* UKK    * Etsi

Tänään on 26.09.2018 04:25

Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 44 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 30.10.2007 16:15 
Poissa
Rouva Palstanhenki
Rouva Palstanhenki
Avatar

Liittynyt: 10.12.2006 19:17
Viestit: 1074
Paikkakunta: Lahti
Kuvat on menneet pois.


Hääpäivä 20.10.2007 - klo 8:44

Hääpäivä alkoi sulhaseni herättäessä minua, "arvaa paljon kello on?" ....no, kello oli 8.44....ja sulhasen parturiaika oli alkanut 8.30...mikä herätys! Sillä hetkellä ehkä tuli muutama ruma sana suusta ja sitten päätöntä juoksentelua hetken aikaa! Sulhanen lähti kiireesti kampaajallemme - mutta ei tilanne niin paha ollut. Kampaaja sijaitsee ihan tässä vieressä ja on tuttu&ihana, joten morsiuspari sai vain hyvää unta, jotta jaksoivat koko päivän juhlia. :wink: Niin ja kellon soimattomuus oli sulhasen vika....

Minä keräsin kaiken tarvittavan kasaan, nopeat pesut ja isäni tuli hakemaan minut kimpsuineni. Pukeutuminen tapahtui vanhempieni majapaikassa - joka sekin oli näpsäkästi tällä samalla kadulla. Kannattaa siis keskittää kaikki tarpeellinen, niin sitten ei haittaa vaikka vähän nukkuisi vaikka pommiin!

Eräs ystäväni häissä kommentoi, että vuodet tietynlaisissa työ- ja luottamustehtävissä ovat luoneet sellaisen stressin sietokyvyn, että hääaamunakin nukkuu kuin lapsi :D - meikkaajamme taas oli hyvin hämmästynyt, että ei ollut ikinä kuullut, että joku nukkuisi hääaamuna pommiin - yleensä kuulemma heräillään jo aamuyöstä jännittämään... :fiiu:

Tavarat vietyäni minäkin parkkeerasin itseni kampaajalle, jossa meikkaajamme jo meikkasi äitiäni ja mies oli jo parturoitu - ja kampaajamme "ajoi" partaa veitsellä sulhon kuontalosta. Tämän luxuksen mies sai myös pommiin nukkumisen takia - koska ei ehtinyt kotona ajelemaan! Olen siis käyttänyt aikaa kaikkien positiivisten asioiden keksimiseen pommiin nukkumisesta! :D

Isäni haki kaason asemalta ja sitten meitä kaikkia meikattiin, puunattiin ja upeita kampauksia ilmaantui kaikille. Välillä avattiin shampanja-pullo, joka kaason kanssa oltiin hankittu jo kesällä. Ihanan kallista! :D

Lopulta kaikki oli valmista. Kaaso lähti pukeutumaan vanhempieni majapaikkaan ja minä jäin viimeiseksi vielä meikkiin. Juoksentelin sitten verkkareissa, hunnussa, täydessä meikissä ja toisessa kädessä kesken ollut skumppalasi ja toisessa skumppapullo kampaajalta vanhempieni majapaikkaan. Oli voittajaolo! Harmi, ettei ollut kukaan kuvaamassa sitä, muutama auto tööttäili ja vilkutteli minulle.

~klo 12:30

Kaaso oli jo pukeutunut ja aloitettiin minun pukemiseni. Alusvaatteet, sukat, vannehame ja ThePuku. Vaatteet olivat nopeasti päällä, koska pukuni oli ihan yksinkertaista mallia - kunhan veti päälle! Mutta puvussa kuitenkin on nyöritysnarut takana ja niiden laittaminen vie aikansa....varsinkin, kun narut eivät olekaan mukana, vaan isäni piti lähteä niitä vielä juoksemaan meiltä kotoa! Onneksi isäni juoksee maratoneja - joten tämäkään takaisku ei morsiamen hyvää mieltä pilannut! Valokuvaajammekin astui kuvioihin tässä vaiheessa ja pääsi todistamaan kameroineensa, kun kaasoni nyöritti pukuani ensimmäistä kertaa - samalla, kun minä liimailin Broaway-kynsiä käsiini! Kaaso kommentoi "En olisi sulle koskaan päiväkodissa sanonut mitään, jos oisin tän tiennyt!" :lmao2:
Valokuvaaja ihmetteli tyyneyttä, kuten olivat ihmetelleet kampaaja ja meikkaajakin. Morsian nyt vaan on sellainen aina. Kuvat kyllä näyttävät, että jännittää kauhesti!

