* UKK    * Etsi

Tänään on 22.09.2018 07:10

Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 11 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 07.09.2009 17:11 
Poissa
Suojelusenkeli
Suojelusenkeli

Liittynyt: 30.03.2006 10:53
Viestit: 255
Paikkakunta: Pohjois-Karjala
Eli alanpa tässä kirjoitella tätä kertomusta

Tästä tulee sitten piiiitkä tarina.

Perjantai 28.8.
Heräiltiin sulhasen kanssa aamulla ihan rauhassa ja ryhdyttiin pakkaamaan tavaroita. Oltiin sovittu, että mennään sinne meidän "hääyömökille" jo häitä edeltäväksi yöksi.

Iltapäivällä suunnattiin sulhasen porukoille ja sieltä sitten kaason ja bestmanin luo, jossa meikäläistä odotti morsiussauna ja sulhasta kalareissu bestmanin kanssa.

Morsiussaunassa minut vihdottiin, pestiin suolalla ja jauholla, ja vihtaakin viskasin katolle. Juotiin vähän skumppaa ja ilta sujui rattoisasti kunnes meiltä loppui lämmin vesi. Siinä aikamme odoteltiin, että lämminvesivaraaja lämmittäisi vettä, mutta lopulta peseydytiin sitten kylmällä vedellä :D extreemiä sanoisinko... Onneksi olin pääsääntöisesti ehtinyt peseytyä sillä lämpimällä vedellä, vähän hoitoainetta jäi hiuksiin mutta ei haitannut.

No siinä sitten vielä otettiin vähän iltapalaa ja joskus puoli yhden aikaan päästiin nukkumaan :sleep:

Lauantai 29.8.

Heräsin n. 6:10 siihen, että jännitti kauheesti... Puolitoista tuntia siinä pyörin sängyssä ja päätin luovuttaa. Nousin ylös 7:30 ja keitin kahvia ja laitoin aamupalaa. Siinä se jännityskin sitten hävisi :) Kävin suihkussa, söin ja laittelin kynsiäni, ja sulhanenkin siinä pikku hiljaa heräili hääpäiväänsä. Kaaso tuli hakemaan minua kampaajan luokse 9:00.

Oltiin kampaaja-ystäväni luona n. 9:30 ja mulle laitettiin ihan ekaksi rullat päähän. Sen jälkeen kampaaja alkoi laittaa kaason tukkaa ja minä tein itselleni meikkiä. Kun kaason kampaus oli valmis, hän lähti omille asioilleen ja mulle alettiin laittaa kampausta, josta tuli ihana <3

Aikataulu piti ja kaason kanssa päästiin hyvissä ajoin lähtemään pukeutumaan mökille. Viimeistelin siinä vielä meikkiä ja sitten voitiinkin laittaa jo hääpuku päällä :cheers: Tässä vaiheessa pikkusen jännitti, mutta kun puku oli päällä jännitys katosi, eikä enää palannut. Puvun nyöritys oli oma taiteenlajinsa, mutta kaaso onnistui siinä hyvin :D Sitten olikin jo aika lähteä ajelemaan kirkolle, jonne sulhanen meni yhdessä bestmanin kanssa. Pappi oli pyytänyt meitä tulemaan klo 14:40 ja ajoissa ehdittiin :clap:

Kirkon pihalle tultaessa siellä olikin jo häävieraita ja sulhanenkin odottamassa. Siirryttiin siitä sitten kaason ja bestmanin kanssa sakastiin, jossa pappi kävi pikaisesti toimituksen kulun läpi ja allekirjoitti tarvittavat paperit. Sitten olikin aika siirtyä asemiin ja me lähdettiin kiertämään sulhasen kanssa kirkon etuovelle yhdessä suntion kanssa. Siinä vaiheessa vielä viimeisiä vieraita saapui kirkolle.

Astuttiin kirkon ovelle, urut alkoivat soida ja meidän piti lähteä kävelemään alttarille. Kaikki tapahtui niin nopeasti, että eipä juuri ehtinyt jännittää. Pappi puhui hauskasti ja kauniisti, ja toimitus oli yllättävän nopeasti ohi. Taas urut alkoi soida ja me lähdettiin kävelemään ulos. Mentiin odottamaan vieraiden ulosmenoa sellaiseen kopperoon. Sieltä sitten avioparina ulos riisisateeseen. Hääautona oli meidän oma auto, jonka kaaso ja bestman olivat koristelleet sydämmin ja perässä roikkui kumikengät, maalipurkki ja jotain muuta pientä kilkutinta.

