* UKK    * Etsi

Tänään on 24.09.2018 12:18

Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 12 viesti√§ ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Sofula & T 16-08-08
ViestiL√§hetetty: 22.08.2008 17:46 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 25.01.2008 13:10
Viestit: 103
Paikkakunta: Pohjanmaa
Hmmm...Hääpäiväkertomus. Mistä aloittaisin? Aloitan perjantaista, häitä edeltävästä päivästä, sillä koko viikonloppu oli ikimuistoinen, täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita, unohtamatta sitä onnellista, seesteistä tunnetta, joka lämmittää vieläkin. (Niin, on myös myönnettävä, ettei tästä Suuresta Päivästä selvitty ilman järjetöntä väsymystä...)


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 24.08.2008 11:20 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 25.01.2008 13:10
Viestit: 103
Paikkakunta: Pohjanmaa
Kuvien viivästymisen takia kertomukseni valmistumisessa kestää, mutta toivon mukaan teillä rakkailla amosiskoilla riittää kärsivällisyyttä!
Kertomus saattaa myös olla turhan pitkä, mutta toivottavasti jaksatte sitten lueskella...


Kaikki kuvat ovat omia, joten ethän kopioi/käytä niitä, kiitos! :girl:


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 28.08.2008 12:08 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 25.01.2008 13:10
Viestit: 103
Paikkakunta: Pohjanmaa
PERJANTAI 15.8


Päivä tuntui alkavan kiireellä. Oli paljon asioita, joiden hoitamiset jouduimme lykkäämään syystä tai toisesta tälle päivälle. Ja niitähän tuntui riittävän loputtomiin...

Aikaisemmin tapahtunutta:

Olin tiistaina hakenut T:n vuokrapuvun Sein√§joelta, ja oletin tietenkin ett√§ ‚Äúpaketti‚ÄĚ sis√§lsi kaiken, mist√§ olivat sopineetkin.Noh, selvisi sitten illalla, ett√§ vuokrauspaikan t√§ti oli laittanut kansallispuvun kanssa _ TER√ĄTT√ĖM√ĄT _ puukot... T oli kuitenkin jo sovitusk√§ynnill√§ sopinut, ett√§ mit√§√§n ter√§tt√∂mi√§ puukkoja ei laiteta.(Itsell√§nikin her√§si kysymys, miten voi olla ylip√§√§t√§√§n olemassa ter√§tt√∂mi√§ puukkoja?) T√§st√§ sitten kimpaantuneena, is√§nt√§ l√§hti keskiviikkona k√§ym√§√§n paikan p√§√§ll√§, vain todetakseen ett√§ vuokrauspaikan ovet olivat kiinni, eik√§ ket√§√§n paikalla.
T sai onneksi puhelimitse yhteyden vuokraajaan, ja sopivat, että perjantaina kymmenen aikoihin kävisimme vaihtamassa puukot.

* * * * * * * * * * * * * *


Nousimme
aamulla ajoissa, ja minä lähdin ensimmäiseksi hoitamaan asioita apteekkiin.Siellä sitten mummojen ja pappojen kanssa jonottaessa vilkuilin kelloa hermostuneena. Pääsin kuitenkin hyvissä ajoin lähtemään apteekista, jotta pääsisimme suuntaamaan kohti S-jokea.
Puukot saatiin vaihdettua, ja samalla hoidimme viimeisiä hankintoja, mm.sinisiä kertakäyttömukeja boolia varten.Saimme tuhlattua aikaa tehokkaasti, sillä lähtiessämme S-joelta kello oli 11:00, ja olimme sopineet juhlapaikan talonmiehen kanssa kuittaavamme avaimet klo 12, jolloin myös pitopalvelu tulisi paikalle hoitamaan omia hommiaan...
Onneksi muistimme sentään matkalla, että meidän piti pysähtyä kotona hakemaan juhlapaikan koristelutarvikkeet yms...Seinäjoelta kun ei Vaasaan ehdi tunnissa, niin rupesin sitten hädissäni soittelemaan pitopalvelulle, että emme ehdi aivan kahdeksitoista paikalle.
Pitopalvelusta ilmoitettiin, etteivät hekään aivan kahdeksitoista ehtisi paikalle, joten suurta vahinkoa ei päässyt käymään.