Samaan aikaan toisaalla, sulhanen oli aikataulusta hiukan jäljessä, koska kukkien laitto juhlapaikalle oli vienyt vähän pidempään kuin ajattelimme - apuna oli kuitenkin sulhasen äiti ja minun isäni. Sulhanen pukeutui kotona. Sulhanen saapui Jaguarilla noutamaan kauniin morsiamensa ja morsiamen kauniin kaason :) Näin myös ensimmäistä kertaa upean kimppuni! Kovasti piti, että mitä pitäisi olla mukana - aamu, kun oli aikamoista sähläilyä! Kynnet olivat juuri liimatut, joka on havaittavissa tästä!Lähdimme kohti juhlapaikkaa ottamaan kuvia.

Juhlapaikalla oli kaunis järvenranta, jossa kuvia voitiin ottaa. Kaaso toimi kuvaajan apuna. Lämpötila oli aikalailla +3 astetta ja tunnin kuvaamisen jälkeen oli ihan mukava päästä sakastin lämpöön.

_________________
Tahdottiin 20.10.2007


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 30.10.2007 23:12 
Poissa
Rouva Palstanhenki
Rouva Palstanhenki
Avatar

Liittynyt: 10.12.2006 19:17
Viestit: 1074
Paikkakunta: Lahti
~ klo 14:00

Sakastissa hermostutti kyllä, mutta päällisin puolin olin ihan rauhallinen. Ystäväni H ja K hoitivat ohjelmien jaon kirkossa.

~klo 14:30
Sitten lähdimme isäni kanssa kiertämään etuovelle ja siinä sitten oltiin! Aika absurdihan se on ja ei siinä kyllä oikein tajua mitä tapahtuu, kunnes Prinsessa Ruusunen kajahtaa, ovet aukeavat ja kaikki rakkaat seisovat siellä vastaanottamassa. On se aika WOW-tunne!

Kaikki meni hienosti ja isäni luovutti minut sulholle. Alttarille polvistuessa huomasin, että kengät olivat kyllä liian isot....ostin ne kesällä Kreetalta lämpötilan hipoessa +50-astetta - mutta hyvin niilläkin mentiin! :)

Pappi puhui mukavasti ja kirkkokansa meidän lisäksemme sai myös nauraa! Saimme puheen papilta mukaan, se oli mukava ele. (myöhemmin huomasin kirjoitetussa puheessa nimeni olevan jatkuvasti väärin kirjoitettuna...) Serkkuni lukivat raamatun pätkän, Star ja bestman osallistuivat rukoukseen. Virsi veisattiin, tahdottiin ja pussattiin! Itkua pidättelin hyvin - sormuslupauksissa kyllä tuli itku. :( Olin kuitenkin rauhallisempi kuin harjoituksissa - harjoituksissa itketti koko ajan! Toivo Kuulan tahtiin lähdimme ensimmäiselle matkalle . Katsoin kaikkia vieraita ja käytävän lopussa minua rupesi samaan aikaan itkettämään ja naurattamaan- oikea jännityksen-purkautumis-shokki-paniikki-kohtaus! :D Joku luuli, että olin meinannut kompastua -takaapäin oli näyttänyt siltä. Sain itseni kuitenkin kasattua ja jo helpotti. :)

Kaaso tuli hakemaan meidät ja sitten pääsimmekin riisisateeseen. Emme tajunneet edes juosta kujan läpi, vaan kuljimme rauhallisesti ja riisihän sitten riitti. Bestmanin ohjastama Jagge odotti meitä ja lähdimme pienelle kierrokselle hengähtämään. Nastolan ABC:llä käytiin suurimmat riisit puistelemassa - ja sitten nokka takaisin kohti juhlapaikkaa.

_________________
Tahdottiin 20.10.2007


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 31.10.2007 08:59 
Poissa
Rouva Palstanhenki
Rouva Palstanhenki
Avatar

Liittynyt: 10.12.2006 19:17
Viestit: 1074
Paikkakunta: Lahti
~ klo 15:30

Molempien vanhemmat ottivat vieraat vastaan ja ihmiset löysivät paikkansa. Tässä ihmisetön kuva juhlapaikasta.
Me tulimme sisään taputusten kera. Isäni nostatti maljat ja piti puheen. Seremoniamestarimme otti tilanteen haltuun! Olimme tehneet valokuvista pienen videon Windowsin Movie Makerilla. Katsoimme sen, oli mukava, että ihmiset nauroivat ja eläytyivät, vaikka videolle oli vähän liian valoisaa. Katsoimme videon vielä illalla uudestaan. Yleisön pyynnöstä meidät onniteltiin ja halailtiin tässä välissä.

