää ja hänen mukaansa siihen olisi tarvittu kaksi
:? Valokuvaus: perhepotretit yms. kannattaa ottaa juhlan alkuvaiheessa. Yritin otattaa näitä heti alkuun, mutta vanhempien mielestä "ehtiihän ne vielä" ja ottamattahan ne jäivät. Juhlan päästyä vauhtiin ihmiset hajaantuvat eikä kuvaamista ole enää niin helppo järjestää.

_________________
- Ainoastaan sydämellään näkee hyvin.
Antoine de Saint-Exupery, Pikku Prinssi


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 22.03.2005 19:07 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 11.08.2004 16:10
Viestit: 1061
Paikkakunta: hollola
nava.. meillä on kummilasten piirtämät tyynyliinat ja ollu koneessa noin 6kertaa ja ei ole väri hävinny mihkää 40 astees olen pessy!!

_________________
16.4-05 hypättiin avioliiton satamaan..


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 23.03.2005 09:54 
Hyvä tietää! :) Ehkä mä sitte pistän suunnitelmat alulle.. :clap:


Ylös Etusivu
  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 23.03.2005 15:13 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 29.02.2004 21:57
Viestit: 260
Meillä taas tämännäköinen lista:

:yep: Juhlapaikka. Mieletön asiantuntemus, ja loistavat järjestelyn. Ensin en millään olisi halunnut tätä, mutta kannattaa tosiaan vähän katsoa henkilökuntaakin etukäteen. Ruoka sai valtavasti kehuja.
:yep: Talvi. Tuli luntakin juuri sopivasti ja ihana ilma. Muita juhlia ei oikeastaan ole tähän vuodenaikaan, ja vieraat pääsivät tosi hyvin paikalle. Pimenevä ilta, lunta maassa, jätkänkynttilät loimottavat ja juhlapaikan valot tuikkivat kutsuvasti...
:yep: Istumajärjestys, Sekoitettiin puolet pöytään tuttuja, puolet vieraita. Tuntui toimivan ihan hyvin eikä kukaan ole valittanut.
:yep: Hääyö. Panostakaa tähän.

:no: Kuvaaja. Älkää ottako sukulaista vaikka olisikin ammattilainen: liukenee helpommin hommista ja tuntui muutenkin olevan aika puolivillaista. Onneksi kavereilla on paljon kuvia.
:no: Olisi pitänyt antaa kilikello kaasoille ja BM:lle jotta loppuillasta olisi saanut kaikkien huomion kiinnitettyä paremmin.

Muita vinkkejä:
:idea: Varatkaa riittävästi aikaa. Mieluummin hieman odottelua kuin hirveä hätä. Katastrofivaraa.
:idea: Bestmanien ja kaasojen olisi hyvä infota ennen polttareita toista osapuolta: tarvitaanko jotain mukaan, koska sankari tuodaan takaisin, onko jotain muistettavaa (allergioita, lääkkeitä jnejnejne)
:idea: Pakkaa edellisenä päivänä kaikki tarpeellinen, yhteen kassiin mitä tarvitaan kampaajalla, yhteen hääyöjutut jne. Jos et itse laita tavaroita autoon laita jokaiseen kassiin ja pussiin lappu Autoon! tms, niin tulee mukaan.
:idea: Vaikka ennen häitä servetit ja koristeet tuntuvat maailman tärkeimmiltä jutuilta, ne eivät loppupeleissä merkitse paljonkaan. Koko maailma ei kaadu vaikka kengät olisi vähän eri sävyä kuin laukku. Ja mokia tapahtuu aina, niitä ei huomata.
:idea: Nauti!!! Häitten järjestely on tosi hauskaa, ja kun ne on ohi... Ne on ohi. Sitten ei enää hössötetä kuin korkeintaan kaverin häistä. (Mutta sekin on ihan kivaa)


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 02.06.2005 17:08 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 08.03.2005 16:45
Viestit: 1559
:bye:
tähän ois taas mukava saada tuoreiden rouvien tunnelmia :girl:

_________________
Minun seppelnauhaani kirjoita:
Tuli, näki ja kuoli nauruun.
- Tommy Tabermann -

Hääpäivän onnea 30.7.2005
Juhannuspäivänä 24.6.06 kahdesta tuli kolme
Haikara tilattu vierailulle 24.9.2012


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 04.06.2005 10:29 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 21.09.2004 11:00
Viestit: 557
Paikkakunta: Suolahti
Kannampa minäkin korteni kekoon! :)
Hyviä puoli:

:nod: Loistava ilma!
Okei, ei voi itse vaikuttaa, myönnetään! Mutta kyllä lapset viihtyi paremmin ja vieraatkin tykkäsivät käydä jäähyllä välillä.