Min√§ j√§in juhlapaikalle koristelemaan ja odottamaan pitopalvelua, ja T l√§hti hakemaan l√§heisest√§ Alkosta ennakkoon tilattuja juomiamme(kuvista puuttuu booliainekset...), sek√§ lantrinkilimuja yms. T oli ilmeisesti yht√§ hermostunut asioiden j√§rjestymisest√§ kuin min√§kin, sill√§ h√§n ajoi kaksi kertaa v√§√§r√§n kaupan pihaan hakiessaan juomia...Ensimm√§inen kerta oli kuitenkin ik√§√§n kuin onni onnettomuudessa, sill√§ emme ehtineet S-joen reissullamme katsomaan T:lle kenki√§ pukua varten ja h√§n sitten l√∂ysi keng√§t ‚Äúv√§√§r√§st√§‚ÄĚ kaupasta.

Is√§nt√§ kaartoi juomakuorman kanssa juhlapaikan pihaan, ja purimme auton. Samoihin aikoihin pitopalvelu tuli paikalle, ja p√§√§simme laittamaan p√∂yti√§ ja p√∂yt√§liinoja paikalleen. P√∂ytien j√§rjest√§minen olikin haasteellisempi teht√§v√§, kuin mit√§ olimme odottaneet. Hetken kiroilun ja hikoilun j√§lkeen, saimme kuitenkin p√∂yd√§t sopimaan, ja l√§hdimme pit√§m√§√§n ‚Äúlounastaukoa‚ÄĚ l√§heiseen pikaruokaravintolaan. Palatessamme juhlapaikalle, kaaso ja bm tulivat k√§ym√§√§n ja katselemaan paikkoja.

Aika lensi kuin siivillä, ja huomasimme että vanhempieni juna oli juuri saapumassa Vaasaan. Kakkukoriste(joka oli mahtava!), lahjapöydän asetelma (äitini tekemä), sekä helmikorut, joita käyttäisin hääpuvun kanssa tulivat vanhempieni mukana, joten hoidimme viimeisiä asioita juhlapaikalle, ja lähdimme kohti hotellia jossa vanhempani, veljeni ja vieraat yöpyisivät.


Otimme
vanhempani ja veljeni kyytiin, ja lähdimme juhlapaikalle. Kiersimme paikkoja, ja selvitimme vähän hääpäivän kulkua. Kotona odotti vielä pasteijoiden paistaminen (olin tehnyt jo aiemmin viikolla n.80 pasteijaa), joten veimme vanhempani takaisin hotellille, ja veljeni lähti mukaamme. Sovimme, että menemme illalla vielä syömään koko porukka hotellin alakerrassa sijaitsevaan ravintolaan, joten taas mentiin vauhdilla paikasta toiseen. Veljeni ja T lähtivät katselemaan autoa veljelleni läheisistä autoliikkeistä, ja minä jäin kotiin tekemään pasteijoita. Taikinat olivat levittelystä huolimatta vielä jäässä, joten en saanut aikaseksi mitään järkevää. Vaihdoin vaatteet ja soitin T:lle, että voivat tulla hakemaan minut, jotta pääsisimme lähtemään takaisin kohti Vaasaa.
Ajomatkalla sitten onnistuin istuessani poikkeuksellisesti takapenkillä, pudottamaan savukkeen tulipään autoon sisälle, ja tietäähän sen millainen show siitä syntyi!
Palaneita sormia, kiljumista, järjetöntä häsellystä...T pysähtyi tien sivuun, käski ulos, ja rupesi repimään auton penkkejä irti. Episodista selvittiin säikähdyksellä, ja palaneella sormella...
Jatkoimme siis matkaa, ja huomasimme että aikataulumme petti tunnilla...No, se ei ollut mitään uutta, joten päätimme olla stressaamatta aikataulujen kanssa ja pääsimme vihdoin ravintolaan. Paikallahan oli tietysti puolet suvustani ja muista vieraista jotka tulivat Helsingistä, joten eihän sieltä selvitty ihmisten ajoissa pois...

