* UKK    * Etsi

Tänään on 23.09.2018 10:42

Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 20 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 24.01.2007 15:35 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 04.10.2006 19:11
Viestit: 3
Olisiko hyviä ideoita miten toteuttaisimme kesällä vietettävän hääjuhlan. kun meidät on vihitty nyt jo uutena vuotena?
Emme halunneet odottaa kesään asti, häät olivat ihanat ja ihan lähipiirissä vietettiin :) se tapahtui muulta suvulta vähän salaa, mutta haluamme tarjota heille myös kauniin ja ikimuistoisen juhlan.

JOten kun kesällä juhlimme tapahtunutta ystävien ja sukulaisten kanssa, mietin, miten juhla voisi olla tätä talvijuhlaa jotenki rento, hauska ja kuitenkin myös sellainen, että mummotkin pääsisivät nyyhkimään ja juhla tuntuisi hääjuhlalta?
Ainakin ajateltiin, että paikalle kutsuttaiisin meidän oma pastori, joka voisi siunata meidän avioliiton uudestaan siellä paikan päällä.
Muita ideoita?
Ruokaa, juomaa, musiikkia, ohjelmaa ja muuta hyvää meininkiä ei toivottavasti tule puuttumaan, lisäksi suunnittelimme, että vieraiden saapuessa seinälle heijastettaisiin slide show näistä ekoista häistä. Ja varmaan siellä voisi kiertää hääalbumi meidän ekoista häistä.

Kiitos jo etukäteen!

..ja kannattaa muuten mennä naimisiin, tää on ihanaa! Tää eka kuukausi tuoreena rouvana on ollut mun elämäni onnellisinta aikaa :)


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 25.01.2007 21:20 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 13.08.2004 07:46
Viestit: 2538
Paikkakunta: Pori
Tämä on hyvä aloitus, sillä moni noudattaa samaa kaavaa nykyisin.

-Foorumiavustaja Maika :bye:


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 25.01.2007 22:12 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 30.10.2006 12:46
Viestit: 289
Paikkakunta: Ylöjärvi
Me mentiin naimisiin ihan vuoden alussa maistraatissa ja juhlat pidetään helmikuussa. Me ollaan suunniteltu juhlia mielestäni samalla tavalla kuin oltaisiin suunniteltu jos oltais menty samana päivänä naimisiin.
Sun suunnitelmat kuulostaa tosi hyvältä. Pappi tuo varmasti juhlaan enemmän häiden tuntua. Mites olis sitten perinteiset hääkimpun heitot ja sukkanauhan heitot? Ja tietysti morsiamen/sulhasen/anopin ym. ryöstö?

_________________

Ja saitko tältä elämältä mitä halusit, kaiken jälkeen? Sain
Ja mitä halusitkaan? Kutsua itseäni rakastetuksi, tuntea itseni rakastetuksi tässä maailmassa


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 13.02.2007 18:32 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini
Avatar

Liittynyt: 22.08.2006 23:11
Viestit: 17
Miten olisi myös "valokuvausvartti", saisitte yhteiskuviin kaiken suvun ja ystävät sekä isommalla ja pienemmillä kokoonpanoilla kerrankin kun kaikki ovat koolla ja parhaimmissaankin. Kannattaa etukäteen miettiä hyvä paikka, jossa kuvaussessio toteutetaan, niin tulee huomioitua valaistus ja tausta, ja kuvista siten mukavampia muistoja katseltavaksi.


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 03.03.2007 17:34 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 01.01.2007 15:10
Viestit: 293
Paikkakunta: Tampereen seutu
:bye:

Jääjuhlan suunnittelu on mielessä kanssa sitten jälkeenpäin suvulle ja ystäville. Mennään dominikaanisessa naimisiin ensin ja varmaankin sit 2008 kesällä juhlat muille. Tuo avioliiton siunaaminen olisi aikas kivalta kuullostava asia. Ja siellä sitten voisi näyttää kuvia vihkimisestä valokuvin ja videon muodossa.

