* UKK    * Etsi

Tänään on 22.09.2018 07:13

Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 23 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 12.07.2009 17:33 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 14.01.2008 19:15
Viestit: 1206
Paikkakunta: Kokemäki
Tässä nyt meidän kertomusta. Johtuen kaksista juhlista, tuli kertomuksesta pitkähkö :D

4.7.08 Maistraatissa

Heräsimme miehen kanssa 9 aikaan aamulla. Edellisenä iltana olimme hieman jännittäneet, mutta saimme kuitenkin hyvin nukuttua. Lähdimme miehen kanssa kauppaan hakemaan pöydällemme kukkia ja ostamaan viimeisiä ruokia. Meille olisi maistraatin jälkeen tulossa syömään molempien vanhemmat ja suurin osa sisaruksista sekä toinen kaaso miehineen ja bestman.

Me olimme sovitusti meillä valmiina ajoissa, oli ollut puhe että kaaso ,kakun kanssa, ja vanhempani tulevat meille ennen maistraattia. Olimme sopineet että kaaso tulee klo 12. Kello tuli sen 12 ja kaasoa ei kuulunut. 20 yli soi puhelimeni ja kaaso soitti että oli nukkunut pommiin ja vasta koristelemassa kakkuamme:D Kaaso miehineen oli meillä lopulta klo 13, puolta tuntia ennen kuin piti lähteä maistraattia kohti. Myös vanhempani olivat myöhässä meiltä...Ehdimme kuitenkin sovitusti klo 14 maistraattiin, jonka edessä appivanhempani jo odottivat. Menimme sisään ja vihkiminen alkoi.

Meillä oli todella ihana vihkijä, joka sai noin 10 minuuttia kestäneen tilaisuuden todella juhlavaksi ja kauniiksi. Vihkijä puhui meille siitä, kuinka omaa avioliittoaan ei kannata verrata muiden avioliittoihin eikä omaa elämäänsä toisten elämään, sillä aina on joku joka on onnellisempi, tai onnettomampi. Sormuksen vaihdotkin onnistuivat maistraatissa melkolailla hyvin, ainoastaan minä mokailin enkä saanut ilman miehen apua hänelle sormusta sormeen :D Sitten olimmekin aviopuolisot. Vihkijä luki vielä tilaisuuden lopuksi apassi- intiaanien avioliittorukouksen.

Tämän jälkeen suuntasimme vieraidemme kanssa kohti kotiamme, jossa oli tarjolla ruokaa ja hääkakkua ja muita kahvipöydän antimia. Olin suunnitellut kaikki kahvipöydän tarjottavat tarkoituksella sydämen muotoon.

Loppupäivä menikin mukavasti seurustellessa vieraiden kanssa . Kakkuakin leikattiin ja toisillemme syötettiin.
Näin alkoi meidän yhteinen aviotaival ja seuraavien, isompien juhlien suunnittelu.

11.7.09 AVIOLIITON SIUNAAMINEN JA HĂ„Ă„JUHLA

Torstaina ennen häitä meillä oli kaasoni kanssa kakku rundi. Teimme kaikkiaan 8 kappaletta kakkuja, jotka onnistuivat tosi hyvin! Ne olivat kauniita päältä ja herkkua sisältä. Saimme niistä juhlissa paljon kehuja :) Lähdin kaason tyköä illalla joskus 12 aikaan, noin 12 tuntia teimme kakkuja sinä päivänä.