Kello lähenteli puolta yhtätoista, joten päätimme hienovaraisesti poistua paikalta. Menimme vielä juhlapaikalle hoitamaan loput koristelut, ja siitä kotiin.Olimme päivällä ostaneet kaksi suurta maitotonkkaa, joihin suunnittelimme keräävämme viljaa, jotka laitettaisiin juhlapaikan ulko-oven molemmin puolin.
Lähdimme siis pilkkopimeässä ajelemaan läheisille pelloille. Siellä sitten taskulampun kanssa kompuroidessa, saimme kiroillen todeta, että tuli tehtyä hukkareissu kun suurin osa viljasta oli vielä aivan vihreää! Jokainen voi varmasti kuvitella, kuinka kaksi väsynyttä ihmistä kompuroi ja kiroilee pilkkopimeässä taskulamput kädessä jonkun maajussin pellossa...

Lähdimme siis takaisin kotiin. Minä aloitin pasteijoiden paistelun, väsyneenä ja kiukkuisena yritin samalla pakata laukkua hotelliyöpymistä varten. T kirjoitti itselleen muistilistaa hääpäivää varten, sillä hänen ja bestmanin harteille jäi aika paljon tehtävää hääpäivän aamuun.
Siinä sitten ympäri kämppää juostessa meinasin unohtaa pasteijat uuniin...Siinä vaiheessa vannoin, etten halua enää lähiaikoina kuulla, haistaa saatika maistaa pasteijoita...
Sain pasteijat kuitenkin syötävinä ulos uunista, laukun pakattua, sekä muut tavarat järjestettyä hääpäivän aamua varten, ja sitten saikin laittaa pään tyynyyn, jotta ehtisi nauttia ruhtinaallisista neljän tunnin yöunista...


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 24.09.2008 21:49 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 25.01.2008 13:10
Viestit: 103
Paikkakunta: Pohjanmaa
LAUANTAI 16.8

Se Suuri Päivä!

Kampaajalla oli oltava klo 8:00, joten turhan pitkistä yöunista en tosiaan ehtinyt nauttia...
Pikaisesti suihkuun, hiukset kuiviksi, laukku kainaloon, puku mukaan, ja matkaan! T sai jäädä vielä hetkeksi nukkumaan, joten kävin moiskauttamassa pusun hänen poskelleen, ja lähdin kohti kaason kotia.
Kaaso ja bm olivat ilmeisesti jännittäneet hääparia enemmän, sillä olivat molemmat saaneet unen päästä kiinni vasta klo 04:00...Kaaso kun sai itsensä valmiiksi, ja pukunsa pakattua, lähdimme kohti Vaasaa, ja kampaajalle.
Ystäväni E, jota en ollut pitkään aikaan nähnyt, lupasi tulla kampaajalle napsimaan kuvia ja pitämään seuraa. Odottelin häntä hetken kampaajan ulkopuolella, ja kun hän pääsi paikalle, istahdin kampaajan tuoliin ja muutaman tunnin projekti pääsi alkuun!

Eihän sitä olisi uskonut, että tällaisesta väsyneestä suohirviöstä, oli mahdollista saada yllättävän sievä morsian!

Myös kaasolle tehtiin kampaus sekä meikki, joihin hän tuntui olevan tyytyväinen.


Täälläpäin ei ilmeisesti kampaamoissa (tai ainakaan tässä kyseisessä) ole totuttu siihen, että asiakas saattaa ilmaista suoraan mielipiteensä, ja kun E:n kanssa pähkäiltiin kampaustani, ja keksittiin,että sitä voisi hieman muuttaa, niin kampaajan ilme muuttui sen näköiseksi, kuin hän olisi nielaissut kokonaisen sitruunan... En antanut asian häiritä sen enempää, kampaus saatiin viimeistelyä vaille valmiiksi, kun meikkaaja tuli tekemään oman osuutensa.

Tässä vaiheessa T ja bm olivat jo liikenteessä, heille jäi aamuksi muutamia tehtäviä, kuten kukkien nouto kukkakaupasta, sekä hääauton koristelu. Kun kaason meikki ja kampaus oli saatu valmiiksi, hän lähti hakemaan läheisestä kaupasta jotain evästä morsiamelle, (joka ei ollut aamupalaa ehtinyt syömään) ja siirtämään automme hotellin pysäköintialueelle.

Meikkini oli jotakuinkin valmis, E laittoi kynsiäni, kun kännykkäni soi.
Rakas T siellä soitteli, ja kun kuulin mitä hänellä oli asiaa, tunsin kuinka naamani lehahti tulipunaiseksi.