_________________
" Sydämellä on syynsä, mitä järki ei ymmärrä..." -Blaise Pascal-

Karibian rytmeihin


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 03.01.2009 16:45 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 23.04.2006 20:20
Viestit: 382
Paikkakunta: Turku
Wolfling kirjoitti:
Hei!

Menimme naimisiin viime syyskuussa maistraatissa tarkoituksena pitää hääjuhlat myöhemmin. Nyt paikka on varattu ja heinäkuussa olisi tarkoitus juhlia häitä. Nyt kaipaisin ideoita hääjuhlien ohjelmaa varten. Koska vihkiminen on jo tehty, miten juhlat kannattaisi aloittaa? Lähinnä mietin puhetta ja muuta ohjelmanumeroa koska vihkiminen on jo kerta tehty. Mitään hääleikkejä emme halua. Onko kukaan pitänyt juhlia vastaavanlaisesti? Miten itse toimitte? Kaikki ideat ovat tervetulleita!

Wolfling


Tiituska kirjoitti:
Yhdet tutut teki sillain, että aloittivat juhlat niin, että bestman kysyi tahdotko-kysymykset parilta uudestaan juhlijoiden edessä. Yksi vaihtoehto on myös, että joku läheisenne, kuten isä pitää tervetuliaispuheen jonka jälkeen on maljat. Muusta ohjelmasta: Musiikki/lauluesityksiä, runonlukua ja vapaata seurustelua näin esim.


Wolfling kirjoitti:
Puhetta olen ajatellutkin. Tosin tällä kertaa seremoniamestari avaa juhlat ja samalla juodaan tervetuliaismaljat. Pitää vaan miettiä puhe tilaisuuteen sopivaksi.


Mirelle kirjoitti:
Me ollaan ajateltu pyytää vielä erikseen kirkollinen siunas liitolle, koska minä kuulun kirkkoon. Jotenkin olen kaavoihin kangistunut että siellä kirkossa pitää käydä tekemässä "juhlan avaus" :) . Tietysti voihan joku ystävä esimerkiksi olla se "pastori" ja kysellä kysymyksiä niin että tavallaan uusitte siinä vihkivalanne tjtn..


medisiinari kirjoitti:
meillä vihkiminen on yli kuukausi aiemmin ja on jo sinänsä juhlapäivä, koska silloin juhlii yhdessä morsiamen ja sulhasen lähimmät sukulaiset ja kaaso&bestman. myöhemmin järjestämme juhlat noin 45 hengelle, jotka koostuvat ystävistä ja hyvistä tutuista ja vain muutamasta serkusta tms, ei siis sukua (vanhempia esim.) enää paikalla. emme vaivaa päätämme ohjelman järjestämisellä, koska silloin se ei ehkä olisi enää vapaamuotoinen seurustelujuhla. alkumaljat riittänee meille, puheenpitämistarvetta saattaa ilmetä sitten myöhemmin illalla :) tehtiin sellainen valokuvista koostuva yhteinen historiajana, jossa on kuvia kuvateksteineen yhteisiltä vuosilta päättyen vihkimispäivään.


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 07.04.2010 18:01 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 23.04.2006 20:20
Viestit: 382
Paikkakunta: Turku
Hannna87 kirjoitti:
Haluaisimme mennä naimisiin 11.2.2011, päivä on kuitenkin perjantai ja omasta kokemuksesta tiedän, että perjantai iltana ei ole parhaat juhlafiilikset kun on väsynyt työviikosta. Mieheni keksi, että voisimme hoitaa vihkimisen pienellä porukalla (vanhemmat ja sisarukset) jo perjantaina ja pitää juhlat sitten seuraavana päivänä.

Onko kellään kokemusta tällaisesta? Ovatko vieraat pettyneitä, kun eivät pääsekään todistamaan vihkimistä? Meneekö liian hankalaksi kampauksen ja meikkausten kanssa? Pitäisikö pappi saada myös juhliin pitämään joku puhe tms.?