Perjantaina ennen häitä oli luvassajuhlapaikan koristelu. Saimme sen koristeltua kahdessa tunnissa ja hieno tuli. Illalla kotona huomasin, ettäkirkko-ohjelmat on vielä tekemättä ja puikkoliima jäi juhlapaikalle. Tästä syystä ohjelmien teko piti jättää seuraavalle päivälle kampaajan yhteyteen. Tein perjantai iltana vielä 6 litraa suklaadipattuja mansikoita, jotka olivat myös juhlissa hyvin menestyneitä :)

Lauantaina heräsin jo puoli seitsemältä, koska meidän piti ehtiä hakemaan kaasoani ennen kampaajaa, joka oli puoli 9. Kampauksesta ja meikistä pääsimme lopulta puoli tuntia etuajassa. Oli aivan ihanaa, kun sekä kampaaja, että meikkaaja kyynelehtivät jo siinä vaiheessa kun mieheni toi hiuskukkamme kampaamoon :D Kyyneleitä vuodatettiinkin useamman naisen voimin kampaamossa vielä useaan kertaan...
Kampaamosta lähdimme pikaisesti meille varmistamaan että kaikki oli mukana. Olimme jo ehtineet pois pihasta, kun huomasin että suklaadipatut mansikat jäivät meidän jääkaappiin, ja ei kun kurvaus takaisin kotiin :D Pääsimme juhlapaikalle 10 minuuttia myöhässä aikataulusta. Juhlapaikan pihalla minulle valkeni, että vieheitä oli liian vähän :auts: Seremoniamestari ja valokuvaajaystävämme jäivät sitten ilman. Onneksi sulholla, bestmanilla, isillä, äideillä, morsiamella ja kaasoilla oli kukat :) No, annoimme asian sitten olla ja kävimme pistämässä kukat paikalleen, ja kakut valmiiksi ja sitten olikin aika lähteä kirkkoon.

Saavuimme kirkolle sovitusti 14.15. Pappi ja kanttori olivatkin jo paikalla ja tervehtivät meitä. Menimme sisälle ja minä pyysin kaasoja laittamaan ulko-oven lukkoon :D En halunnut, että vieraat tulevat sisään ennen aikojaan, vaan vasta sitten kun sisarukseni olivat kirkko-ohjelmia ojentamassa. Näin toimittiin ja 14.40 me piilouduimme sulhon kanssa sakastiin ja vieraita alettiin päästää sisään.

Vähän vajaa klo 15 menimme pääovelle odottamaan marssin alkua. Vaihdoimme muutaman sanan sulhon kanssa ja sitten alkoikin kirkossa soida Elgarin Pomp and Circumstance. Kävelimme suht rauhallisesti sulhon kanssa alttaria kohti. Meidän piti kävellä käsikkäin, mutta minä menin tuolin kanssa niin vänkyrässä (kirkon mattoon kompastellen) ettei se toiminut. Olin itse aivan liikuttunut jo tuossa vaiheessa, koska näin useiden sukulaisnaisteni kyynelehtivän jo tässä vaiheessa. :(

Kirkon toimitus oli todella nopea, kaikki oli ohi 15 minuutissa. Siinä ajassa pappi ehti kutsua minua väärällä etunimellä, ehdimme tahtoa ja kuunnella kanttorin laulaman enkelin rukouksen. Laulu oli todella kaunis ja herkistyin siinä kohdassa uudestaan kun erehdyin katsomaan penkissä kyynelehtiviä sukulaisiani. Vihdoin meidät oli siis julistettu myös kirkon puolesta aviopuolisoiksi. Lähdimme kävelemään pois alttarilta Pachelbelin Kaanonin soidessa. Kirkosta päästyämme kipaisimme piiloon sakastiin ja vaihdoimme pari sanaa papin kanssa.

Sitten olikin aika astella kirkon ovista ulos ja ottaa vastaan onnitteluryöpyn lisäksi myös ryöppy saippuakuplia. Ne onnistuivat upeasti! Kun pääsimme hääautolle, mieheni tajusi että hääauton avaimet ovat vielä isäni taskussa :D :D Niitä saatiin hetki odotella kun isä ei heti tajunnut niitä tulla antamaan meille :D Suuntasimme juhlapaikalle, jossa pikaisesti kirjoitin hääleikkien kysymykset uusiksi, sillä olin unohtanut ne kotiin :auts: Tuossa vaiheessa iski paniikki :D Onneksi vieraat eivät joutuneet odottamaan pihalla kuin viisi minuuttia ennenkuin ovet voitiin avata ja otimme vastaan onnitteluita.