Ja sitten syötiin! Minulle ei kyllä maistunut yhtään, mutta kaikki muut kehuivat ruokaa. Eli siis ruoka oli todella hyvää - mutta vähän liikaa oli morsiamelle ympärillä ihmettelemistä, että olisi ruoka maistunut! :)

_________________
Tahdottiin 20.10.2007


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 31.10.2007 11:05 
Poissa
Rouva Palstanhenki
Rouva Palstanhenki
Avatar

Liittynyt: 10.12.2006 19:17
Viestit: 1074
Paikkakunta: Lahti
Syömisen jälkeen oli valokuvausvartti...tai tarvittava aika...ulkona ja kaikenlaisissa kokoonpanoissa. Tässä välissä tätini miesystävä esitti yllätys-lauluesityksen. Sitten sulhasen isä piti puheen. Ystävämme lauloi meille yhdessä musiikista vastanneen duon kanssa. Sen jälkeen vieraat testasivat tuntemustaan hääparista. Leikki oli Amoista tuttu: kaikki vieraat nousivat ylös ja vastasivat sitten ei/kyllä kättä nostamalla ja jos vastasi väärin, joutui istumaan. Aika nopeasti löytyi voittaja.

Sitten oli vuorossa kakunleikkuu ja kahvittelut.

Tasaiset kumipohjat morsiamen kengissä rajoittivat jalan polkemista pahasti, mutta FB:n GrandMaster-kivi-paperi-sakset-morsian hoiti asian kyseisellä pelillä. Kolmannella kerralla saatiin ratkaisu asiaan...ja mä hävisin. :?

Katsokaa mitä isäni tekee! Ja kaikki kamerat ikuistavat! :lmao2:

Koko ajan oli mukavasti aikaa kulkea vieraiden seassa ja tila antoi siihen mahdollisuuden, kun tilaa oli. Se oli yksi tärkein toiveeni juhlapaikasta, että liian isoa porukkaa ei tungeta mihinkään "koppiin"! :) Muusikot soittivat musiikkia sisääntullessa ja ruokailujen taustalla. Se oli myös alkuperäisiä toiveitani ja olin todella tyytyväinen soittajiimme!

_________________
Tahdottiin 20.10.2007


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 31.10.2007 11:05 
Poissa
Rouva Palstanhenki
Rouva Palstanhenki
Avatar

Liittynyt: 10.12.2006 19:17
Viestit: 1074
Paikkakunta: Lahti
Kahvin jälkeen sulhasen polttariporukka ryösti morsiamen. Olin kovasti ryöstöä toivonut ja hiljaiset toiveet olivat löytäneet perille; olin kyllä ryöstöstä hämmästynyt ja en sitä yhtään osannut odottaa! Melko perinteisesti sulhanen sai rustata yleisöltä saatujen apusanojen mukaisen runon. Runo kirjoitettiin vieraskirjaan, joten se on hyvässä tallessa. Ihan joka morsiamen runossa ei kyllä oteta kantaa korkeakoulujen duaalimallin nykytilaan! :lmao2: Morsian sai takakontti-kylmän olusen. Ja runokin valmistui ja oli oikein mainio - joten pääsin takaisin tuoreen aviomieheni haltuun! Sitten taisimme kiitellä ihmisiä ja vedimme tietovisan liittyen pöytien nimiin. Yhteinen harrastuksemme Viro vilahteli nimissä. Yleisen höpöttelyn lisäksi heitimme vielä sukkanauhan ja ruusukimpun...jonka piti olla fortune-kimppu, mutta lyhyt lentomatka yhdistettynä pitkään vieraaseen....ei ollut paras yhtälö ruusujen leviämiseen kunnolla! :D
Lahjoja tuli paljon! Ne avattiin sitten vasta häämatkan jälkeen.