:nod: Seremoniamestari!
Oikein hyvä asia, että joku huolehtii aikataulusta ja asioiden sujumisesta. Ei tarvitse itse puuttua sellaiseen.

:nod:
Lastenparkki!
Erittäin loistava ajatus! Aikuiset sai juhlia rauhassa kun lapset piirteli ja katteli piirrettyjä!

:nod: Tuttu pappi!
Ei tarvinnut turhia jännitellä, kun tiesi ja tunsi papin. Pappikin osasi sanoa juuri oikeat sanat kun oli tuttu.

:nod: Istumajärjestys ja pöytäkartta!
Vieraat löysivät heti oikeille paikoille ja lähimmäiset saatiin meidän lähelle. Lisäksi mikään perhe ei joutunut eroon toisistaan.

:nod: Rento ohjelma!
Tunteet on niin pinnassa, että nauru oli todellakin paikallaan!

:nod: Toukokuu!
Ei vielä ötököitä, mutta lämmintä ja suhteellisen vihreää. Ihmiset ei vielä lomilla, mutta kuitenkin kesäinen ajankohta! Kesällä saa jo nauttia rauhassa ilman suurempia jännityksiä!

Ja sit ne asiat, mitkä ehkä muuttaisin jos voisin...

:no: Kierrelkää ihmisten joukossa!
Harva uskaltaa tulla juttelemaan itse morsiusparin pöydän luokse. Loppujen lopuksi, me ei ennätetty puhumaan oikeastaan kenenkään kanssa kunnolla.

:no: Aktiivinen kaaso!
Oma kaasoni ( se henkilökohtainen sellainen) oli sen verran ujo, ettei ollut auttamassa mua lautasta kantamaan tai autoon sullouduttaessa.

En taida muuta nyt edes keksiä!!! :)

Sitten niitä muita huomioita!
:!: Uskaltakaa rohkeasti tehdä paljon itse! Me tehtiin ruokia myöten kaikki ja onnistuivat tosi hyvin! Budjetissa säästettiin tähtitieteellinen summa ja ihmiset kehuivat kovasti!

:!: Varmistakaa kaikki varaukset etukäteen!!! Meiltä perui lastenvahti edellisenä iltana klo: 22...

:!: Valitkaa sellaiset vaatteet ja kengät, joissa oikeasti viihdytte! Aika tärkeätä viihtymisen kannalta, että itsellä on hyvä olla. Sama pätee myös kampaukseen ja huntuun.

:!: Tiaraa valitessa kannattaa miettiä tarkasti! Mulla oli tosi ohut ja taipuisa ja se ei missään vaiheessa painanut mistään kohdalta ja kampaajakin sai sen kauniisti kampaukseen istumaan, ilman että tiaran "sangat" töröttivät mistään kohdin ulos kampauksesta.

:!: Otattakaa paljon kuvia! Päivä menee tosi nopeasti ja jälkeenpäin on mukava katsella niitä! Videokuvaus on kanssa tosi jees!

:!: Ja ne kiitoskortit kannattaa askarrella kuvia vaille valmiiksi! Meillä ainakin väsymys iski häiden jälkeen ja nyt kun 2 viikkoa on kulunut, pystyy vasta alkaa miettimäänkään sellaisia näperryksiä. Onneksi tein etukäteen!

:!: Nauttikaa!!! Päivä kuluu pelottavan nopeasti! Joka hetkestä kannattaa nauttia kunnolla! :)

Äkkiselt''n ei nyt suurempia tule mieleen... :o
Lisäilen jos keksin jotain oleellista. :)

_________________
"Jokainen joka on pidellyt aaltojen silittämää kiveä kädessään tietää että jatkuvilla hyväilyillä on ihmeitä tekevä voima"
-Tommy Taberman


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 04.06.2005 15:42 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 26.01.2005 09:55
Viestit: 43
21.5.2005 jäi mieleen tällaisia asioita:


:hug: Läheiset ihmiset, jotka osallistuivat järjestelyihin: Kaasot, BM:tkin
hoitivat sit juhlissa hommansa mallikkaasti, sisko teki ihanat kyltit, kaason mies kuvasi videolle, äidit loihtivat maailman parhaan yöpalan jne :girl:

:food: Paikka oli aivan loistava (Surkeenjärven tila Korpilahdella). Vihkiminen intiimisti vanhassa tuvassa, jota kaikki ovat kovasti kehuneet, yöpaikkoja kaikille halukkaille, hyvä ruoka ja muu palvelu :girl:

:tiptap: Turhat stressinaiheuttajat ja budjetin kasvattajat karsittu vähemmälle. Silti kaikki tarvittava oli.