Juhla alkoi suunnitellusta yli puoli tuntia etuajassa, joten ehdimme varsin hyvin huiskutusleikin ja kuulla vielä mieheni kummitädin pitämän todella meihin osuvan puheen. Huiskutusleikin aikana seremoniamestari luki kysymyksiä hermostuksissaan väärin, joten kaikki eivät päässeet huiskuttamaan, mutta ei se tahtia haitannut. Jouduin myös itse paikkaamaan seremoniamestaria vielä monta kertaa illan aikana sillä raukkaparka oli niin hermostunut, että juontohommat eivät luonanneet :D Hän toimi niin hyvin kuin taisi, mutta minun oli pakko paikata.

Pääsimme pienen seurustelutauon jälkeen vihdoin ruuan kimppuun ja se oli taivaallista! Oma korsettiyläosani meinasi melkein revetä kun pakko oli maistaa joka sorttia pöydästä :D

Ruuan jälkeen ihmiset täyttelivät häävisaa ja ja meillä oli valokuvausta ulkona. Hyvin saimme vieraista ja meistä yhteispotretteja :) Vieraskirja tyynyliinaa ei kovin moni hoksannut vielä tuossa välissä kylläkään täyttää...

Kuvien jälkeen menimme sisään ja ennen kahvia kaasoni olivat järjestäneet yllätysnumeron: Minulta ryöstettiin sulho :D Sulhon takaisin saamiseksi minun piti anoppini kanssa järjestää kahden minuutin varoitusajalla improvisaationäytelmä, joka alkoi draamana mutta kääntyisi komediaksi. Meille oli molemmille annettu kolme sanaa, jotka piti esiintyä näytelmässä. Omani olivat itkukohtaus, kaulin ja RC-autot. RC- autot tulivat siksi että mieheni harrastaa niiden kanssa puuhailua.
Saimme näytelmän kunnialla läpi ja ihmisillä oli tosi hauskaa. Pystyin peittämään hyvin sen että inhoan näyttelemistä. Oli aika palauttaa sulho...Mutta sitten, sulho olikin kadonnut :D :D Sulho kavereineen oli tehnyt jekun ja mennyt kaasolta piiloon ja kaaso juoksi ympäri pihaa huudellen mieheni nimeä :D Minä sitten siinä heitin läppää vieraiden kanssa, että nyt ne on oikeasti lähteneet naapurikuntaan ajamaan RC-autoilla :D Tulihan se sulho takaisin ja aplodit annettiin.

Tämän jälkeen oli kakunleikkaus. Emme meinanneet saada kakunpalaa kalastettua lautaselle :D Kakku oli aivan ihanaa ja samoin mansikat (vaikka itse sanonkin).

Kahvin jälkeen, minun kehotuksestani, ihmiset täyttivät vieraskirjatyynyliinat :) Niistä tuli aivan ihanat! Oli aika sanoa meidän puolesta kiitossanat ja sitten siirryimmekin pihalle kimpun- ja solmion heittoa varten. Olimme lennosta vaihtaneet niin, että tosiaan heitimme sekä kimpun että solmion. Siskoni koppasi kimpun ja toisen kaasoni mies solmion. Lupasin järjestää molempien häät :D

Lähdimme tämän jälkeen halausten ja saippuakuplien saattelemana ajamaan pienen lenkin hääautolla, jonka aikana vieraat poistuivat juhlapaikalta.