_________________
Tahdottiin 20.10.2007


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 31.10.2007 11:05 
Poissa
Rouva Palstanhenki
Rouva Palstanhenki
Avatar

Liittynyt: 10.12.2006 19:17
Viestit: 1074
Paikkakunta: Lahti
Hääyö Radisson SAS - Ruoholahti, Helsinki

Vuorokausi oli jo vaihtunut, kun kaason kyydissä kaarrettiin hotellin pihaan. Respa onnitteli ja pääsimme huoneeseemme. Vanhempani olivat tilanneet meille skumppaa ja yöpalaa. Syötiin ja poksautettiin päivän viimeinen skumppa! Lievää ylikierrosta oli ilmassa. Huntua irroteltiin ja irtoripsiä napsittiin pois. Kampaus ja meikki olivat pysyneet niin hyvin, että harmitti niitä "tuhota". Hotellilla oli käynyt pieni virhe, kun huone oli "katettu" yhdelle - tullessamme huomasimme, että vuoteella oli yksi aamutakki...mutta emme miettineet asiaa sen enempää. Aamulla tajusimme, että toinen aamutakki ja toinen PEITTO olivat kasattu kaappiin...olimme koko yön vuorotellen heränneet ilman peittoa...yöllä luulimme, että peitto oli vain kahdelle tarkoitettua mallia - mutta ei ollut! :D Muuten yö meni mukavasti ja hääyö tuli vietettyä :wink: !

_________________
Tahdottiin 20.10.2007


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 31.10.2007 11:06 
Poissa
Rouva Palstanhenki
Rouva Palstanhenki
Avatar

Liittynyt: 10.12.2006 19:17
Viestit: 1074
Paikkakunta: Lahti
22.10-28.10.2007 Häämatkalla

Häämatkalle lähdettiin reippaina heti hääyön jälkeen. Kohteena Grand Rose Spa (http://www.grandrose.ee) Saaremaalla. Laivalla käytiin syömässä brunssia ja kaikki hääpäivän asiat juoksivat päässä. Tallinnaan päästyämme meitä oli vastassa kuski ja opas. Olimme ainoat asiakkaat! Tallinnasta matkasimme sitten autolla, laivalla ja autolla Saaremaan Kuresaareen. Matkasta on jäänyt mieleen vain hysteeriset naurut, pientä väsymystä saattoi olla ilmassa. :D

Hotelli oli juuri niin kuin olimme odottaneet ja kylpyläosasto hoitoineen myös. Kylpylässä oli erilaisia altaita, vesihierontoja, lämmitettyjä tuoleja, saunoja ja suihkuja. Matkaan kuului pari hoitoa per päivä ja lisäksi ostimme yhteisen hieronnan ja yhteisen saunahoidon. Ruoka oli taivaallista ja ravintola tyylikäs. Ruoat kuuluivat matkaan. Ilmatkin suosivat meitä ja kaunis, kuiva syksyilma oli kanssamme koko viikon. Kylpylä oli yhtä ruusua, ruusua ja ruusua!

Aika paljon makailimme kylpyläosaston altaissa ja lepotuoleissa ---ja lepäilimme kauniissa huoneessamme. Välillä piti käydä toki ulkona ja villisikajuhlilla kävimme myös!

Ihana matka!
:faint:

Ja oli niin ihanaa mennä naimisiin ja tutustua Amoriineihin sähköisesti ja livenä....ja vihkiminen ja juhlat ---ja tämä muistelu! ...ja rouvana olo! Olen niin onnellinen!
:faint:

_________________
Tahdottiin 20.10.2007


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.11.2007 12:45 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 20.09.2006 12:54
Viestit: 838
Paikkakunta: Turku
Voi ihana! :faint:

Onneksi olkoon vielä näin jälkikäteen avioitumisesta, mä en nyt oikein tiedä mitä mä ihastelisin ensiksi...

No ainakin sitä, että vaikka ennen häitä kirjoittelit kaaospäätöksistä tyyliin "floristi pikakilpailutus" jne, niin eipä uskois. Kaikki näyttää niin loppuun asti mietityltä, yhteensopivalta ja tyylikkäältä. :faint: Including eriyisesti morsiamen puku, joka on jotenkin "sun näkönen" :? :D :faint: Eli tosi kiva nähdä miten "täydelliseltä" kaikki näyttää, vaikkei kaikkea oltukaan mietitty etukäteen valmiiksi jo vuotta aikaisemmin. Tämä luo uskoa omiinkin häihin :D

Ja ihania valokuvia! :worship: Erityisesti kuva sulhasesta ja bestmanista on niiin loistava! :D

Ja sitten vielä häämatka Saarenmaalle :faint: Kuressaare on tosi nätti kaupunki ja tähän aikaan vuodesta siellä on jo tilaa hengittääkin. Kuulosti tosi ihanalta ja rentouttavalta matkalta kaiken häähulinan jäkeen! :wink:

Niin että tiivistettynä: onnea (vielä melko) tuoreelle avioparilla ja voi vitsi teillä näyttää olleen ihanat häät!