Ruustinna kirjoitti:
Heippa, täällä on useapikin jotka vihitty aiemmin ja juhlat olleet myöhemmin. Aika monella tuntuisi olevan juhlat juuri seuraavana päivänä.
Jssain olen mielestän nähnyt oman ketjunkin :o , modet siirtköön oikeaan paikkaan...

Voisitteko mennä perjantaina käymään maistraatissa pienellä porukalla ja lauantaina suuremman juhlavierasjoukon kanssa kirkossa olisi siunaus ja sen jälkeen juhla :). Näin myös juhlan vieraat pääsisivät liiton siunaamiseen mukaan :).

Onnittelut ja mukavia suunnittelu hetkiä :hug: .


Ruustinna


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 07.04.2010 20:43 
Poissa
Rouva Palstanhenki
Rouva Palstanhenki
Avatar

Liittynyt: 31.07.2008 18:04
Viestit: 2815
Paikkakunta: Tukholma
Hanna, monethan maistraattivihkimisistä hoidetaan just niin, että ensin käydään pikaseen vihillä ja sitten on lauantaina juhlat + mahdollinen siunaus jos sellaisen haluaa. huhujen mukaan se siunaus ei paljon eroa itse vihkimisestä, eivätkä kaikki välttämättä edes huomaa eroa.
oma kohtaista kokemusta ei ole, kun olen syntyjään pakana :D

me ainakin melkosen varmasti tehdään niin, että kipastaan maistraattiin ja juhlitaan sitten myöhemmin :yep: onhan osalla porukasta vuosikin vihkimisen ja juhlan välillä.

_________________
Meidän päivä!
Viljami 23/05/2003, Siiri Sofia 16/10/2010, kolmaskertatodensanoo LA 3/4/2013


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 23.05.2010 10:15 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 01.09.2009 13:20
Viestit: 42
Meidät vihitään maistraatissa todistajien läsnäollessa ja sukulaisille, sekä ystäville yms. järjestämme sitten perinteisen hääjuhlan. Astelemme kirkkoon marssin tahdissa ja meidät avioliittoon siunataan. Sen jälkeen sitten on häävastaanotto. Eli väki pääsee nyyhkimään ja oikeiden häiden tunnelmaan. Moni tosin ei kyllä huomaa eroa vihkimisen ja siunaamisen välillä, niinkuin joku jo mainitsikin.


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 08.11.2010 08:43 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 27.10.2010 19:19
Viestit: 14
pakko sen verran kommentoida että mun mielestä siunaamisella ja vihkimisellä on jonkin verran eroa.
olen ollu molemmissa, tosin en tiedä riippuuko sitten papista vai mitenkä mutta ainakin niissä missä mä olen ollut niin vihki"puhe" on ollut paljon enemmän hääparin näköinen ja heille suunnattu kun taas tuo siunaaminen on ollut oikeastaan vain sitä "jeesustelua". (siunaamisessahan pyydetään kirkollinen siunaus hääparille, niin kai se sitten vähän kuuluukin olla)

kyseessä siis on ollut pienen kaupungin kaksi pappia joten voi olla että toiset tekevät eritavalla. ja ottavat puheeseensa myös hääparille tärkeitä asoita.

onko muuten mitään vihkikeskustelun tapaista tapaamista ennen siunausta??

meille siis tulee ihan perinteinen kirkkovihkiminen mutta osui vaan otsikko silmään niin tulin kurkkaamaan :)

_________________
tavattiin kesällä 2004
kihloihin 4.7.2007
pikkuruinen prinsessamme syntyi 23.4.2009
tahdomme 16.7.2011


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.01.2011 12:25 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 16.01.2011 12:11
Viestit: 15
Heipä hei :bye:
Me on mietitty nyt kun kymmenen yhteistä vuotta tulee täyteen 2011, että pitäisimme valojen uudistamisen ja ihanat juhlat läheisille :)
Mutta, kysymys kuuluu, viitsisikö sitä kirkkoon mennä valoja uudistamaan, (vaikka tässä meidän lähellä on oikein kaunis vanha kirkko) sillä aikoinaan kävimme vain maistraatissa emmekä silloin pitäneet juhlia. Onko jotenkin hassu ajatus mennä nyt kirkkoon?
Ja sitten toinen mietityttävä asia; millä nimellä juhlia kutsuisi, sillä näin pitkän yhteiselon jälkeen tuo hääjuhla kuulostaa hieman absurdilta :? Any ideas?