Yöllä saunoimme savusaunassa kaveriporukalla ja aika myöhään siirryimme miehen kanssa meille omaksi pesäksi varattuun takkahuoneeseen. SIeltä löytyi ensin sängyltä ihana, kaasojen lahjoittama kori jossa oli kaikenliaista mukavaa hääyöhön ja vähän muuhunkin. Kori sisälsi paljon suklaata, kermavaahtopullon, mansikoita ja pari opaskirjaa, näin muunmuassa. Lisäksi viimeisenä yllätyksenä löysimme sängystä lakanan alle ripoltetuna, kilon verran raakaa makaronia :D :D :D Hääyömme alkoi siis siivoamalla.

Kaikenkaikkiaan sekä viime vuoden juhla että tämän vuoden juhla olivat elämäni parhaat, eikä olisi voitu parempaa saada. Ihanaa olla Herra & Rouva T! :)


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 14.07.2009 19:06 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 14.01.2008 19:15
Viestit: 1206
Paikkakunta: Kokemäki
Nyt on sana vapaa :bow:


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 14.07.2009 19:14 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 27.10.2008 17:56
Viestit: 790
mukavaiset juhlat on kertomuksen mukaan olleet :)
..vaikka paljon on sattunut ja tapahtunut unohduksia ja kaikenlaista.. mutta hyvä, että kaikki on kuitenkin sujunut hienosti!
..ja kauniina olet kyllä ollut <3

_________________
titiuun tuulensuoja

halloweenbileet 09


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 14.07.2009 19:15 
Voi kuinka kaunis pari ootte :) .

Hääpäivä kuulosti ja näytti kyllä ihanalta <3 .


Ylös Etusivu
  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 14.07.2009 20:01 
Poissa
Arkkienkeli
Arkkienkeli

Liittynyt: 12.05.2009 13:55
Viestit: 306
Paikkakunta: Helsinki
oi <3

_________________
hihi, me mentiin salaa naimisiin<3


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 14.07.2009 21:29 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 26.06.2008 14:22
Viestit: 2091
Paikkakunta: Etelä-Karjala
Ihanat häät ja pukusi on kyllä todella upea! :)

ONNEA VIELĂ„ KERRAN!!!!!

_________________
Hääpäivämme 29.8.2009
Rouvailua
Esikoistytär syntyi 19.8.2011.
Poika tulee kotiin helmikuussa 2013


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.07.2009 04:19 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 18.10.2007 11:59
Viestit: 2197
Aivan ihanaa <3 Onnittelut vielä kerran avioliiton siunaamisen johdosta! Ootte kyllä kaunis pari :faint:

_________________
Since 21.9.2003
Tahdoimme 14.2.2009
Elämäni Rouvana
Ă„idiksi 02/10 & 01/12


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.07.2009 07:30 
Poissa
Administraattori
Administraattori
Avatar

Liittynyt: 20.06.2009 19:51
Viestit: 1862
Paikkakunta: Vihti
Ihana kertomus ja teillä on varmasti ollut ikimuistoiset juhlat! Onnea paljon tuoreeseen avioelämään! :cheers:


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.07.2009 07:53 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 24.05.2008 21:00
Viestit: 438
Paikkakunta: Ylöjärvi
Ihanan kuuloinen hääpäivä teillä ollut ja olette kyllä ihana ja kaunis pari. Molemmille paljon onnea. :clap: :faint:

_________________
Rouvailua
Hääpäiväkertomus
Pilvilinna
Taavi Antti Eerik 27.11.2010


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.07.2009 10:58 
Poissa
Rouva Palstanhenki
Rouva Palstanhenki
Avatar

Liittynyt: 05.01.2005 22:30
Viestit: 2449
Ihanan oloiset juhlat, onnea! :clap:


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.07.2009 12:00 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 14.01.2008 19:15
Viestit: 1206
Paikkakunta: Kokemäki
titiuu, Gin, haliaddikti, HannaNeiti, Jemppi, Anuii, Marialiini, eagle_87: Kiitoksia :girl: :bye:


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.07.2009 14:29 
Poissa
Rouva Palstanhenki
Rouva Palstanhenki
Avatar

