* UKK    * Etsi

Tänään on 21.09.2018 01:16

Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 19 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 19.08.2005 09:18 
Poissa
Sivustovastaava
Sivustovastaava
Avatar

Liittynyt: 09.12.2003 13:12
Viestit: 5433
Paikkakunta: Adilan nojatuolin piilossa
Amoriinit & Amoraalit

http://www.amoriini.com keskustelupalsta on ylläpidetty paikka, jossa voi keskustella häistä ja häiden suunnittelusta sekä kysellä hääneuvoja ja -vinkkejä muilta kävijöiltä ja palstan ammattilaisilta.

Yleisiä sääntöjä ja ohjeita

1. Keskustelutyyli
Ole kohtelias. Älä provosoi ja haasta riitaa, kiroile tai käytä alatyyliä. Palstallamme pätee ajatus siitä, ettei aina ole tärkeintä se mitä sanotaan, vaan se, miten se sanotaan. Raja viimekädessä meidän puolestamme kulkee siinä, missä viestisi kohde katsoo sen ylitetyksi.

2. Kinat & Kiukuttelut
Jokaisessa meissä asuu pieni Amoraali, joka epäsuotuisissa olosuhteissa ei osaa pitää mölyjä vatsassaan. Ärräpäistä ja hävyttömistä trollauksista annamme enintään yhden varoituksen. Palstaa edelleen häiriköivä jästipää, joka ei vinkistä huolimatta osaa ottaa onkeensa, siirretään palstalta pois pysyvästi. Takaisin ei ole tulemista.

3. Viestit
Uutta aihetta perustettaessa tarkista ensin, onko asiasta jo keskusteltu, jotta samasta aiheesta ei ole kymmeniä ketjuja. Siinä kun ei ole mitään mieltä! Voit vilkaista foorumin ylimmän viestin kautta sisällysluetteloa. Jos samasta aiheesta tulee useampia ketjuja, turhat ketjut lukitaan, jotta tietoa hakevat löytäisivät hakemansa kymmeniä ketjuja läpikäymättä.

Varmista, että viesti jota olet jättämässä menee oikealle foorumille.

Jos aihe on oikeasti uusi, otsikoi aloittamasi ketju selkeästi. Tämä on erittäin tärkeää, jotta hommassa olisi jotain järkeä. Jos tarjoat vinkkejä, kirjoita se selkeästi. Jos haluat vinkkejä, kirjoita sekin selkeästi otsikkoon. Pelkkä ”vinkkejä häälehteen” ei anna kuvaa siitä haetaanko vai annetaanko ko. vinkkejä. Kaivataan häälehtivinkkejä / Häälehtivinkkini!! taas kertovat muillekin, mistä on kysymys. Otsikot, joista ei saa mitään käsitystä viestin sisällöstä ärsyttävät turhien klikkailujen merkeissä monia.

4. Kuvat
Ole hieman valikoiva kuvien suhteen. Kuvia ei kannata lähetellä vain lähettämisen ilosta.

Kuvat eivät saa levittää kokonsa tai asettelunsa puolesta foorumipohjaa foorumiystävällisellä 1024x728 resoluutiolla. Kuvien maksimiLEVEYS on 650 pikseliä. Kuvakorkeutta ei ole määritelty, mutta kohtuus kannattaa muistaa. Älä asettele kahta yhteensä yli 650 pikselin kuvaa rinnakkain. Tämä aiheuttaa keskusteluketjun pohjan leviämisen näytöllä.

Avatar-kuvissa suurin sallittu koko on 100 x 100 pikseliä.

Allekirjoituksissa kuvia (joihin lasketaan myös hymiöt ja tickerit) ei sallita.


Maksimimäärä kuville / viesti on 5kpl, jotta viesteistä ei tule rasittavan pitkiä katsella. Sääntö ei koske hääpäiväkirjoja ja -kertomuksia, mutta maalaisjärkeä kannattaa käyttää.

5. Muuta
Pohdi mihin viesteihin kannattaa vastata, mitä viestejä kannattaa lähettää ja mitä ei. Niin hienolta kuin ”10 000 viestiä viikossa” kuulostaakin, ketään ei kiinnosta kuukauden päästä ne 9900 viestiä, jotka koostuvat lähinnä hihityksestä ja hymiöistä. Älä massaviestitä hääpäiväkirjafoorumilla.

Shakespeare näki kovasti vaivaa ilmaistakseen itseään siten, ettei lukija vaan ymmärtäisi kirjoittajan ajatuksia. Tulkinnoista kinastellaan vieläkin. Oikolue siis omat viestisi.