:cheers: ja :nutz: Vieraat!!! Ei kai rentoja juhlia voi viettää, jos vieraat ovat täysin jäykkiksiä. Näin ei onneksi meillä!!! Kaikki ovat kertoneet nauttineensa olostansa.

Ja sit niitä asioita, joita olisin tehnyt toisin... hmm... Enpä nyt vielä tässä vaiheessa osaa sanoa, ehkä olisin Typsyn lailla tehnyt kiitoskorttipohjat valmiiksi... Mut tuskin olisin ehtinyt :D

_________________
Rouvana on hyvä olla!


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 04.06.2005 20:50 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 03.04.2004 20:52
Viestit: 3160
Paikkakunta: Oulu
Mitä tohon Typsyn niin passeliin litaniaan enää vois lisätä... :o

:yep: Erittäin hyvä ja vankka suunnittelu: haluun ton, tuo menee tohon.. Ei mitään linjaa, että laittakaa mihin haluutte tms. Kaikki järjestyksessä ja ajoissa!

:yep: Toukokuu. Ei sääskiä, ei kuuma, vähän lehteä jo puissa, kaunista, keväistä, melkein kesäistä. Päivä oli mitä parhain kevätsää!

:yep: Kaaso&Bestman. Tekivät loistavan ohjelman, kaaso autto askarteluissa, bestman klaaras hommat hääpäivänä kuin vettä valaen. Jos ei bestman/kaaso ole suulasta tyyppiä, pestatkaa seremoniamestariksi joku joka "heittää läppää" :arrow: tunnelma on rennompi..

:yep: Tarjoiluun panostaminen. Vieraat viihtyy ja jää hyvä kuva hyvistä bileistä!

:yep: Kuvaajan palkkaaminen. Hyviä ja laadukkaita kuvia. :clap:

:yep: Lastenhuone!!


:doh: Jos levymusiikkia, niin ehdottomasti DJ. Tai jollekin ehdottomasti pitää antaa ohjeet, että vastaat musiikista. Meillä oli jokainen vuorotellen räpeltämässä konetta ja eihän siitä tullut välillä mitään! Enemmän lavatanssimusiikkia, niin kaikille on jotain... Välillä vähän rokimpaa!

:doh: Aika ei riittänyt kaikkien kanssa jorinoida kunnolla..

:o :o

_________________
Kyky ajatella tänään erilailla kuin eilen erottaa viisaan itsepäisestä.
~John Steinbeck

Rouvaksi 210505
Äidiksi 311006
Kaasona 250807 ja 280608
Tuplaäidiksi 150409


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 04.06.2005 21:49 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 22.03.2005 12:06
Viestit: 25
Paikkakunta: Tampere
[b] IHANAA LISÄÄÄÄ!![ :girl: /b]
mä kopsaan täältä kaiken oleellisen :lmao2:

~mari~

_________________
~~vihdoinkin naimisiin~~


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 05.06.2005 19:23 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 03.04.2004 20:52
Viestit: 3160
Paikkakunta: Oulu
16072005 kirjoitti:
IHANAA LISÄÄÄÄ!! :girl:
mä kopsaan täältä kaiken oleellisen :lmao2:

~mari~


Sitä varten tää onkin olemassa.. "Joku" Tulpu :x keksi tän vasta nyt, kun meikäkin jo rouviintu, eikä voi ottaa neuvosta vaarin... :justiina:

:lmao2: :lmao2:

_________________
Kyky ajatella tänään erilailla kuin eilen erottaa viisaan itsepäisestä.
~John Steinbeck

Rouvaksi 210505
Äidiksi 311006
Kaasona 250807 ja 280608
Tuplaäidiksi 150409


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.06.2005 15:03 
Poissa
Palstanhenki
Palstanhenki
Avatar