Liittynyt: 31.07.2008 18:04
Viestit: 2815
Paikkakunta: Tukholma
Onnea vielä tuhannesti!! :clap: arvaa vaan tekeekö nyt mieli kakkua! :oops: ootte kyllä niin onnellisen näkösiä kuvissa <3

_________________
Meidän päivä!
Viljami 23/05/2003, Siiri Sofia 16/10/2010, kolmaskertatodensanoo LA 3/4/2013


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.07.2009 15:58 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 14.01.2008 19:15
Viestit: 1206
Paikkakunta: Kokemäki
Elelith: :girl: Mul on itsel kakkukiintiö hetkeks kyl täynnä :D


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.07.2009 16:31 
Poissa
Palstanhenki
Palstanhenki
Avatar

Liittynyt: 01.03.2005 15:00
Viestit: 2001
Paikkakunta: Korpikuusen kannon alla
Aivan ihanalta kuulosti ja näytti Teidän päivänne! <3

Lämpöiset onnittelut onnelliselle avioparille!

Mir Mir :bye:

_________________
Sig Hansen of the Northwestern: "Robots are good. Robots don't think. Robots are used to repetition. Robots don't complain. Robots are little zombies."

Vain nalle tietää, että sisimmässään jokainen on yhä viisivuotias.
(Richard Alan)


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.07.2009 19:57 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 26.07.2008 19:54
Viestit: 805
Paikkakunta: Helsinki
Sydämelliset onnittelut vielä teille molemmille! <3

Ihana kertomus, ja niin ihania kuvia! Kaunis morsian - upea puku!


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.07.2009 20:43 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 14.01.2008 19:15
Viestit: 1206
Paikkakunta: Kokemäki
MirMIr & sonjanurkkala: Kiitos kiitos :girl:


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 17.07.2009 20:09 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 01.09.2008 14:58
Viestit: 1301
Paikkakunta: Helsinki
Luulin että olin onnitellu teitä tännekkin mutta en näköjään! missä ovat käytöstavat?
:) Isot lämpimät onnittelut teille viellä! <3

Aivan ihanat kuvat ja kuullosti tosi ihanalta!!


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 17.07.2009 23:15 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 25.06.2009 22:31
Viestit: 43
oj joi joi, kun kuulosti TÄYDELLISELTÄ päivältä :) ja noi kakut oli kyllä todella upeat ja sun puku :worship:

:choir: ONNEA TEILLE :choir:

_________________
V & A 29.8.2009


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 26.07.2009 20:22 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 14.01.2008 19:15
Viestit: 1206
Paikkakunta: Kokemäki
Neiti_Pampula & uralmocca: Kiitoksia :girl:


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 05.04.2010 11:03 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 23.01.2010 12:38
Viestit: 961
Paikkakunta: Lappeenranta
Onnea vaan jälkikäteen :) Ihana ollut tuo siun pukus :)

_________________
Tavattiin 6.1.2008
Kihloihin 18.7.2008
Naimisiin 18.6.2011
Esikoispoika 1/2012
Kuopus 6/2013


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 05.04.2010 14:06 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 14.01.2008 19:15
Viestit: 1206
Paikkakunta: Kokemäki
Atia: Kiitokset :)


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 09.04.2010 19:05 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 03.08.2006 13:01
Viestit: 26
Oi, nyt vasta eksyin tänne lukemaan. Teidän juhlanne kuulostavat olleen todella lämminhenkiset ja viihtyisät <3 Ja sinun pukusi alttarilla oli todella kaunis :faint: Onnea näin hurjasti jälkikäteen! :)

_________________
*Life is like a box of chocolate. You never know what you're gonna get.*
-Forest Gump-


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 11.05.2010 13:35 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 14.01.2008 19:15
Viestit: 1206
Paikkakunta: Kokemäki
suzanne: Myöhästyneet kiitokset :)


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 23 viestiä ] 

* UKK    * Etsi

Tänään on 22.09.2018 07:13


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 14 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com