_________________
Love is all we have - and everything we need


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.01.2011 14:55 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 18.10.2007 11:59
Viestit: 2197
:bye:

Mun mielestä ei oo yhtään hassu idea mennä kirkkoon. Siellähän avioliitto sitten siunattaisiin, jota ei ensimmäisellä kerralla tehty. Oliko kyseessä siis 10. hääpäivä vai 10 yhdessäolovuotta :o Mikäli kyseessä on 10. hääpäivä, niin vieraat voisi kutsua juhlimaan tinahäitä ja avioliiton siunaamista/valojen uusimista. Tai sitten kutsua juhlimaan valojen uusimista ja kymmentä takana olevaa yhteistä vuotta <3 Tai jos nyt ei ihan hääjuhlaksi halua kutsua, niin kutsukaa vain juhlistamaan teidän yhteistä rakkautta? Vai meneekö liian imeläksi? :? :D

Toivottavasti noista sai edes jotain idean tynkää :)

_________________
Since 21.9.2003
Tahdoimme 14.2.2009
Elämäni Rouvana
Äidiksi 02/10 & 01/12


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 19.01.2011 09:26 
Poissa
Enkeli
Enkeli
Avatar

Liittynyt: 10.12.2010 18:08
Viestit: 121
Paikkakunta: Etelä-Suomi
Meille tuli kutsu ihan juhlimaan 10v hääpäivää ja se oli oikeestaan kiva niin. Se valojen uusiminen tuli yllätyksenä. Tai ei siinä varsinaisesti valoja uusittu, mutta kuitenkin se vastaava juttu. Heillä siis pappi tuli kotiin.

_________________
*Talvihäät 2011*


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 19.01.2011 09:51 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 16.01.2011 12:11
Viestit: 15
Kiitti hyvistä ideoista :girl:
Joo vähän epäselvästi kirjoitin, eli 10 vuotta tulee tänä vuonna täyteen vihkimisestä. Mutta pieni välirikkokin on tähän mahtunut joten toi ehdotus kutsua juhlimaan valojen uusimista ja kymmentä takana olevaa yhteistä vuotta voisi olla hyvä. Eiköhän me jokin nimi tälle nyt keksitä :) Täytyy kans sitä kirkko-asiaa pohtia, jotenkin se tois kyllä erilaisen juhlavuuden asiaan, mutta toisaalta jos juhlapaikalta löytyisi sopiva tila tähän niin säästäis vierailta siirtymisen vaivan :o Sillain ihan alkutekijöissään on vielä nämä suunnitelmat, mutta vintage tulis jollain tapaa näkymään juhlissa kun sitä itsekin ollaan tällasta vuosikertatavaraa :wink: :D

Niin ja uusi kysymys tuli mieleen; onko hassua laittaa valkoinen puku? Toki tykkään kyllä värillisistäkin, vanhasta roosasta ja beigestä. Toisaalta sellainen vanhan hollywoodin yksinkertainen valkoinen silkkipuku houkuttaisi :o Miten Eufoora, oliko siellä millaiset asut juhlaparilla 10-vuotishääpäivän juhlissa?