Liittynyt: 29.10.2004 15:11
Viestit: 536
Kirjaanpa tähän vielä asioita kun ovat niin tuoreessa muistissa :wink:
:idea: Apujoukot! Valitkaa huolella ja delegoikaa ahkerasti! Meillä hommat pelasi todella hyvin. Vaikka enemmänkin olisi varmaan väkeä voinut olla auttamassa :o
:idea: Hyvä pitopalvelu. Onnistui yli odotusten,ruoka oli mahtavaa,kauniisti katettu sekä henkilökunta oli juhlinnassa upeasti mukana! Suosittelen kaikille Iisalmen juhlanjärjestäjille kyseistä paikkaa!
:idea: Omannäköiset häät! Ei turhaa pönötystä vaan rentoa seurustelua ja hauskanpitoa.
:idea: Häätanssi,jonka tahtiin tykkää keinahdella vuosienkin päästä. Antivalssaajina olisi ollut hassua valita tanssiksi valssi,joten pidimme tiukasti oman päämme tässä asiassa,vaikka vieraiden seassa valssailimmekin!
:idea: Häämusiikki! Kirkosta jatkoille musiikki oli meidän makuumme!
:idea: Vieraiden kanssa hengailu. Ei paljoa kahdestaan liikuttu vaan kuljettiin ihmisten joukossa ja istuttiin heidän seuranaan. Hääaterialla pöydässämme oli kaksi ylimääräistä pöytää johon vieraat saivat istahtaa ja vaihtaa kuulumisia kaikessa rauhassa. Erittäin :yep:
:idea: Tuttu hääkuvaaja! Veljeni onnistui tässä asiassa erittäin mukavasti ja sai meidät rentoutumaan! Kuten myös kaikki vieraat ehdottamalla aivan hullujakin kuvakulmia ja ideoita :D Kuvista tuli ihania!
:arrow: Kaiken kaikkiaan haluaisin rohkaista kaikkia pitämään omanlaiset häät! Viihdyin häissäni mahtavasti ja sulhoa piti oikein houkutella mukaan kun kyyti nouti :wink:
Ainut mikä tässä vaiheessa harmittaa,on se että monet kuvistamme ovat nyt milloin kenenkin kameran muistikortilla ja joudutaan niitä odottelemaan :no:
Ja se olisi myös ollut mukavaa jos hääsviitistä olisi löytynyt jotain suolaista syötävää :D Kakun ja mansikoiden jälkeen suunniteltiin jo yömatkaa mäkkäriin :oops:

_________________
Myystä rouvamyy 11.6.2005


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.06.2005 22:19 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini

Liittynyt: 09.03.2004 19:41
Viestit: 1283
Toukomorsian2005 kirjoitti:
Sitä varten tää onkin olemassa.. "Joku" Tulpu :x keksi tän vasta nyt, kun meikäkin jo rouviintu, eikä voi ottaa neuvosta vaarin... :justiina:


Kuules nyt Touko-rouva, tämä ketju on aloitettu jo maaliskuussa :chat: :wink:

_________________
Ei ole suurempaa sankaruutta kuin rakastaminen ja huolenpito.


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.06.2005 19:40 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 03.04.2004 20:52
Viestit: 3160
Paikkakunta: Oulu
tulpu kirjoitti:
Toukomorsian2005 kirjoitti:
Sitä varten tää onkin olemassa.. "Joku" Tulpu :x keksi tän vasta nyt, kun meikäkin jo rouviintu, eikä voi ottaa neuvosta vaarin... :justiina:


Kuules nyt Touko-rouva, tämä ketju on aloitettu jo maaliskuussa :chat: :wink:


Mutta mulle ei oo kerrottu... :oops: :oops: Mulle pitää aina isoooon äääneeen huomauttaa asioista... :lmao2:

_________________
Kyky ajatella tänään erilailla kuin eilen erottaa viisaan itsepäisestä.
~John Steinbeck

Rouvaksi 210505
Äidiksi 311006
Kaasona 250807 ja 280608
Tuplaäidiksi 150409


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 21.06.2005 16:22 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 23.04.2004 08:08
Viestit: 609
Paikkakunta: Kouvola
:clap: Paljon kavereita. Kaverit tekee juhlan, ihan oikeesti!
:clap: Bändi. Ihanaa rokkia jota koko jengi bailasi.
:clap: Koristeet. Samaa teemaa kaikissa, simppeliä yksinkertaista ja kaunista.
:auts: Aikataulutus. Liikaa tyhjää tilaa väärissä kohdissa.
:auts: Viime hetken kiire. Kiristi kyllä viimisten 48 neititunnin vanne tämän morsiamen päätä niin ettei pahemmasta enää väliä. Relatkaa ja tehkää mahdollisimman paljon valmiiksi!