_________________
Alanneen elämää häiden jälkeen
Häät 1.3.2008 ja matka Curacaolle


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.11.2007 13:01 
Poissa
Rouva Palstanhenki
Rouva Palstanhenki
Avatar

Liittynyt: 10.12.2006 19:17
Viestit: 1074
Paikkakunta: Lahti
:girl: Kiitos alannee...

Olisi ihana laittaa kuvia näytille, joissa kaikki kuvassa olevat vieraat nauravat! Minusta ne ovat ihania ja kannatti maksaa valokuvaajalle saadakseen varmuuden, että joku on sentään viihtynyt! :wink:

_________________
Tahdottiin 20.10.2007


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.11.2007 13:43 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 07.09.2006 15:51
Viestit: 1641
Paikkakunta: Lahti
:faint: Oi voi, tätä on odotettukin :D
Ihanata ihanata <3

Ja meidän talo vilahtelee tuolla kuvissa, ainaki pari kertaa :D
Hitto, mähän oisin siis voinu bongailla sun menoa meidän olkkarin ikkunasta :lmao2:

Ja kohta utelen tosta kampaajasta mut taidan tehdä sen yv:llä

_________________
Mardu ja Samppi 281207


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.11.2007 15:26 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 19.02.2006 17:41
Viestit: 1118
Ihanaa!! :clap: Tosi upeita kuvia, sä oot niin kaunis, ai että! :faint:

Toi tarina on niin hauskasti kerrottu, aamuisesta pommiinnukkumisesta repeilin täällä keskenäni... :D ja kaason toteamuksesta, kun nyöritti pukuasi... ja että "polkasun" sijaan on kivi-paperi-sakset... ja kun fortunekimppu ei ihan toiminutkaan... :lmao2:

Aivan ihana tuo sun jännityksenpurkautumiskohtaus kirkossa. <3 Varmasti oli upeat ja tunnelmalliset häät! Ja Saarenmaalta on ihania kuvia, voi että, haluis itekin päästä taas tuolla käymään! :nod:

ONNEA JA RAKKAUTTA TEILLE, IHANAISET!! <3

_________________
Kun nainen sanoo arvostavansa elämässä yksinkertaisia asioita, miksi hän aina katsoo miestään...


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.11.2007 17:19 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 09.09.2005 14:23
Viestit: 2420
Paikkakunta: Mikkeli
Aivan mahtava päivä teillä ollut, ja häämatka myös :faint:

Upeita kuvia oli myös tuolla linkeissä, sulhasesta ja bestmanista tosi hauska, ja teistä siellä puden alla käsi kädessä... Aivan ihanaa.... :faint:

Onnea vielä kerran :cheers:

_________________
Unelmista tuli totta 11.8.07
Saikkila


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.11.2007 17:44 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 01.08.2006 13:51
Viestit: 1436
Paikkakunta: R-salmi
Piti heti tulla katsomaan kuvat ja lukemaan teksti uudestaan :)

Oi että, hienolta kuulostaa ja näyttää :)

_________________
Ainoastaan sydämellään näkee hyvin.
Tärkeimpiä asioita ei näe silmillä.

- Antoine de Saint-Exupery


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.11.2007 21:44 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 16.02.2007 14:33
Viestit: 47
Paikkakunta: Satakunta
Hieno hääpäiväkertomus ja häämatkakin kuulosti ihanalta :faint:


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.11.2007 09:41 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 10.05.2007 12:04
Viestit: 483
vitsi te ootte upee pari, ja tuo ilma vielä kruunaa tuon! :faint: tuli muuten aika jännä fiilis, kun katoin tota teiän kirkko kuvaa.....(käy kattoo mun päikyst, kunhan tuo ämpäri taas alkaa toimiin....)

_________________
rouvana 110807lähtien

poju 11.9.2006
tyty 18.7.2010


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.11.2007 09:43 
Poissa
Palstanhenki
Palstanhenki
Avatar

Liittynyt: 10.03.2005 09:45
Viestit: 2819
Paikkakunta: Helsinki
Ihana kertomus ja todella upeita kuvia! Tykkäsin kovasti siitä kirkossa ylhäältä päin otetusta kuvasta... kaunis!

Häämatkakin kuulosti kivalle - ihana keli teillä on ollut matkassa!