T kertoi h√§nen is√§ns√§ kaatuneen aamulla polkupy√∂r√§ll√§ lenkitt√§ess√§ koiraa, ja h√§nt√§ vietiin samaisella hetkell√§ Sein√§joen sairaalaan.Sen hetkisten tietojen mukaan kylkiluita murtunut, enemp√§√§ ei tiedetty...Ensimm√§iset sanat mit√§ sain suustani, olivat: ‚ÄúT√§m√§ on eritt√§in huono p√§iv√§ pelleill√§ tuollaisilla asioilla!‚ÄĚ T kun olisi voinut aivan hyvin tehd√§ kiusaa, mutta asia oli tosi.
Oma vähäinenkin jännitys hävisi kyllä samantien tuon puhelun myötä. Appiukko ei siis pääsisi osallistumaan häihimme...Siinä sitten muutaman hermosauhun vedettyäni, istahdin takaisin kampaajan tuoliin, ja sovimme T:n kanssa, että he hoitaisivat kukkien noudon niin pian kuin mahdollista.

Kampaaja viimeisteli kampaukseni, kun äitini saapui myös kampaamoon. Siinä sitä sitten kaikki ihmeteltiin tätä appiukon tuuria, ja pidettiin sormet ristissä, jottei hänellä mitään sen vakavampaa olisi.

Aamu oli jo vierähtänyt aamupäivään, kello lähenteli puoli yhtä, ja äitinikin meikki ja kampaus oli valmis. Lähdin äitini kanssa kävelemään kohti hotellia, jossa vaihtaisimme kaason kanssa vaatteet. Kaaso oli vielä toistaiseksi laittamassa kukkia paikoilleen juhlapaikalla, mutta saapui yhden aikaan, ja aloitimme hikisessä, kuumassa hotellihuoneessa vaatteidenvaihdon.

Siinä sitten hetki ihmeteltiin, ja lähdettiin autoa kohti. Autoon änkeäminen olikin kokonaan oma ohjelmanumeronsa, luojan kiitos siitä ei ole yhtäkään kuvaa...Jotenkin en osannut jännittää ollenkaan, edes tässä vaiheessa, vaan lähinnä ihmettelin miksi ohikulkijat tuijottivat hymyssäsuin...

Saavuimme kirkolle...Näin pihalla isäni, T:n, bestmanin. Kaaso nousi autosta auttaakseen minut (tai siis enemmän valkoiselta lihapullalta muistuttavan) ulos. Isäni tuli vastaan luovuttaakseen minut portaiden luona odottavalle T:lle. Tässä vaiheessa olin hieman surullisena, sillä valokuvaajamme jökötti kirkossa sisällä vieraiden kanssa, eikä tästä luovuttamisesta ole yhtäkään kuvaa...

Is√§ni luovutti minut T:lle, ja siirtyi sis√§lle. Me j√§imme odottamaan kirkon ovelle Is√§ Matin merkki√§, milloin saisimme astella kirkon ‚Äúsisemmille‚ÄĚ oville. Siin√§ odotellessa sitten p√§hk√§ilimme, pitik√∂ meid√§n sytytt√§√§ tuohukset jo t√§ss√§ vaiheessa, vai vasta my√∂hemmin. Se oli ainoa asia, jota emme harjoituksista huolimatta muistaneet... T p√§√§tti kuitenkin, ett√§ parempi sytytt√§√§ ne nyt, saahan ne sitten puhaltaa sammuksiin jos on tarve.

Kauaa ei tarvinnut odottaa, kun Isä Matti nyökkäsi, ja lähdimme hitaasti kävelemään häntä kohti.
Jälkeenpäin ihmettelimme, sillä kumpaakaan meistä ei jännittänyt. Itse lähinnä jännitin sitä, kompastunko helmaani, tallonko papin helmoille, tai onnistunko kärventämään papin tuohuksellani...

