* UKK    * Etsi

Tänään on 16.10.2018 11:51Alueen säännöt


Tällä foorumille saa jättää mainoksiksi luokiteltavia viestejä ainoastaan yhteistyökumppanimme. Liity hääyrityshakemistoon. http://www.amoriini.com/fi/PALVELUHAKEMISTO/Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 46 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 01.12.2010 17:31 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini
Avatar

Liittynyt: 17.03.2009 13:21
Viestit: 27
Paikkakunta: Oulunsalo

Meillä häät kuvasi Harri Rauhanummi Linnan juhlakuvasta Oulusta. Palvelu oli hyvää ja kuvat aivan mahtavia!! :D <3 Kuvissa valonkäyttö todella kaunista ja kuvista välittyy hyvin tunnelma. Saatiin kahdeksan tunnin kuvaamista noin kolmesataa valmiiksi käsiteltyä kuvaa dvd:llä ja niihin sai täyden käyttöoikeuden, eli saa teettä missä ne haluaa. Hinta ja laatu oli täysin kohdillaan :pic: Ja kuvaaja oli jo itsessää rento, ei tarvinnut jännittää kuvissa :)


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 13.01.2011 02:04 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 13.01.2011 01:31
Viestit: 3
Hih, mitään muuta en ole ehtinyt vielä suunnitellakaan mutta kuvaaja on nyt varattu :) Meille tulee Marko Koivuporras Studio Streetistä seinäjoelta, häät on vaasassa. Olen ollut kaksissa häissä missä Marko on ollut kuvaamassa ja kuvat on kyllä aivan ihania <3


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 26.01.2011 12:49 
Poissa
Amoriini
Amoriini
Avatar

Liittynyt: 02.06.2006 18:28
Viestit: 718
Antti Ekolasta haluaisin vielä mielipiteitä. Pyydettiin tarjous mutta se oli aika paljon enemmän kuin sivuilla mainittu hinta. Toki matkaa kuvauspaikalle tulee 200km yhteensä ja ne oli laskettu summaan mukaan. Miten paljon te olette maksaneet kuvauksesta? Kuvat joita hän on ottanut n'äyttävät kyllä niin upeilta :faint:

_________________
Vihdoinkin vihille 30.6.2012


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 26.01.2011 16:55 
Poissa
Enkeli
Enkeli
Avatar

Liittynyt: 10.12.2010 18:08
Viestit: 121
Paikkakunta: Etelä-Suomi
Ekola kuvasi mun kaverin häät ja sen siskon häät. Todella upeita kuvia :faint: Hinnoista ei mitään käsitystä, mutta harvemmin halvalla saa hyvää.

_________________
*Talvihäät 2011*


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 30.05.2011 15:09 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 21.01.2008 11:58
Viestit: 12
tunnelmaa ei kuvilla voi jälkeenpäin parantaa juhlaan :) Eli kannattaa panostaa yleisesti juhlan tunnelmaan jo paikan päällä.


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 07.06.2011 22:33 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 07.06.2011 22:27
Viestit: 1
Vaasasta Foto Malkki kuvasi häämme toukokuun alussa. Tosi ihania kuvia, hyvä palvelu ja kilpailukykyiset hinnat. Suosittelen.


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 11.07.2011 13:16 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 01.07.2011 12:17
Viestit: 3
Meilläkin oli täälläkin kovasti kehuttu Antti Ekola. Hän oli kuvaamassa pari vuotta sitten siskoni häissä ja kuvat olivat aivan uskomattoman ihania. Siskoni suositteli ehdottomasti ja otimme myös hänet kuvaamaan. Antti teki dokumentaarisen hääkuvauksen johon kuului valmisteluiden, vihkimisen, juhlan ja virallisen hääpotretin kuvaus.

Antti kuvasi aamulla kampaajalta alkaen ja sai aivan uskomattoman kauniisti ikuistettua sen jännittävän aamun fiiliksen mikä tuolloin oli. Kuvista huokuu jotenkin se tunnelma, ett osaan eläytyä tuohon tilanteeseen.

Vihkimisen kuvauksessa hän oli aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan! Miten voikin saada niin kauniita kuvia tuollaisista tilanteista ja löytää niitä pieniä yksityiskohtia jopa vihkimisen aikana. Ihania.