Lähdettiin ajelemaan kohti juhlapaikkaa, jonne matkaa siis oli sellainen 20 km ja siinä välillä käytiin ottaa hääkuvia. Autossa meille oli varattuna karkkia, pommacia ja skumppaa. Onneksi sää suosi niin saatiin otettua hääkuvia rannalla. Bestman otti viralliset kuvat ja minun veli hääri siellä taustalla ja otti sellaisia epävirallisia kuvia. Rannalta matka jatkui siis juhlapaikalla, jossa hääväki meitä jo odottikin. Ensin oli onnittelut ja sitten juotiin alkumaljat.

Otettiin vielä yhteiskuva ja siirryttiin sisälle syömään aivan mahtavaa ruokaa! Ruokailun jälkeen tuli puheita, sukulaislapset esittivät meille laulua ja meillä oli nimien keruu kilpailu > Molemmat sai patakintaan, johon minun piti kerätä naisvieraiden nimet ja sulhasen miesvieraiden nimet. Ekana valmis saisi kuulemma määräysvallan huushollissa. No meille taisi tulla tasapeli, tosin sulhanen oli nopeampi, mutta siltä puuttui yksi nimi kintaasta.

Sitten oli kahvittelun vuoro ja saatiin kahvin kanssa ihanaa lakka-kinuskikakkua. Ihasteltiin siinä samalla meidän lahjapöytää johon oli kertynyt kaikkea kivaa tavaraa ja rahaa.

Kahvittelun jälkeen siirryttiin pihalle. Meidän piti sulhasen kanssa mennä seisomaan keskelle pihaa seuraamaan ohjelmaa: Veljeni ja sulhasen lanko tulivat meidän eteen vesiämpärit kädessä suorittamaan "mayalaista morsiuskastetta". Ne läträsi siinä sen veden kanssa, että on muka liian kylmää tai liian kuumaa ja lähtivät hakemaan sopivan lämpöistä vettä. Sen jälkeen ne tuli sankojen kanssa meidän eteen, heilauttivat sankoja ja viskasivat päällemme kasan karkkeja. Meidän tietysti olisi pitänyt luulla, että sankoissa on edelleen vettä... :shock: No lapset sitten saivat innossaan kerätä pihalle lentäneet karkit.

Samassa pihalle tuli kamalan älämölön saattelemana kolme "meksikolaista" sombreroineen ja ryöstivät morsiammen. Lapset nousivat kapinaan ja yrittivät estää ryöstön, mutta epäonnistuivat. Mukana oli myös zorro, jonka tehtävä oli sitten auttaa sulhasta saamaan morsian takaisin. Kerroin tuolla päiväkirjassa kaason pojasta, joka halusi puolustaa ryöstettävää vaimoa. Hän oli siis zorro.. No minut vietiin odottamaan saunarakennukselle rantaan pelastamista. Sillä aikaa sulhasen oli pitänyt keksiä runo, jossa esiintyi sanat koulubussi, kotibileet, koulunalkajaiset ja ei seksiä kuitenkaan. Runon esitettyään sulhanen sai lähteä yhdessä zorron kanssa pelastamaan morsianta. Ja onnistuihan se.

Sitten seurusteltiin vieraiden kanssa ja lopulta olikin meidän häävalssin aika. Biisinä oli Janne Tulkin Vaikka kuinka kauas. Hyvin meni, vaikka ei juurikaan oltu harjoiteltu. Sitten muutkin pääsivät tanssimaan. Hetkisen tanssittuamme olikin aika antaa tekemistä morsiammelle. Silmäni sidottiin ja minun piti kolmesta säärestä tunnistaa sulhasen jalka. No aikani sääriä hipelöityäni, arvasin ja osuin oikeaan. Oli aika vaikea tehtävä :idea2: Sitten heitettiin vielä kimppua ja sukkanauhaa. Kimpun sai sulhasen 10-vuotias siskontyttö ja sukkanauhan nappasi bestman :yep:

Siinäpä se ilta sitten hurahti. Lähdettiin mökille vähän ennen puoliyhtä. Siellä sitten vielä purettiin kampaustani, saunottiin ja joskus kahden aikaan sitten päästiin viettämään sitä hääyötä :wink:

Olen ihan tosi tyytyväinen, kun kaikki sujui niin hyvin eikä mikään oikeastaan mennyt vikaan. Vähän liikaa ehkä kittasin loppuillasta boolia ja aamulla koski vähän päähän, mutta ei pahasti.