_________________
Love is all we have - and everything we need


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 19.01.2011 17:10 
Poissa
Enkeli
Enkeli
Avatar

Liittynyt: 10.12.2010 18:08
Viestit: 121
Paikkakunta: Etelä-Suomi
Meille tosiaan tuli kutsu tulla "juhlimaan läheisten ja ystävien kanssa 10-vuotis hääpäivää" parin kotona. Siinä oli joku sivuviite vielä, että varautukaan juhlimaan ankarasti tms. Kun mentiin heille niin ensin oli tervetulomalja ja sitten hetken kuluttua sinne tuli pappi, joka piti pienen puheen ja se loppui rukoukseen. Sen jälkeen pappi poistui ja parin kodin eteen tuli 3 tilataksia. Ensin mentiin syömään kartanoravintolaan ja sieltä sitten jatkoille yökerhoon. Yöllä sitten vielä mentiin takaisin heille saunomaan ja yöpalalle. Oli kyllä tosi hauskaa ja tunnelmallista. Kivaa sekin että se juhlinta alkoi ja loppui heidän kotiin. Rouvalla oli päällään vaalea iltapuku ja miehellänsä puku, oisko ollut harmaa. :o Aika paljon ko. rouvan puku muistutti tossa kuvassa vasemmalla olevaa pukua.

Toi sun pukuajatus on musta tosi hyvä! Ei sen puvun tarvitse olla häämäinen vaikka valkoinen olisikin.

Kuva

_________________
*Talvihäät 2011*


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 20.01.2011 12:27 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 16.01.2011 12:11
Viestit: 15
Kuulosti ihanilta juhlilta! Ja noi on niin kauniita pukuja tossa kuvassa minkä laitoit Eufoora :faint: :nod: Musta tuntuis kyllä vähän hassulta olo isossa prinsessapuvussa, vaikka ne onkin kauniita. Ja sit kun oon aika lyhyt, niin on sellanen fiilis et iso puku leventäis.
Nyt sitten tilasin yhden vaalean beigen puvun, kapean, laskeutuvan, missä on sifonkinen päällikangas. :clap:
Ajattelin kyllä että täytyy vielä niitä silkkipukuja kuitenkin käydä katsomassa ja sovittamassa. Tosin noi silkkipuvut on aika armottomia kropalle et pitää olla hyvä bodyslimmeri alla :D
Miehelle ajattelin smokkia, jos se nyt suostuu sellaisen laittamaan. Toinen vaihtoehto vois olla tumma puku tai harmaa, hillitty, kuosiinkudotuilla raidoilla. Siihen vois laittaa sit liiviä, taskukelloa, plastronia ja ehkä hatun, jos mies siihen suostuu :D

Itse juhlasta meillä (lue:mulla ;) ) oli sellanen ajatus, et joko pidettäis meidän salissa, käyttämättömässä navetassa tai sitten vuokrataan tilat. Meille tulis vieraita noin 40-50, joten ihan hirmu isoa tilaa ei tarvita. Mut ois kiva kun kaikki mahtuis kuitenkin samaan tilaan. Meidän saliin tulee kyllä ahdasta jos kaikki änkee sinne. :o Sellanen mikä on vielä auki näissä suunnitelmissa ja mikä vaikuttaa tohon juhlapaikkaan on juhlien ajankohta. Kesällä on helpompi pitää kotonaankin kun ihmiset voi olla ulkona, tosin meillä on piha ja puutarha vielä tekemättä kun syksyllä tää talo ostettiin. Toisaalta houkuttaisi pitää juhlat loppusyksystä millon on meidän oikea hääpäivä, se kun osuu tänä vuonna lauantaille! :) Ja ajateltiin pitää iltapainotteiset juhlat joten pimeys antaisi anteeksi keskeneräisen pihankin :D

_________________
Love is all we have - and everything we need


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 20.01.2011 16:01 
Poissa
Enkeli
Enkeli
Avatar

Liittynyt: 10.12.2010 18:08
Viestit: 121
Paikkakunta: Etelä-Suomi
Joo, jotkut noista Hollywood-vingatemekoista näyttää ihan yöpaidoilta ja ne ei anna anteeksi senttiäkään kropasta.