Vihkimisen jälkeen menimme ottamaan ns. virallista hääkuvaa. Olimme sopineet ennen häitä pidetyssä suunnittelupalaverissa paikkoja missä kuvaamme. Antti osasi ehdottaa meidän tyylille sopivia ympäristöjä. Olen kuullut, että monet kuvaajat eivät ohjeista hääparia juurikaan tai miten heidän pitäisi kuvaan asettua. Antilla tuntui olevan jokaiseen kuvaan selvä visio millainen kuvasta tulisi ja ohjeisti jokaiseen kuvaan, rennolla otteella. Olemme molemmat huonoja kameran edessä, mutta voimme rehellisesti sanoa, että kuvauksissa oli aidosti hauskaa ja rentoa! Jännitys unohtui kokonaan ja kuvista tuli jotain kertakaikkisen upeita!!! :worship:

Juhlassa Antti kuvasi kaikkea mitä juhlassa oli. Hän otti kuvia monista pienistä koristeista, joita olimme tehneet, ihmisistä, ilmeistä, tunnelmasta, ohjelmasta ja kaikista pienistä yksityiskohdista joita emme edes huomannet. Saatuamme kuvat nauroimme ja itkimme onnesta. Mukana oli paljon tilanteita ja hauskoja kohtia mitä emme päivän vilskeessä olleet huomanneet.

Lopuksi täytyy sanoa, että jälkeenpäin ajattelen, että Antin palkkaaminen oli varmasti yksi tärkeimmistä asioista, mistä häissämme maksoimme. Voikin sanoa, että hänen ottamat kauniit kuvat oli yksi parhaimpia sijoituksia häissämme. Kerrankin kuvaa jossa me esiinnymme katselee mielellään, itkien, nauraen ja tuota päivää tavallaan kaivaten.

Kiitos Antti!

linkki vielä hänen sivuille, käykää ihastelemassa! Antti Ekola :worship: :worship: :worship:


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 10.08.2011 08:45 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 15.05.2007 08:19
Viestit: 1
Viime vuonna etsin täältäkin kuvaajaa joka ottaisi kuvat "studiomaisesti" mutta miljöössä. Aika nihkeä valikoima näytti meidän alueella olevan (Raasepori) mutta tosi raikkaat kuvat kyllä saatiin Johanna Merenheimolta. Vähän pelotti miten käy jos sataa, studion olisi voinut pystyttää jonnekin suojaisampaan paikkaan hätätilanteessa. Onenksi ei, saatiin kaunis sää, kauniit syksyiset kuvat. Varmaan mennään ottamaan Johannan studioon Espooseen myös vauvakuvat ja perhepotretit kunhan vauvamme syntyy. Kannattaa kurkata sivut ja blogi:
http://www.merenheimo.com


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 14.09.2011 18:23 
Poissa
Rouvasenkeli
Rouvasenkeli

Liittynyt: 17.02.2010 17:16
Viestit: 17
Paikkakunta: Helsinki
Meitä kuvasi 20.8.11 valokuvaaja Juha Laitalainen Helsingistä (http://www.valokuvamaailma.fi). Yhteensä 750 loistavaa otosta! Hänet saattaa bongata seuraavilta Wanhan sataman häämessuilta. Juha kuunteli toiveemme ja ammattilaisena kertoi myös vinkkejä. :yep:
Juha onnistui myös loistavasti koko hääväen yhteiskuvan ottamisessa keskellä Hämeenlinnan toria. Ammattilaisen kuvista saa maksaa, mutta siitä jää myös paljon muistoja hyvien valokuvien muodossa! :)

_________________
H&J since 14.1.2006
Kihlat vaihdettiin 4.8.2007
Paras on vielä edessä päin 20.8.2011


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 17.12.2011 03:55 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini
Avatar

Liittynyt: 30.10.2011 12:58
Viestit: 7
Laitoin tämän palautteen toiseenkin ketjuun, mutta laitetaan se nyt sitten tännekin... :)

Meillä oli kuvaajana Janne Miettinen (http://www.jannemiettinen.fi), ja hän teki aivan upeaa jälkeä!! En olisi millään uskonut, että minusta ja minun miehestäni olisi saanut niinkin upeita kuvia aikaiseksi, mutta olimme todella onnellisia nähdessämme lopputuloksen. Dokumentaariset kuvat - eli kuvat valmistautumisesta häätanssiin - ovat niin ihania ja tyylikkäitä, että olen katsellut niitä kuukauden ajan melkein joka päivä!