T√§st√§ siis alkoi yhteinen matkamme. Ensimm√§inen toimitus oli siis kihlaus, jonka j√§lkeen siirryimme ‚Äúkirkon pariin‚ÄĚ, ja Is√§ Matti laulajineen toimitti mit√§ kauneimman avioliittoon siunaamisen.
En ehtinyt kiinnittämään huomiota vieraisiin sen kummemmin, kukaan ei tiettävästi itkenyt, vaikka vakavia kasvoja tuntui riittävän. Myös seppeleiden käyttö kruunujen sijaan sujui Isä Matilta hienosti.
Koko ‚Äúshow‚ÄĚ sujui kunniakkaasti, mit√§ nyt pappi unohti antaa meille luvan suudella, mutta otimme ohjat omiin k√§siin ja suutelimme sitten kirkon portailla.

Kaaso ja bm suoriutuivat hienosti myös koufeta-korin kanssa!

Lähdimme ajelemaan kaupungin läpi kohti juhlapaikkaa. Hetken piti kirkon pihalla miettiä (ja talloa helmoja), pitäisikö autoon änkeä ensin morsian, vai hääpuku... oli hupaisaa katsella ohikulkijoiden ilmeitä, kun hääautossamme oli tummennetut takaikkunat, eikä meitä nähty!

Pääsimme juhlapaikalle, siirryimme terassille odottamaan vieraita ja kun vanhempani, sekä T:n äiti pääsivät paikalle, aloitimme vieraiden kättelyn.

K√§ttelyt ja halailut saatiin hoidettua, siirryimme juhlamaljoinemme sis√§lle ja kun kaikki vieraat l√∂ysiv√§t paikoilleen (laitoimme plaseerauskartan hieman huonoon paikkaan, sill√§ ihmiset porhalsivat siit√§ tyylikk√§√§sti ohi, ja sitten ihmetteliv√§t mihin pitik√§√§n menn√§...) is√§ni piti lyhyen ja ytimekk√§√§n puheen: ‚ÄúKiitos, ett√§ p√§√§sitte paikalle, toivotetaan onnea S:lle ja T:lle‚ÄĚ

Puhe oli pidetty, onnittelumaljat juotu, oli ruokailun vuoro. Isä Matti ja yksi kreikkalaisista vieraistamme siunasivat ruoan, jonka jälkeen lähdimme hakemaan ruokaa.

Ruokapöytä näytti mahtavalta, ruoat näyttivät mahtavilta ja ennenkaikkea kaikki oli hyvää ja tuntui maistuvan! Itse en tietenkään saanut kuin muutaman suupalasen syötyä...
Olimme sopineet potrettikuvauksen tapahtuvan ruokailun yhteydessä, vieraat saisivat jatkaa syömistä, kun me livahtaisimme kuvaajan ja bm:n kanssa kuvauspaikalle.

Potrettikuvat onnistuivat yllättävän hyvin, tosin huomasimme, ettei kuvaajalla ollut minkäänlaista ideaa, millaisia kuvia hän voisi ottaa, puhumattakaan aloitekyvystä. Häntä piti koko juhlan aikana neuvoa ja pyytää ottamaan sieltä ja täältä kuvia...Onneksemme muillakin oli kameroita mukana, joista vielä tänäkin päivänä (syyskuun loppupuolella) on osa saamatta käytännön syistä.
T√§ss√§ kuitenkin tilannetta hyvin kuvaava otos :‚ÄúHermosauhut‚ÄĚ

Saimme potrettikuvat napsittua, ja lähdimme takaisin juhlapaikalle. Hetken aikaa ehdimme seurustelemaan ihmisten kanssa pihalla, kun kaasolla ja bm:llä olikin jo ohjelmaa tiedossa...

Ohjelmaan kuului mm.ilmapallolupaukset (ilmapallot piti saada räjäytettyä istumalla, ja lukea ilmapallon sisältä löytyvä lupaus toiselle), kaulinviesti (jossa naisille ja miehille oli omat kaulimet, jotka pistettiin kiertämään pöydissä. Miehet kirjoittivat nimensä kaulimeensa, naiset omaansa ja se kumpi kaulin olisi nopeammin takaisin, määrittäisi vallan kotona...Kävi kuitenkin niin, että naisvieraita oli huomattavasti enemmän, joten bm teki myönnytyksen, ja sanoi että voisimme vuorotella vallankahvassa!), muutama tietovisa (joista yhdessä valittujen herrasmiehien kravatit lyhenivät dramaattisesti väärien vastauksien myötä), sekä myöhemmin illasta myös karaoke.