_________________
Life's under no obligation to give us what we expect.
- Margaret Mitchell


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.11.2007 12:24 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 13.08.2004 07:46
Viestit: 2538
Paikkakunta: Pori
Kiitos talvis kaikista upeista kuvista joita olet palstalle tuonut muutenkin, ja nyt vielä nämä kauniit!

Onnea vielä teille kahdelle! :bye:


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.11.2007 13:49 
Todella kaunis kertomus :( ja kuvat :faint: .

Oikein paljon onnea vielä kerran!!!


Ylös Etusivu
  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.11.2007 14:18 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 06.12.2005 14:52
Viestit: 192
Paikkakunta: Jyväskylä
Ootta te vaa komia pari :faint:

Hienoja kuvia, varsinkin tuo yks linkki kuva :wink:

Koska muuten saa sen linkin tms. mistä voi tilata noita kuvia itelle?


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.11.2007 14:28 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 19.12.2005 09:12
Viestit: 1542
Paikkakunta: Kouvola
Oih, ihana kertomus ja niin kaunis morsian ja komea sulhanen! :faint: :worship:

Oli ilo lukea kertomusta ja katsella kuvia, kiitos hääpäivänne jakamisesta! :hug:

_________________
karokar & kweckduck 2.2.2008
Karon ja Fredin avio-onnea


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 17.11.2007 10:24 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 18.08.2007 02:08
Viestit: 479
Paikkakunta: lahti
Kyllä oli jotenkin mukava lukea teidän kertomusta, kun täällä niin painehditaan etukäteen, että mitä jos joku menee hääpäivän pieleen ja sitten on koko päivä pilalla, ja sitten todellisuudessa, esim. nuo pommiin nukkumiset onkin vaan mieliinpainuvia hauskoja muistoja tärkeästä päivästä.

Kauniita kuvia on kyllä. meillä vielä mietitään, mitä tuon kuvaaja-asian kanssa tehdään. Luotetaanko vieraiden ottamiin kuviin, vai palkataanko tuo ammattilainen kuvaamaan...

Ja siis paljon onnea teille edelleen!!

_________________
J&O heinähäät 26.7.2008
kuvien aarreaitta


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 17.11.2007 20:36 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 21.01.2005 14:29
Viestit: 1943
Paikkakunta: Lappeenranta
Paljon onnea avioparille!

Oli mukava lukea kertomusta teidän päivästä ja katsella kuvia. Olette tosi komea pari <3 Ja tosi hauska kuva bestmanista sekä sulhasesta - äijämeininkiä :D

Häämatkakin näytti sujuneen oikein leppoisasti. Voi kun pääsisi itsekin joskus köllimään tuollaiseen kylpylään :faint: Varmasti tosi rentouttavaa.

_________________
Naimisiin 25.11.2006
Neidit 20.08.2008 ja 29.09.2010


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 19.11.2007 13:11 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 18.05.2006 14:51
Viestit: 5381
Paikkakunta: Raisio
Onnea vielä kerran!! :flower: :hug:

Niin se aika vaan vierähtää, pian on kuukausi rouvaelämää jo takana :faint:

_________________
Mitä tehdään kun ei tehdä mitään
-Nalle Puh

Rouvaelämää

Elämän tanssiin mussukan sain 7.7.2007


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 21.11.2007 16:29 
Poissa
Enkeli
Enkeli
Avatar

Liittynyt: 30.10.2007 18:57
Viestit: 151
Paikkakunta: Orimattila
Ei voi kyllä muuta sanoa kuin wow. Aivan ihana päivä ollut teillä. Saisinpa sitten itsekin nukutta edellisen yön noin hyvin. :D

Kun luki tuota kertomusta niin tuli sellainen olo että koittaisipa se kesä äkki että pääsisi omaa päivää viettämään. :kiss:

_________________
"Avioliiton solmiminen on toimitus, jossa pujotetaan naiselle rengas sormeen ja miehelle nenään." -Herbert Spencer

H&T kesähääsuunnitelmia 14.6.2008


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 21.11.2007 16:57 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli
Avatar

Liittynyt: 02.08.2007 18:09
Viestit: 444
Aivan ihanat häät! Tekstistäsi kuului se miten teillä on ollut hyvä henki ja tunnelma! Ihanaa, täällä oma hääkuume alkaa nousta hälyttäviin lukemiin... :flower:


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 44 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2  Seuraava

* UKK    * Etsi

Tänään on 26.09.2018 04:25


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com