Hääpotretit ovat myöskin aivan ihania. Miettisen hääblogista (josta löytyy meidänkin kuvia) näkee, että hän todella osaa ottaa hääpotretteja, jotka ovat upeita, sekä tallentavat hääparin rakkauden toisiaan kohtaan. Voin siis lämpimästi suositella Miettistä kaikille tuleville morsiamille! :)


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 10.01.2012 18:10 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 14.01.2011 20:29
Viestit: 5
Saimme vihdoin hääkuvamme kuvaajalta ja ajattelin tänne kertoa kokemukseni käyttämästämme kuvaamosta Valokuvaamo Klik Tampereella. Valitsin kuvaamon sen korkeista hinnoista huolimatta, koska he ovat osallistuneet paljon kilpailuihin ja laatu on käsittääkseni ollut hyvää. Harmi vain, että asia ei mennytkään niin kuin luulin.

Ongelmat alkoivat kuvauspäivänä, kun huomasin ettei kuvaaja ollut lukenut omia muistiinpanojaan ollenkaan siitä, mitä oli sovittu kuvaustilanteessa tapahtuvan. Meille toimitetut kuvavedokset olivat kuitenkin ihan onnistuneita, ja tässä vaiheessa olin hyvillä mielin.

Enemmän ongelmia tuli kuvien tilausvaiheessa. Osittain oma mokamme, koska emme olleet etukäteen varmistaneet heiltä kaikkea, mutta olisimme halunneet osan kuvista digikuvina. Heidän hinnastossaan oli kalleimmissa kuvausmuodoissa kaupan päällisenä digikuvia, joten ajattelin, että niitä on mahdollista varmaan myös ostaa. Tästä kuitenkin alkoi vääntö, kun he ilmoittivat ettei heidän kuvaamonsa myy ollenkaan digikuvia. Jännä juttu, kun hinnastossa toisille oli annettu digikuvamahdollisuus. Lopulta saimme kuitenkin väännettyä heidän kanssaan hinnoittelun ja saimme paperikuvien lisäksi digikuvat (20e/kuva hintaan). Tämän jälkeen laitoimme tilauksen kuvista menemään.

Tänään mieheni kävi hakemassa kuvat kuvaamosta, ja kotona aloimme katsoa niitä. Kuvissa oli mukana 2 kappaletta sellaisia, joita emme varmasti olleet tilanneet. Nämä he olivat kuitenkin muistaneet laskuttaa!!! :auts: :auts: :auts: Tämän lisäksi he ovat kuvien käsittelyvaiheessa pilaneet yhden kuvan, josta olimme tilanneet 3 paperiversiota. Kuvat on plurattu niin, ettei niistä saa edes naamoistamme selvää.... :auts: :auts: :auts:
Huomenna mieheni menee selvittämään asiaa. Saa nähdä miten käy.

Alunperin valitsin tämän kalliimman valokuvaamon sen takia, että hyvä laatu olisi taattua. Näin ei näköjään ole. Hintalaatusuhde petti täysin tässä tapauksessa. Nyt olemme maksaneet melkeen 600e (kuvaus ja kehitys) ja tästä sain vain pahan mielen :( :( :( :auts: :auts:

_________________
"Sillä ilman sinua hukun öihin sekaviin ja ilman sinua, no niin."
Pinkkis&M


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 27.02.2012 21:29 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 27.02.2012 21:19
Viestit: 1
Itse voisin lämpimästi suositella Terhi Honkosta (Nina Dodd studio), joka kuvasi meidän häissämme. Häät jännitti ja kuvaus jännitti, mutta kuvaaja sai meidät rentoutumaan, eikä jännitystä kyllä näe kuvista. Parhaimmat kuvat oli omasta mielestä ne, jotka kuvattiin koivujen keskellä ulkona (oli kesä), ja niistä teetimme myös kiitoskorttikuvat.

Häistä jäi paljon ihania muistoja ja vaikea olisi kuvitella, ettei olisi kuvia, joihin voi palata muistelemaan kauniita hetkiä!


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 07.03.2012 19:55 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini
Avatar

Liittynyt: 06.10.2011 09:19
Viestit: 5
TiinaR kirjoitti:
Meilläkin oli täälläkin kovasti kehuttu Antti Ekola. Hän oli kuvaamassa pari vuotta sitten siskoni häissä ja kuvat olivat aivan uskomattoman ihania. Siskoni suositteli ehdottomasti ja otimme myös hänet kuvaamaan. Antti teki dokumentaarisen hääkuvauksen johon kuului valmisteluiden, vihkimisen, juhlan ja virallisen hääpotretin kuvaus.