_________________
Naitu 2005
Tytär 2008
Kaasona 2012


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 21.06.2005 16:37 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 15.10.2004 18:21
Viestit: 830
Paikkakunta: Jyväskylä
Lainaan Myyltä:

:yep: Oman näköiset häät! Kannattaa tehdä niin kuin itsestä hyvälle tuntuu, rikkoa perinteitäkin ja kaavoja. Meillä ainakin vieraat kehuivat juuri sitä, ettei kaikki ollut "niin kuin aina ennenkin kaikissa häissä".
:yep: Ei virallista valokuvaajaa. Oma veljani, joka ei edes kuvausta sen kummemmin harrasta otti kuvia kolme digikamerallista ja hyviä ja rentoja otoksia on nähtävissä muutama mun hääpäiväkertomuksessa ja päikyssäkin muistaakseni.
:yep: Lasten huomioiminen viimeisen päälle. Lastentarhanopena tiedän, että jos lapset ei viihdy, niin ei viihdy niiden vanhemmatkaan! Vanhemmilta tuli paljon kehuja ja viimeksi tänään yksi ystäväni kertoi hänen melkein 4-v. poikansa huokaisseen eilen illalla aivan yhtäkkiä ilman mitään ennakkokeskustelua häistämme, että "niissä angoran ja jaskan häissä oli sitten mukavaa"... :girl:
:yep: Paikan ja pitopalvelun huolellinen valinta. Meillä ainakin palvelu toimi e r i t t ä i n hyvin ja ruokaa kehuttiin erittäin paljon.
:yep: Ei liikaa ohjelmaa, vaan aikaa yhdesäololle ja seurustelulle.

_________________
Rouva K. 11.06.05 ->
Hääpäiväkertomus sun muuta

"Ei kauneus ole kaikki, Jaska Jokunen. Minä rakastun aina tyttöihin jotka tuoksuvat kirjastolta."-Eppu-


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 03.07.2005 20:35 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 22.03.2005 12:06
Viestit: 25
Paikkakunta: Tampere
:girl: :girl: :girl:
Josko vielä tulisi jotakin mieleen??

Kiittäen näistäkin tuhannesti!

_________________
~~vihdoinkin naimisiin~~


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 03.07.2005 20:58 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 29.09.2004 12:26
Viestit: 1518
Paikkakunta: Tampere
:bye:

Mullakin on mennyt tää ihan ohi, mut jos laitan oman korteni kekoon.

:yep: häävisa, jonka vieraat saivat täyttää pöytäkunnittain. Visassa oli kysymyksiä meistä, joten vieraat oppivat meistä asioita, joita eivät ehkä vielä tienneet ja visan tekeminen synnytti keskustelua ja "mursi jään" pöydissä.

:yep: taustamusiikki ruokailun, kahvittelun ja seurustelun taustalla. Meillä oli sellaista letkeää rakkauslaulu musaa esim. musiikallaeista ja elokuvista. Sopi tosi hyvin taustalle ja musiikin soidessa sopivalla voimakkuudella uskalsivat ihmiset keskustella ihan rennosti, kun ei tarvinnut pelätä, että kaikki kuulee puheet.

:yep: toimivat tilat: juhlapaikkamme oli juuri sopivan kokoinen, pöytiä ei tarvinnut siirtää tanssia varten ja silti kaikilla oli tilaa liikkua pöytiin ja pois. Myös mahdollisuus päästä ulos heti salista ja rauhalliselle ja vain meille varatulle terassille oli mahtava juttu! Pääsi välillä vilvottelemaan ja jutustelemaan rauhassa.

:? vessat olivat alakerrassa ja iäkkäämmillä vierailla oli vähän vaikeeta kulkea välillä. Ainut huono juttu tiloissa.

:? kannattaa miettiä tarkkaan mitä infotaan juhlien alussa. Meillä kaaso ja bestman joutuivat kuuluttelemaan juttuja ainakin viiteen eri kertaan, kun ei heti tajuttu/muistettu kaikkia juttuja eikä oltu metitty niitä. Esim. mistä löytyy vessat, mitkä tilat on käytössä, mikä on illan ohjelma, mahdollisesta baarista, kenen puoleen voi kääntyä tarvittaessa ym...

:? ettei ehtinyt jutella kaikkien kanssa, kannattaa todella varata aikaa ja ei kannata jumittua yhteen pöytään kovin pitkäksi aikaa.

_________________
Avioliitto on sitä, että nainen pyytää miestä riisumaan pyjamansa - pestäkseen sen.
-Ria Wagner


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 141 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5, 6  Seuraava

* UKK    * Etsi

Tänään on 21.09.2018 16:11


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 11 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com