Just tollaset juhlat kuulostaa kivalta. Jos meillä ois mahdollisuus pitää juhlat navetassa (ei lantaa, muu:ta huikkailevia eläimiä tai heinää) niin pidettäis kyllä! Siinä olisi sellaista ihanaa rustiikkia tunnelmaa. Syksylläkin se vois olla kiva jos on vaan jotain lämppäreitä ettei kosteus ja kylmyys käy päälle.

Avaa hei itsellesi päiväkirja tonne missä päiväkirjaillaan. Kai siellä saa päiväkirjattaa uusintojakin :D Olisi kiva seurata teidän suunnitteluita.

_________________
*Talvihäät 2011*


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 20.01.2011 18:26 
Poissa
Rouva Palstanhenki
Rouva Palstanhenki
Avatar

Liittynyt: 31.07.2008 18:04
Viestit: 2815
Paikkakunta: Tukholma
joo, mukaan vaan :bye: on siellä muitakin seassa, jotka uusii valojaan.

_________________
Meidän päivä!
Viljami 23/05/2003, Siiri Sofia 16/10/2010, kolmaskertatodensanoo LA 3/4/2013


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 20.01.2011 19:39 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 16.01.2011 12:11
Viestit: 15
:bye: Elelith, kiitti. Ja Eufoora, täytyy kyllä alkaa kasata sitä päikkyä tänne. Ois vähän niinkun yhdessä paikassa suunnitelmat :)

Niin meillä on siis iso maalaistalo ja navettaa ei ole vuosikymmeniin käytetty. Toisaalta meillä on kyllä vanha viljakuivurikin jossa on huikea korkeus, ja lattiakin paremmassa kunnossa :o Tosin oon luvannut sen meidän ulkorakennuksista "man cave":ksi miehelle, mut hei, jos nyt yks poikkeus sääntöön ;)

Oon tänään katsonut niitä juhlapaikkoja netistä. Sellanen tuntuis nyt ihan mahdolliselta et jos vaikka kävis lähikirkossa valojen uusimis -tilaisuudessa, ja sit ruokailu olis meidän salissa/saleissa ja tanssit/jatkot kuivurilla/navetassa. Tosin navetta vaatii paljon työtä, meinaan pitää koko rakennus oikaista ja tukea ja purkaa yks pääty. No, onhan tossa kesä :D Tässä ideassa on vaan sellainen ongelma kun saniteettitilat; meillä on vaan yks vessa tällä hetkellä, enkä usko et tohon mennessä saadaan toista rakennettua. Niin ei varmaan yks vessa riitä 40-50 hengelle :o :? Ja miten saada navetasta tai kuivurista vähän elegantimpi :o :D Kun toivoisin vähän sellasta vanhan hollywoodin glamouria tunnelmaan. Tai sitten pitää lähteä vanhaan kartanoromantiikan aikaan, se olis edes vähän lähempänä miljöötä.

Sit on se helpompi vaihtoehto, et tosiaan vuokrais tilan ja cateringin valmiina. Mut tässä on se ongelma et vielä ei oo tullut vastaan tilaa jonka kelpuuttaisin. Kun oon niin tarkka sisustuksista. No Tampereella Olympia-sali on aika kiva, mut se vaan on sit niin iso paikka, et pelkään et meidän vierasmäärä tuntuis siellä aika orvolta. :?

*muoks, typo*

_________________
Love is all we have - and everything we need


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 21.01.2011 11:36 
Poissa
Enkeli
Enkeli
Avatar

Liittynyt: 10.12.2010 18:08
Viestit: 121
Paikkakunta: Etelä-Suomi
Tuolla teemaosastolla on tosi paljon kuvia ladoista ja vastaavista hääkäytössä. Mun (laiska) kaveri Hullis (hullumorsian) pitää justiinsa sellaiset häät ensi kesänä. Hulliksella on päikynpätkä 2011 hääpäiväkirjoissa.

Ja noi vessat! Vuokraatte lisää! Niin Hulliskin tekee.

_________________
*Talvihäät 2011*


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 20 viestiä ] 

* UKK    * Etsi

Tänään on 23.09.2018 10:42


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 17 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com