Antti kuvasi aamulla kampaajalta alkaen ja sai aivan uskomattoman kauniisti ikuistettua sen jännittävän aamun fiiliksen mikä tuolloin oli. Kuvista huokuu jotenkin se tunnelma, ett osaan eläytyä tuohon tilanteeseen.

Vihkimisen kuvauksessa hän oli aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan! Miten voikin saada niin kauniita kuvia tuollaisista tilanteista ja löytää niitä pieniä yksityiskohtia jopa vihkimisen aikana. Ihania.

Vihkimisen jälkeen menimme ottamaan ns. virallista hääkuvaa. Olimme sopineet ennen häitä pidetyssä suunnittelupalaverissa paikkoja missä kuvaamme. Antti osasi ehdottaa meidän tyylille sopivia ympäristöjä. Olen kuullut, että monet kuvaajat eivät ohjeista hääparia juurikaan tai miten heidän pitäisi kuvaan asettua. Antilla tuntui olevan jokaiseen kuvaan selvä visio millainen kuvasta tulisi ja ohjeisti jokaiseen kuvaan, rennolla otteella. Olemme molemmat huonoja kameran edessä, mutta voimme rehellisesti sanoa, että kuvauksissa oli aidosti hauskaa ja rentoa! Jännitys unohtui kokonaan ja kuvista tuli jotain kertakaikkisen upeita!!! :worship:

Juhlassa Antti kuvasi kaikkea mitä juhlassa oli. Hän otti kuvia monista pienistä koristeista, joita olimme tehneet, ihmisistä, ilmeistä, tunnelmasta, ohjelmasta ja kaikista pienistä yksityiskohdista joita emme edes huomannet. Saatuamme kuvat nauroimme ja itkimme onnesta. Mukana oli paljon tilanteita ja hauskoja kohtia mitä emme päivän vilskeessä olleet huomanneet.

Lopuksi täytyy sanoa, että jälkeenpäin ajattelen, että Antin palkkaaminen oli varmasti yksi tärkeimmistä asioista, mistä häissämme maksoimme. Voikin sanoa, että hänen ottamat kauniit kuvat oli yksi parhaimpia sijoituksia häissämme. Kerrankin kuvaa jossa me esiinnymme katselee mielellään, itkien, nauraen ja tuota päivää tavallaan kaivaten.

Kiitos Antti!

linkki vielä hänen sivuille, käykää ihastelemassa! Antti Ekola :worship: :worship: :worship:


Oi mahtava kuulla! Meille kanssa tulossa Antti Ekola !!
Ihastuttiin viime vuonna kun varailtiin hänen kuviin. Todella upea tunnelma ja kuvissa värit ja ympäristöt tulevat kauniisti esille! Paras haluttiin, paras saatiin!! :) :) Trash the dress vielä mietinnässä josko jostain löytyis lantit siihen, olis kiva ;)


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 09.03.2012 15:35 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 21.01.2008 11:58
Viestit: 12
Ylläpito on muokannut viestiä.

Jatkuva saman firman mainostaminen piilomainontana ei ole sallittua.


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 22.03.2012 16:44 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 20.03.2012 23:41
Viestit: 4
Valokuvaajilla Mikko Ovaska, Juha Sompinmäki ja Jaakko Leimio on vaikuttavat sivustot. Kokemuksia heidän kanssaan työskentelystä?


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 23.03.2012 19:31 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini
Avatar

Liittynyt: 23.03.2012 19:28
Viestit: 2
Onko kellään kokemuksia valokuvaajasta nimeltä Teemu Höytö (tamperelainen)? Sivut on ok ja kuvat kivoja, mutta jossain netin keskustelupalstalla väitettiin että ois huijari?


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 24.03.2012 18:58 
Poissa
Kunnia-Amoriini
Kunnia-Amoriini
Avatar

Liittynyt: 16.04.2010 12:11
Viestit: 1430
Paikkakunta: Pohjois-Pohjanmaa
Kattiina kirjoitti:
Hei!
Olisiko kellään kokemusta Pekka Hovista? Tuleva puoliso on kamerakammoinen, joten kuvaajan olisin hyvä osata asiansa ja rentouttaa kuvauskohde... :) Harkinnassa ovat joko miljöökuvat + vihminen tai sitten koko päivän dokumentaarinen kuvaus. Mikaela Löfroth oli ensisijaisesti toiveissa, mutta varattu hääpäivänämme.