Ai niin ja vaikka oltiin sovittu sulhasen kanssa, että ei huomenlahjoja, niin sain sitten kuitenkin sellaisen ihanan kaulakorun lahjaksi <3

Kuva
veljeni ottama epävirallinen kuva, joita laittelen sitten vielä tänne lisää...

Kuva

Kuva

Toivottavasti bestman sai taltioitua meistä vielä vähän edustavampia hääkuvia...

-SAA KIRJOITTAA-


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 07.09.2009 20:07 
Poissa
Arkkienkeli
Arkkienkeli

Liittynyt: 12.05.2009 13:55
Viestit: 306
Paikkakunta: Helsinki
Paljon onnea molemmille! <3

_________________
hihi, me mentiin salaa naimisiin<3


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 08.09.2009 15:48 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 12.07.2007 16:24
Viestit: 810
Voi miten kaunis pari :faint: Onnittelut :flower:

_________________
Vihdoin juhlitaan 2013!


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 08.09.2009 19:48 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 08.04.2008 14:09
Viestit: 249
Onnea, onnea! :flower:

_________________
Hääpäiväkertomus: Perhostanssia 8.8.09

Lisää häähöpötystä hääblogissani: AikaJana häihin


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 08.09.2009 20:27 
Poissa
Administraattori
Administraattori
Avatar

Liittynyt: 20.06.2009 19:51
Viestit: 1862
Paikkakunta: Vihti
Onnea paljon! Ihana kertomus :cheers:

_________________
Rouvaspäikky
Hääpäivämme


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 09.09.2009 03:42 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 01.09.2008 14:58
Viestit: 1301
Paikkakunta: Helsinki
Paljon onnea!!!!
:kiss:


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 09.09.2009 09:54 
Poissa
Kerubi
Kerubi
Avatar

Liittynyt: 16.05.2008 18:56
Viestit: 91
Paikkakunta: Helsinki
Ihania kuvia, paljon onnea avioliittoonne <3

_________________
8.8.2009

Niin kauan kuin elän, ei sydämeni läiky kenellekään muulle.
Olipa kuinka kaunis tai hyvä, urhea, luja, rikas tai hellämielinen tahansa.
Olen valintani tehnyt, enkä halua ketään toista.


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 09.09.2009 17:23 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 26.08.2008 12:13
Viestit: 1426
Paikkakunta: Pori
Onnea!

Kauniita kuvia :faint:

_________________
Truly ~ Madly ~ Deeply

~*Miiainen - Elämäni Rouvana *~
Onnellisin päivä ~ 16.5.2009


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 10.09.2009 09:44 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini
Avatar

Liittynyt: 16.01.2009 11:31
Viestit: 22
Paikkakunta: Helsinki
Onnea! :cheers:

Teillä on ollut tosi kaunis valokuvausmiljöö!

_________________
Helmihäät 6.2.2010


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 12.09.2009 12:54 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 26.06.2008 14:22
Viestit: 2091
Paikkakunta: Etelä-Karjala
Ihana päivä!!!! :) Tuo karkkijuttu oli aivan loistava :clap: Tuohan pitää joskus toteuttaa jossain!!!
Ja ihanat kuvat <3
ONNEA VIELÄ TODELLA PALJON AVIOPARILLE!!!!!! :flower:

_________________
Hääpäivämme 29.8.2009
Rouvailua
Esikoistytär syntyi 19.8.2011.
Poika tulee kotiin helmikuussa 2013


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 19.09.2009 11:26 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 11.05.2008 18:41
Viestit: 814
Paikkakunta: Joensuu
:bye: Oikein paljon onnea melkein kuukauden myöhässä :wink: :cheers:

Ihania kuvia, olette tosi nätti pari!


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 11 viestiä ] 

* UKK    * Etsi

Tänään on 22.09.2018 07:10


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 13 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com