Älä käytä isoja kirjaimia viestisi kirjoittamiseen. Viestien kirjoittaminen capseilla on tökeröä, ärsyttävää ja käsitetään huutamiseksi. Huutamisesta ei pidä kukaan.

Käytä hymiöitä kohtuudella. Yksi hymiö ajaa saman asian kuin neljä samaa hymiötä. Jos kyseessä on tunnekuohun ilmaisu, valitse se tunne, joka parhaiten ilmaisee olotilaasi. Hymiörivistöjä ei kukaan jaksa katsella.

Käytä kappalejakoa. Jos juttua riittää kuin Runebergillä, lukijaa uhkaa rivisokeus. Läpsyttele entteriä jutuissa, joita ei voi lukea putkeen hengästymättä.

Älä niuhota, jankkaa ja intä. Älä tee tikusta asiaa tai käytä keskustelupalstaa henkilökohtaisten erimielisyyksien ilmaisu-ja ratkomispaikkana tai pura pahaa tuultasi muihin. Älä ismitä, taita uskonnollista tai uskomuksellista peistäsi, käytä rasistisia tai provosoivia ilmaisuja, äläkä metsästä typoja! Joskus viestiin voi ihan totta jättää vastaamatta, vaikka kuinka kismittäisi. Maailmaan ja palstallemme mahtuu monia mielipiteitä.

6. Amoriinin ylläpito

amoriini.com on ylläpidetty keskustelupalsta, jolla toimii foorumiavustajia. Foorumiavustajat toimivat nimensä mukaisesti muiden apuna. Heillä on myös oikeus lukita, muokata, poistaa ja siirtää keskusteluja, mikäli tilanne niin vaatii.

Foorumiavustajien lisäksi palstalla toimii administraattoreita. Yhdessä nämä amoriinin vapaaehtoiset muodostavat ylläpidon. Amoriinin ylläpito on taho, joka sanoo viimeisen sanan - ja tekee parhaansa, että käyttäjillä olisi täällä mukava olla. Foorumiavustajiin ja administraattoreihin saa olla yhteydessä aina: kysyä, ehdottaa, kiittää ja kritisoida, kun siltä tuntuu.

Ylläpitäjät ovat amoriineja itsekin, joten erottaakseen infoviestit henkilökohtaisista viesteistään ylläpitäjät käyttävät kursivoitua punaista tekstiä. Jätäthän siis tämän tekstityylin pelkästään amoriinin ylläpidon käyttöön.

Ongelmia?

Palstan käyttöön liittyvissä kysymyksissä ja mahdollisissa ongelmatilanteissa voi kääntyä ylläpidon puoleen klikkaamalla moderaattorin nimeä. Ongelmatilanteissa kannattaa kuitenkin ensin lukaista Säännöt & Ohjeet -osaston viestejä tai lukaista Ohjeet (faq.php), josta apu saattaa löytyä nopeimmin.


MAINOSTAMINEN

amoriini.comin foorumilta löytyy erillinen osasto. Käytä mainostamisessa tätä osastoa ja lue ohjeet ennen kun asetat mainoksia näkyville. Ympäriinsä jätetyt mainokset on kielletty. Ellet tarjoa ilmaista palvelua itse, ethän odota, että mekään ilmaiseksi annamme mainostilaa. amoriini.comin virallinen palveluhakemisto ja sen n. 200 yritystä löytyy osoitteesta http://www.amoriini.com/fi/PALVELUHAKEMISTO jonne olette lämpimästi tervetulleita.

Jättämällä mainoksesi tai piilomanoiksesi foorumillemme, sitoudut maksamaan mainoksesi hinnan normaalitaksamme mukaisesti.

Iloista hääjutustelua!! :girl:

_________________
www.amoriini.com Häiden koko maailma, vuoden jokaisena päivänä.


Ylös Etusivu
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 29.03.2011 21:18 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 01.08.2006 13:51
Viestit: 1436
Paikkakunta: R-salmi
Huomio kaikki Amoriinit & Amoraalit! :bye:


Foorumisääntöjä on päivitetty.

Lukaiskaapa päivitetyt säännöt ja ohjeet läpi.

:girl:

- Admin Ninttaralla

_________________
Ainoastaan sydämellään näkee hyvin.
Tärkeimpiä asioita ei näe silmillä.

- Antoine de Saint-Exupery


Ylös Etusivu
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 19 viestiä ] 

* UKK    * Etsi

Tänään on 21.09.2018 01:16


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa


Voit kirjoittaa uusia viestejä
Voit vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com