Hääkakku
oli niin ulkonäöllisesti kuin maultaankin aivan mahtava. Kakku leikattiin tyylikkäästi T:n isommalla puukolla. Kumpikaan ei leikattaessa polkaissut, mutta hetken empimisen jälkeen täräytin lattiaa niin, että juomalasit helisivät ja T hieman jälkijunassa polkaisi myös. Onneksi meillä ei ole koskaan ollut ongelmaa tämän asian suhteen, joten tömistely oli lähinnä vieraiden mieliksi...

Kakkua maistellessa DJ:mme saapui paikalle. T k√§vi h√§nen kanssaan juttelemassa h√§√§tanssistamme. Olimme suunnitelleet tanssivamme Willbergin ‚ÄúAamun‚ÄĚ tahtiin, mutta en ollut polttanut kyseist√§ kappaletta levylle, joten T k√§vi selvitt√§m√§ss√§ tilannetta. H√§n kun oli varma, ett√§ kyll√§ nyt niin klassinen kappale dj:lt√§ varmasti l√∂ytyy.
No, ei löytynyt. T palasi pöytäämme, ja ilmoitti, että dj LAULAA meille häävalssin. Olin aluksi järkyttynyt, kauhistunut, mitä nyt voi ihmisen pienessä mielessä käydä tunnetiloja läpi, kun olin nähnyt dj:n farkuissa ja t-paidassa. Henkilö, joka näytti ensisilmäyksellä lähinnä joltain pubiruusulta, tai rekkakuskilta laulaisi meille häävalssin?!?!!?

Noh, turhaan järkytyin, dj lauloi meille jonkun Matin&Tepon valssin oikein erinomaisesti (en edes muista mikä kappaleen nimi oli...), jota sitten epätoivoisesti tanssimme, odottaen että kappale vihdoin loppuisi, sillä kappale tuntui kestävän ja kestävän, ja kestävän...
Ja tottahan sitten perään dj lurautti ilmoille jonkin toisen valssin, ensimmäistä nopeamman, ja siinähän sitä sitten hääpari hikoili hädissään...

Onneksi sitten (ja hieman yllätyksekseni) vanhempani, T:n äiti ja veli ilmeistyivät tanssilattialle. Siinä sitä sitten pyörähdeltiin milloin kenenkin käsissä, hääpuvun helmaa enemmän ja vähemmän talloen!


Loppuilta
sujui iltapalan, boolin ja muiden juomien sekä karaoken parissa, ja kaikilla tuntui olevan mukavaa.
Jossain vaiheessa alkuiltaa olin p√§√§tt√§nyt, ett√§ juhlav√§en ‚Äúkoostumuksesta‚ÄĚ johtuen, antaisin morsiuskimppuni kummityt√∂lleni, eik√§ t√§m√§ p√§√§t√∂s tuntunut haittaavan ket√§√§n.
No, siin√§ sitten vieraiden kanssa jutellessa ja hy√∂riess√§ ymp√§riins√§, kummitytt√∂ni oli ehtinyt muun perheens√§ kanssa pihalle odottamaan taksia. Olin jotenkin sitten onnistuneesti siirtynyt juuri sis√§√§n, ja kun kuulin ett√§ kummityt√∂n taksi oli juuri kaartanut pihaan, sain suustani eritt√§in ‚Äúnaisellisesti‚ÄĚ karjaisemaan kaksi ei-niin-kaunista sanaa: ‚ÄúVOI V***U!‚ÄĚ...Jokainen voi mieless√§√§n kuvitella vieraiden ilmeet...
Siin√§ sitten l√§hdettiin bestmanin kanssa juoksemaan taksia kiinni...‚ÄĚHarmi‚ÄĚ ettei t√§t√§ episodia kukaan p√§√§ssyt taltioimaan, mutta ei se kyll√§ varmasti kenenk√§√§n muistista kovin helposti haalistu...

Sukkanauhankin kanssa sitten improvisoitiin. T:n ty√∂kaveri-oppipoika oli sopivassa maistissa pihalla, ja siin√§ sitten sukkanauha pujotettiin t√§m√§n nuoren miehen p√§√§n ymp√§rille...H√§n sai sitten viel√§ bonuksena risaiset stay-up:ni kaulaan roikkumaan, n√§ky oli aika koominen...J√§lkeenp√§in sitten sain kuulla, kuinka t√§m√§ nuorimies oli ihmetellyt, kun tytt√∂ jota h√§n oli ‚Äútapaillut‚ÄĚ ei ollut kovin mieliss√§√§n t√§st√§ asusteesta...