_________________
Minä synnyin tällaiseksi, mikä on sinun puolustuksesi?


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 25.03.2012 17:21 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 20.03.2012 23:41
Viestit: 4
iines_89 kirjoitti:
Onko kellään kokemuksia valokuvaajasta nimeltä Teemu Höytö (tamperelainen)? Sivut on ok ja kuvat kivoja, mutta jossain netin keskustelupalstalla väitettiin että ois huijari?

En kyllä osaa sanoa Teemusta, ikävää tekstiä olet hänestä kuullut :/
Itsekin etsin Tampereen seudulta kuvaajaa, Juha Sompinmäeltä sainkin jo vastausta, ettei hän ainakaan pääse.


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 17.06.2012 20:23 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 17.06.2012 20:18
Viestit: 1
Varokaa Suomen Juhlakuvaa ja Petteri Kankaroa!! Kaikki sujui hyvin aina hääpäivään saakka. Kankaro otti potrettikuvia miljöössä ja kuvasi koko juhlan kirkosta häävalssiin. Vieraat olivat sitä mieltä, että kuvaaja oli ammattitaitoinen; oli kameransa kanssa aina siellä missä tapahtui.

Mutta kuvia emme koskaan saaneet! Kuvat maksettiin ennen häämatkaa ja odotettiin, että DVD olisi luukusta loman aikana tipahtanut. Näin ei kuitenkaan ollut. Kankaro ei vastannut häämatkan jälkeen enää puhelimeen, tekstiviesteihin eikä meileihin. Miehen ilmoittaessa tekstiviestitse, että asia viedään eteenpäin, tuli vastaus minuutin sisään. Syytti postia ja lupasi tuoda kuvat itse, mutta ainoastaan JOS annetaan alaoven koodi. Kun tästä kieltäydyttiin ja sanottiin, että kuvat voi tuoda minä päivänä vaan ja mihin aikaan vaan, ei enää onnistunut. Koskaan ei vastanut kysymykseen, että miten me kuvat saamme. Ei sopinut hakea niitä häneltä, ei sopinut mikään sovittu aika eikä vaikka hän olisi päivän ja ajan saanut valita. Asiasta tehtiin rikosilmoitus, mutta kuviamme emme koskaan näe.

Tämä siis Turun seudulla

4.7.2012
Oliko sitten tämän foorumin ansiota vai ei, mutta kuvat tipahtivat postiluukusta muutaman päivä edellisen postauksen jälkeen. Ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä, mutta kuvat kuitenkin meillä. Jee!


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 14.12.2012 21:16 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 13.12.2012 13:47
Viestit: 13
Meillä on varattuna valokuvaajaksi Antti Ekola ja otettiin dokumentaarinen hääkuvaus, eli koko päiväksi kuvaamaan. Rakastuttiin kuvien tunnelmaan, luonnon ja ympäristön hyödyntämistä ja kauniisiin kuviin. Tulee varmasti olemaan yksi parhaimmista sijoituksista! :)


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 01.02.2013 14:51 
Poissa
Pikku-amoriini
Pikku-amoriini

Liittynyt: 01.02.2013 14:45
Viestit: 1
Katselin tässä mitä uutta netissä on ilmestynyt, paljon oli uusia kuvaajia jotka tunnistaa näköjään itsensä mainostamisesta asiakkaan nimissä :)

Meillä oli Petteri Kankaro kuvaamassa häämme 2003 ja nyt olin katselemassa hääideoita siskoni kanssa häihin. Kyllä minä yhä suosittelen omaa luottokuvaajaamme, tietää mitä saa ja Petteri oli ihan hyvä tyyppi. Pidimme kun hän ei tehnyt kuvauksesta omaa showta, vaan kuvasi asiat vaivihkaa taustalla. Tykkäsimme, saimme keskittyä rauhassa suureen päivään ja mikä parasta, elää päivän monta kertaa uudestaan kuvien kanssa. En tiedä mikä hintataso nykyään on, mutta vaikka Petteri oli kalleimmasta päästä ainakin silloin, oli kuvia myös vastineeksi.


Ylös Etusivu
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 46 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2

* UKK    * Etsi

Tänään on 16.10.2018 11:51


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com