Ja hääyön tapahtumat ovat varmasti monelle tuttua kauraa... ;) (Uni maistui molemmille)

Seuraavana aamuna odottikin sitten juhlapaikan siivoaminen, ja lahjapöydän tyhjentäminen...

Jos nyt joku todella jaksoi lukea tämän sekavan ja elämänkerralta vaikuttavan hääpäiväkertomuksen, niin se on hatunnoston ja kiitoksen paikka!
Kiitän tässä lopussa myös kaikkia niitä amoriinisisaria, jotka ovat tavalla tai toisella olleet mukana elämässä tätä suuren päivän suunnittelussa ja toteutuksessa loppumetreille saakka!


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 26.09.2008 14:09 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 05.01.2008 18:11
Viestit: 847
Paikkakunta: Seinäjoki
Rakkaus ei ole toisiinsa tuijottamista,
vaan yhdessä samaan suuntaan katsomista.
Onnea yhteiselle matkallenne.

Kuva

_________________
Jokaiseen sääntöön on olemassa poikkeus, paitsi siihen sääntöön,
että jokaiseen sääntöön on poikkeus, se on sikäli poikkeava sääntö.


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 26.09.2008 19:56 
Hauskasti ja aidosti oot kirjottanu teiän päivästä. Huippu tuo kimpun luovutus episodi. Voin vaan kuvitella vieraiden ilmeet tuon "voi v***u"-lausahduksen ansiosta :lmao2: .

Ja kuten jo sun päiväkirjassakin taisin käydä toteamassa, niin tuo sun pukusi on sulle kyllä niin täydellinen!


Yl√∂s Etusivu
  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 27.09.2008 09:22 
Poissa
Suojelusenkeli
Suojelusenkeli

Liittynyt: 11.05.2008 14:05
Viestit: 201
Paikkakunta: Helsinki
Ihania kuvia!


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 27.09.2008 23:31 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 18.05.2008 11:48
Viestit: 1689
Paikkakunta: Läntinen Suomenmaa
Heippa!
minä kaipailin kertomusta tuolla 2008 morsionten puolella mutta täältähän se löytyikin!
oikein kivalta vaikutti teidän päivänne ja ihanan kaunis morsian oli hääpäivänään!
oikein paljon onnea ja rakkauden täyteisiä päiviä teille jatkossakin! :girl:

_________________
Rakas esikoisemme syntyi 6/11
Niin kovasti odotettu pikkukakkonen (LA 4/14) menehtyi rv 9, 9/2013


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 18.11.2008 09:32 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 13.02.2007 10:08
Viestit: 31
Ihanat häät ja kaunis kaunis morsian todella. Teillä olikin vähän erilaiset seremoniat, mutta takuulla upeat kuvista päätellen.


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 03.02.2009 11:15 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 23.10.2007 13:40
Viestit: 824
Paikkakunta: Kotka
Ihana kertomus ja ihanat kuvat! :faint: ONNEA!!!

_________________
Ota selvää millainen olet ja yritä olla sellainen!

hääpäiväkertomus
Rouvan eloa


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 25.07.2009 22:31 
Poissa
Arkkienkeli
Arkkienkeli

Liittynyt: 12.05.2009 13:55
Viestit: 306
Paikkakunta: Helsinki
Ihanat kuvat ja liikuttava kertomus. :kiss:

_________________
hihi, me mentiin salaa naimisiin<3


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiL√§hetetty: 26.07.2009 15:54 
Poissa
Administraattori
Administraattori
Avatar

Liittynyt: 20.06.2009 19:51
Viestit: 1862
Paikkakunta: Vihti
Ihana kertomus, kiitos, että jaksoit sen kirjoittaa! Kuvat olivat hienoja ja kuulostaa siltä, että teillä on todella ollut ikimuistoinen päivä :flower:


Yl√∂s Etusivu
 Profiili  
 
N√§yt√§ viestit ajalta:  J√§rjest√§  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 12 viesti√§ ] 

* UKK    * Etsi

Tänään on 24.09.2018 12:18


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 18 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hypp√§√§:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com